Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Re: nincs cím

#701427 Lebleuf Előzmény: #701415

Található mellette rovátka:

„(…) Mára Oroszország a kőolaj és földgáz bevételei révén ismét jelentős hatalomnak számít, aminek ismeretében nem meglepő az egyik elsődleges amerikai stratégiai cél: a kőolaj és földgáz világpiaci árának csökkentése, mely az orosz bevételek drasztikus apadását eredményeznék, amely ország ezáltal nem lenne képes a tervei

szerinti heves fegyverkezésre. (…)”

http://www.ajtk.hu/sites/default/files/files/kul-_es_biztonsagpolitika_elso_kezbol_nogradi_eloadasrol_-_pallos_judit_osszefoglalo.pdf

#701418 JP Előzmény: #701415

Szerinted, csak ennyi, nyomvadt 1OO+x dollár/hordó ? Ahhoz elég lett volna, felsorakoztatni és ott tartani a fél fegyver arzenált a nyugati határon, és kész a 1OO +x dolláros hordó. Minden valamivé váló "parasztgyerekben" az ilyen megmutatom, majd ha nagy leszek ösztön ólálkodik legyőzhetetlenül. Finomérzék ló****.

Nem tudok szabadulni az …

#701415 TrendMan

Nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy Putyint semmi más nem motiválja az ukrán helyzettel kapcsolatosan, minthogy nehogy 100 dollár alá essen az olaj ára.

#701386 Lebleuf Előzmény: #701376

Ja mondjuk az tetszik, hogy a bogár háttérhatalom bakelit mellé más koronggal is próbálkozik valaki, és nem tudjuk, lehet paks2 bianco csekk pár milliárdja arra mehet el, hogy az ország orrát a túlélés, mint víz szintje fölött tartsa.

Mindkét oldalt (Bogár 'n' Co., TWÁ és tsi.) korholom, hogy a tehetetlenséggel mételyezi a társadalmat, akik amúgy is ebben csücsülünk:

"Úgy is ellopják…" "Úgyis megússza…" "Nem tehetünk semmit…" ezekkel vagyunk tele, ez az egyik fontos önmeghaladása mindnyájunknak, amiben kárt okoznak az ilyen szerzők és a velük kooperálók.

#701376 KawaBazsy Előzmény: #701368

Pl abban, h egyetértek vele. Nekem nagy meglepetés az itthoni "jobb" oldal nagy orosz barátsága, de ugye lehet rá ilyesmi is a magyarázat..

Mitől jó vagy szuper a c…

#701368 Lebleuf

Mitől jó vagy szuper a cikk? Értsem úgy szuper, jó = igaz vagy fején találja a szöget?

Nekem abban tetszik, hogy TWÁ most nem fröcsög, amiért egyébként elkezdte a szemem kerülni az írásait. Ami nem tetszik benne az az áldozati és a kiszolgáltatott beállítása embernek országnak.

Ez a cikk a félelemkeltésen, moralizáláson túl miről szól, ami értéket hordoz, ami tartalom lefedi a jó vagy szuper fogalmát?

Re: akkor nézzük!

#701366 Turkoglu Előzmény: #701278

Ja elmarad a putymózás... de nekem nem is hiányzik...

Amúgy szerintem is jó a cikk...

#701230 Koffein Előzmény: #701220

már régóta látják az érem túloldalát... a román cigányoknak 500 eurót adnak / kopf, hogy végleg hazautazzanak... csak az éber kelet európai cigók rájöttek, hogy ez lopás kiegészítés is lehet, mert hazautaztatja a francia állam, hozzájuk csapnak némi aprópénzt, majd kis idő után visszamennek, hogy folytatni tudják tevékenységüket...

Márciusban történelmi cs…

#701175 Grizzly Géza

Márciusban történelmi csúcsra, 55 milliárd euróra - 17 ezer milliárd forintra - ugrottak az államháztartás egy havi adóbevételei. Az okok: bővülő foglalkoztatás, béremelések, pörgő építőipar, és persze a kulturált adómorál.

Ja, ez Németország ,)

#700982 Lebleuf Előzmény: #700942

Ursi orosz hírfolyama megszűn(t)-ik(?), épp írni akartam, hogy hozzon létre Ukrajna topikot és tolhatná ott,

a Nagyvilág picit beszűkült az uralkodó szláv hírek, és a sületlenségekkel hígított háborús propaganda miatt.

#700908 Bendeguz Előzmény: #700907

Haha :D

Komolyan örültem volna, ha a lehülyézésem helyett válaszol és kitárgyaljuk az említett híreit. Most bedurcizott? Hova küldhetem neki a csokit, virágot? :)))