Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#701605 tozsdenyul Előzmény: #701601

Azért ne felejtsd el, hogy katonai megszállás mellett történt a voksolás, amiről a civilek jelentős része távolmaradt,

(mindezt úgy, hogy az oroszok garantálták a függetlenségét és egységét ukrajnának)

másrészt most kelet ukrajnában járnak orosz kommandók felebarátilag,

az a legkevesebb, hogy vizet nem adnak...

visszautalnék egyébként, hogy mondtam, a krímnél nem ér véget majd a dolog, és a folyamat további lépcsői korántsem lesznek demokratikusak közelről sem...

a hitleri hasonlatomat sem fogadták sokan megértéssel, holott az is népszavazásos anschlusszal, és német lakosság megvédése érdekében leszakított szudétavidékkel kezdődött

csak az sem állt meg ott...

(nem azt mondom, hogy 3. vh lesz, csak azt, hogy az áldemokratikus terjeszkedés nem all meg olyan egyszerűen ha elkezdődött...

lesz még kelet-ukrajna orosz föld)

#701602 rbbj11 Előzmény: #701601

"Putyinfattyak, be lehet fejezni a demagóg szájtépést!

A vízellátás biztosítása az orosz megszállók feladta és felelőssége. Ehhez minden eszközzel rendelkeznek.

Ja, hogy kicsit költséges távolról szállítani az ivóvizet? A gáz is drága, telik a bevételből!

Válaszok:

redgreg | 2014. április 26. 14:43"

#701427 Lebleuf Előzmény: #701415

Található mellette rovátka:

„(…) Mára Oroszország a kőolaj és földgáz bevételei révén ismét jelentős hatalomnak számít, aminek ismeretében nem meglepő az egyik elsődleges amerikai stratégiai cél: a kőolaj és földgáz világpiaci árának csökkentése, mely az orosz bevételek drasztikus apadását eredményeznék, amely ország ezáltal nem lenne képes a tervei

szerinti heves fegyverkezésre. (…)”

http://www.ajtk.hu/sites/default/files/files/kul-_es_biztonsagpolitika_elso_kezbol_nogradi_eloadasrol_-_pallos_judit_osszefoglalo.pdf

#701418 JP Előzmény: #701415

Szerinted, csak ennyi, nyomvadt 1OO+x dollár/hordó ? Ahhoz elég lett volna, felsorakoztatni és ott tartani a fél fegyver arzenált a nyugati határon, és kész a 1OO +x dolláros hordó. Minden valamivé váló "parasztgyerekben" az ilyen megmutatom, majd ha nagy leszek ösztön ólálkodik legyőzhetetlenül. Finomérzék ló****.

Nem tudok szabadulni az …

#701415 TrendMan

Nem tudok szabadulni az érzéstől, hogy Putyint semmi más nem motiválja az ukrán helyzettel kapcsolatosan, minthogy nehogy 100 dollár alá essen az olaj ára.

#701386 Lebleuf Előzmény: #701376

Ja mondjuk az tetszik, hogy a bogár háttérhatalom bakelit mellé más koronggal is próbálkozik valaki, és nem tudjuk, lehet paks2 bianco csekk pár milliárdja arra mehet el, hogy az ország orrát a túlélés, mint víz szintje fölött tartsa.

Mindkét oldalt (Bogár 'n' Co., TWÁ és tsi.) korholom, hogy a tehetetlenséggel mételyezi a társadalmat, akik amúgy is ebben csücsülünk:

"Úgy is ellopják…" "Úgyis megússza…" "Nem tehetünk semmit…" ezekkel vagyunk tele, ez az egyik fontos önmeghaladása mindnyájunknak, amiben kárt okoznak az ilyen szerzők és a velük kooperálók.

#701376 KawaBazsy Előzmény: #701368

Pl abban, h egyetértek vele. Nekem nagy meglepetés az itthoni "jobb" oldal nagy orosz barátsága, de ugye lehet rá ilyesmi is a magyarázat..

Mitől jó vagy szuper a c…

#701368 Lebleuf

Mitől jó vagy szuper a cikk? Értsem úgy szuper, jó = igaz vagy fején találja a szöget?

Nekem abban tetszik, hogy TWÁ most nem fröcsög, amiért egyébként elkezdte a szemem kerülni az írásait. Ami nem tetszik benne az az áldozati és a kiszolgáltatott beállítása embernek országnak.

Ez a cikk a félelemkeltésen, moralizáláson túl miről szól, ami értéket hordoz, ami tartalom lefedi a jó vagy szuper fogalmát?

Re: akkor nézzük!

#701366 Turkoglu Előzmény: #701278

Ja elmarad a putymózás... de nekem nem is hiányzik...

Amúgy szerintem is jó a cikk...

#701230 Koffein Előzmény: #701220

már régóta látják az érem túloldalát... a román cigányoknak 500 eurót adnak / kopf, hogy végleg hazautazzanak... csak az éber kelet európai cigók rájöttek, hogy ez lopás kiegészítés is lehet, mert hazautaztatja a francia állam, hozzájuk csapnak némi aprópénzt, majd kis idő után visszamennek, hogy folytatni tudják tevékenységüket...

Márciusban történelmi cs…

#701175 Grizzly Géza

Márciusban történelmi csúcsra, 55 milliárd euróra - 17 ezer milliárd forintra - ugrottak az államháztartás egy havi adóbevételei. Az okok: bővülő foglalkoztatás, béremelések, pörgő építőipar, és persze a kulturált adómorál.

Ja, ez Németország ,)

Re: akkor nézzük!

#700982 Lebleuf Előzmény: #700942

Ursi orosz hírfolyama megszűn(t)-ik(?), épp írni akartam, hogy hozzon létre Ukrajna topikot és tolhatná ott,

a Nagyvilág picit beszűkült az uralkodó szláv hírek, és a sületlenségekkel hígított háborús propaganda miatt.