Regisztráció Elfelejtett jelszó

OPUS GLOBAL Nyrt – Stabil, kiszámítható növekedés

Re: Marha "jó"

#701274 Zotya32 Előzmény: #701273

és most már papíron nincs meg az 50% a nagytulajok részéről, így akár a részvétel sem lehet meg a közgyűlésre, marad a 30-i időpont... elképesztő, hogy még a regisztrációs határidő előtt lenyomták ezt. borítékolható, hogy nem lesz meg az 50% hétfőn. mivel csak alig több, mint 32% maradt hivatalosan...

itt még az 5% felettiek 56%-ot tudtak összedobni...

http://bet.hu/newkibdata/116505668/OPIMUS_Tulaj_Bej_20140228.pdf

#700998 Mr_insider Előzmény: #700955

Ja. tuti, hogy nyerni akarnak vele, de nem akartak ajánlatot tenni...meg kellett oldani, megoldották.

#700955 Zotya32 Előzmény: #700665

az a vicces, hogy amikor kijött a bevezetés előtti lista, már ott kevesebb volt, mint amennyit az apportért kapott cserébe a Cz-fém. mert tavaly úgy nézett ki, hogy ők maguk vmi 36% körüli részvényesek lesznek. mire kijött a tájékoztató, átpakolták máshová, mert kb 27% körül szerepeltek. erre jött pár napja a hír, hogy már csak 19%...

114.146.800 db-to kaptak és most maradt nekik 62 millió.

tehát 52.146.800 db-ot már "eltüntettek" tőzsdén kívül... vszínű vmi baráti off-shore cégbe. ami akár lehet jó jel is, mert talán nagy árfolyamnyereségre számítanak, és így a nyerő kikerül az adóhatóság látóköréből... még hosszú út lehet előttünk, ha a többi papírral is ez a terv.. és ott van még a júniusi giga-hati is....

" Figyelemmel arra, hogy a fenti táblázat a CZ-FÉM Kft. vonatkozásában 36,13%-os befolyásszerzést tartalmaz, a Tpt. 68.§ (1) bekezdés b) pontja alapján a CZ-FÉM Kft.-nek legkésőbb a 2013. április 29-i alaptőke-emelés keretében kibocsátott részvények keletkeztetését követő 15 napon belül nyilvános vételi ajánlatot kell tennie az OPIMUS GROUP Nyrt. valamennyi részvényese számára Tpt.VII. fejezetében foglaltak szerint. "

#700613 Zotya32 Előzmény: #699777

na, kezdődik a mutyera....

vajon kinek adta el a 25 millió darabot?

http://bet.hu/newkibdata/116848712/OPIMUS_Tulaj_Bej_20140415.pdf

netán maradt cégen belül?

re: CZ-fém tag

"II. Cégformától függő adatok

1. A tag(ok) adatai

1/5. BAISLEY MANAGEMENT Ltd.

CY-1065 Nicosia, Stasikratous, Crystal Offices, Krambis Bld 20B.

Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási szám: HE 243810

Külföldi cég, szervezet esetén a nyilvántartási hatóság: Reg. of Companies

Kézbesítési megbízott: Szabó Józsefné

1238 Budapest, Ludányi köz 3.

A tagsági jogviszony kezdete: 2009/12/10

A változás időpontja: 2013/01/15

Bejegyzés kelte: 2013/03/11 Közzétéve: 2013/05/09

Hatályos: 2013/01/15 ..."

#699573 exmnbs1 Előzmény: #699528

"még nem tudjuk, miből jön össze az eredmény."

ugyanez jutott eszembe

de mivel termelő cégek, nem hinném hogy hun mining féle eszköz felértékelésből))))

#699528 akpo7 Előzmény: #699505

Nekem eddig szavahihető bagázsnak tűnik és az eredmény is bíztató. A Kezdőpakkomat tartani fogom, de egyelőre nem veszek rá, főleg, hogy még nem tudjuk, miből jön össze az eredmény.

#699505 Zotya32 Előzmény: #699489

http://bet.hu/newkibdata/116798051/OPIMUS_Eloterjesztesek_20140407.pdf

"Határozati javaslat

A Társaság Közgyűlése elfogadja a Társaság 2013. évi IFRS (az Európai Unió által elfogadott Nemzetközi Pénzügyi Beszámolási Standardok) alapján elkészített konszolidált pénzügyi helyzet kimutatását 21.943.563 eFt mérleg-főösszeggel, 1.194.763 eFt időszaki átfogó eredménnyel és az alábbi főbb adatokkal:

"

1.2 Milliárd nyereség. azt hiszem ez magáért beszél.... a többit meglátjuk, kezdésnek nem rossz, a lényeg, hogy ne legyen mutyi többet! szavahihető vezetés kell, és hasonló eredmény idénre is, és ne tárazzanak ki, ahogy ígérték....

#699008 Zotya32 Előzmény: #698761

ezt ma már vették páran... kíváncsian várom a hétfőt mivel rukkolnak elő....

#698021 Zotya32 Előzmény: #697936

április 7-én jönnek a közgyűlési előterjesztések, gondolom -ahogy tavaly is - megtudjuk a főbb számokat is a tavalyi eredménnyel kapcsolatban.

#697930 Zotya32 Előzmény: #693397

tudom, hogy semmi köze közvetlenül az Opimus-hoz, de az látszik, hogy Pintér úr egyéb cégeit sem kótyavetyéli el... Miért pont az Opimus alá bevont társaságokkal tenne kivételt?

http://bet.hu/newkibdata/116716589/Tajekoztatas_2014_03_28.pdf

Tájékoztatás

Az Első Hazai Energia-portfolió Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (1118

Budapest, Ménesi út 22.) tájékoztatási kötelezettségének eleget téve ezúton

tájékoztatja az érdeklődőket, hogy a mai napon 200 M Ft értékben alárendelt

kölcsöntőkét nyújtott az

ÉRB Észak-magyarországi Regionális Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság

(3525 Miskolc, Dózsa György út 12.) részére.

Budapest, 2014. március 28.

egy 4 éves cikk:

http://nol.hu/gazdasag/20100513-takarekszovetkezetekbol_regionalis_kisbankok-660261

egy tavalyi:

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=670403

"Takarék Szövetkezeti Hitelintézet"

http://www.erbbank.hu/hirek-informaciok/bankka-alakulas/163/

"Tisztelt Ügyfeleink !

A TAKARÉK Szövetkezeti Hitelintézet ismét fejlődésének egy fontos állomásához érkezett.

A 2013. március 1-i egyesülést követően, az ország harmadik legnagyobb mérlegfőösszegű takarékszövetkezetként - reagálva a takarékszövetkezeti szektort érintő változásokhoz , átalakulási kérelmet nyújtottunk be Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez, melyben kértük, hogy engedélyezzék Takarékszövetkezetünk bankká és zártkörűen működő részvénytársasággá történő átalakulását.

A több hónapon tartó, független könyvvizsgáló szervezetek által lefolytatott audit és engedélyezési eljárás eredményeként 2013. december 9-én a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének jogutódjaként, a Magyar Nemzeti Bank Stabilitási Tanácsa engedélyezte a részvénytársasággá alakulást. Az engedély birtokában a TAKARÉK Szövetkezeti Hitelintézet elindította azt a cégbírósági folyamatot, melynek eredményeként várhatóan 2014 év első hónapjaiban a TAKARÉK Szövetkezeti Hitelintézet átalakul részvénytársasági formában működő bankká.

Az átalakulás jogutódlást jelent, takarékszövetkezetünk új neve Észak-magyarországi Regionális Bank Zrt. lesz."

#693342 Zotya32 Előzmény: #693323

kbc:

" Érdemes arra is felhívni a figyelmet, hogy a kisebb papírokhoz kapcsolódó fokozott kockázatok miatt célszerű velük óvatosan bánni. A vizsgát sikeresen abszolváló, a BUX-indexbe esetleg felvételt nyerő társaságok konkrét árfolyam emelkedéséhez többre van szükség, és a fundamentumaikat is figyelemmel kell követni. Az Opimus például az elmúlt két évben nem tudott profitot termelni, és nem látszik körvonalazódni olyan befektetési sztori sem az esetében, ami megfelelő kockázat-hozam arányú vásárlási lehetőséget kínálna. "

ők is még a phylaxiából indulnak ki.... szerintem azt sem tudják milyen cégeket tartalmaz az opimus, és azok tavaly milyen eredményt értek el..... pontosabban 2012-ben. én ide kigyűjtöttem pár hónapja néhány számot... ha jól rémlik 600 milliós nyereség volt... bízom benne, hogy 2013-ban is hasonló lesz.

#693323 Elcamino65 Előzmény: #693284

Tudom,láttam,köszi. :-)

Azért írtam,hogy "igazából",mert akkor milliós nagyságrendű átkötések és átadások lesznek. szvsz.

üdv.