Regisztráció Elfelejtett jelszó

Sport

Re: nincs cím

#702783 Turkoglu Előzmény: #702734

Sajnos nem tudom, hogy isten mit szeretne, de én egy BL győzelmet mindenképpen kívánnék nekik... :-)

#702520 Kiss Zoltán Előzmény: #701539

Mi van veled élsz még?Visszajötünk a sírból,még akár bajnokok is lehetünk!Már egyik kollégám megkörnyékezett,hogy nem tudnék-e helyette jövó vasárnap bemenni?Normális ez?Hát nem is nézi a sorsolást?Szóval jövó vasárnap fieszta!:)))

#702129 Kiss Zoltán Előzmény: #702112

Húúú......két percen múlott!Reálisan nézve nem érdemeljük meg a bajnoki címet,az Atletico viszont nagyon rászolgálna!

#702112 Kiss Zoltán Előzmény: #701935

Na kikapott az Atletico!Most még a Realt is elverik remélem,és akkor a sok szerencsétlenkedés ellenére is bajnokok lehetünk!Hát erre annyi az esély minthogy reggel lerágjam a füvet a kertben(3000 négyzetméter!) :)

#702099 Lebleuf Előzmény: #701772

Re.: http://444.hu/assets/alves1-animated.gif

---

Ezzel együtt se volt rossz:

„A teljes történethez viszont hozzátartozik, hogy mint kiderült, ez az akció nem volt teljesen spontán. Egy brazil PR-ügynökség, a Loducca már korábban megállapodott a Barcelona két brazil játékosával, Dani Alves-szel és Neymarral, hogy ha bármelyiküket megdobják banánnal (ami nem ritka Spanyolországban), akkor ezt fogják csinálni. Az ügynökség egyébként azt remélte, a nagyobb sztár Neymarral történik majd az eset, de végül Alves-szel is tökéletesen működött. Neymar akkor nem is volt a pályán, és rögtön posztolt a Twitterre.”

http://444.hu/2014/05/03/tuntettek-a-dani-alvest-banannal-megdobo-szurkolo-mellett/

#701935 Kiss Zoltán Előzmény: #701919

Ha a Chelsea ellen fog játszani a Real megtörténik az ami még életemben nem!A Realnak fogok szurkolni,mert azért a foci,a játék a legfontosabb!:)

#701931 TrendMan Előzmény: #701773

Ezúttal tényleg nem, de soha nem felejtem el kocsmai élményemet, amikor a magyar-román vb selejtezőn 3 perccel a vége előtt 2:1-es vezetésnél komoly fogadások köttettek arra, hogy ezt már nem bukjuk el.

#701930 TrendMan Előzmény: #701919

Érdekes, de úgy tünik a sokat passzoló csapatok előbb-utóbb elfáradnak a saját játékukban.

A Bayern elsősorban fejben és motivációban tünt gyengébbnek, győzött az egyszerübb football.

#701919 Tapasz Előzmény: #701915

Köszi. Én is aggódtam, mert ugye a németek. Látszik, hogy az edző a barcás stílust játszatja, de lehet, hogy a régi stílusú erő focival nem ez az eredmény lett volna. A döntőben kiderül.

Hát nem gondoltam volna,…

#701908 Tapasz

Hát nem gondoltam volna, hogy így átgázolunk a B. München csapatán.

Szegény Alonsot sajnálom, hogy nem lehet ott a döntőn.