Aztán a végén csak egy maradhat (Te), mint a Hegylakóban. :D

Aztán a végén csak egy maradhat (Te), mint a Hegylakóban. :D
Haha :D
Komolyan örültem volna, ha a lehülyézésem helyett válaszol és kitárgyaljuk az említett híreit. Most bedurcizott? Hova küldhetem neki a csokit, virágot? :)))
Ursi nem a barátnőm, mindig is utált és híreli h ffivok – női nem mondom ki, ilyen, de ez mind1. A lényeg h a vita nem úgy értendő h vele vitázz, hanem h vitaképes gondolatokat hozzon ki belőled, amit aztán megvitathasz másokkal is akár. Amúgymeg sztem nem 1 betonba ágyazott, lehet érvelni és meggyőzni is, btw örömmel láttam bimbózó románcotokat :-)
Jó, persze a tiéd és nem is lehet könnyű és derekasan állod is – tényleg megcsináltál vmit és fenntartod évek óta, sok nívós ember szeret ide járni. Ha sietek reggel van h én is itt nyitok a reggeli kávéval, h mi is történt elgondolkodó kommentekkel linkekkel sokkal teljesebb és gyorsabb mintha a hírportálokat nyitogatnám sorban. Nem dicsérgetés, mi érdekem is lenne, egyszerűen ez van.
Másrészt viszont amiatt h politikai felületek is vannak óhatatlan h politika is van… az összes velejárójával. A moderálásban meg a szélsőséges eszmék és személyek likvidálása se ua sztem, ha kikapod ami rosszullétet okoz oks és akinél kikaptad valszeg érteni is fog ebből – esetleg még megszórhatod 1 rád jellemző sommás félmondattal :-) és tutira igazodik :-) de elveszteni kár, sztem. Azokat is akik csak a pol topikokba írnak és azt se tudják mi a tőzsde. H ittvanak: nem véletlen, álldogáltam én már úm magas szinten (már úgy értem h megalázva várakoztatva voltam :-)) és nézeget az ember ilyenkor kínjában ideoda és az egyik monitoron feltűnt vmi otthonosság – hoppá :-) és igen ez az oldal volt megnyitva :-)
igaz, de pl ph-n, ahol túlnyomórészt kockák írogatnak és egyike az ország legnagyobb fórumának, ott vagy 4-5éve beszüntették pl a politikai topikokat és minden usert törölnek, akik politizálnak... most talán kivételnek számít a gazdaság politika, de egyébbért úgy bannolnak, hogy azt sem tudod mi van...
Oks, nem 1 kedveskedős típus, ilyen. Mondjuk Ibiza se túl kedveskedős, akkor röppenjen ő is? Van még Wallstreet meg Zotya32 akik pc konformok kedvesek de ők is szoktak kuruc.infot – akkor ők is? Nem értem amúgy mi ez a cenzúrázhatnékság, értelmes ember elolvassa és kialakítja a véleményét. Nem + népszerűsítés ez, aki akarja úgyis odatalál, aki meg nem olyan, nem fog ettől beleszeretni de a horizontja tágulhat – h ilyen is van így is látják, amit magától esetleg nem nézne meg.
H gáz Hercegnek h a keresőmotor kidobja az 1 más kérdés, de ha a normális viszonyokat néznénk (amitől persze és sajna messze vagyunk) nem szabadna annak lennie, a fórumok célja a szabad beszélgetés – sztem.
menekül is az országból :)
kismacsek 2perc alatt 2 hsz, megvannak számlálva a napjaid :DDD
a tisztelt tagok között jóval több a spammer. eleve a rangok is spamre mennek. a tisztelt tag a legszószátyárabb mind közül :D
teli van a topik fekete lovaggal...
" 1 fórum lényege a vita" - ezt kérlek valahogy értesd meg Ursi barátnőddel és soha többet senkinek se lesz vele problémája.
Semmi gond, de a saját oldalamtól nem akarok rosszul lenni, szóval kis testreszabás következik...
Itt postolók többségének tőzsdei szakmai hozzászólása 0... Menjenek indexre politizálni.
így van, és Te is sorra kerülhetsz.
ha normálisan reagálna és lesüllyedne a szintünkre, akkor gondolom senkinek nem volna gondja vele, de magaslóról kommunikálni nem szép dolog... főleg, hogy mind olyan helyről másolgat, ami kurucinfó stílusú...
Lassan minden régi itt hagyja ezt az oldalt vagy kitiltásra kerül.
Remélem Ursi nem kitiltva lett és nem is megy el.
Az lehet megfontolandó h 1 fórum lényege a vita. Ha mindenki mindenkivel egyetért langymeleg punnyadás van és nem inspirál – ellentétes v elgondolkodtató vélemények késztetnek inkább arra h megfogalmazzuk a magunkét és írjuk is le.Ursi copyzása kommentjei ennyiből is jó lehet, meg annyiból is h látni lehet belőle h mi megy az agymosás szintjén – aki nem nyitogat ilyen oldalakat különben valszeg sose tudná meg.
A másik. Tett ide rengeteg bejegyzést, aktív tag. Olvastátok Goldingtól A legyek urát? érdemes. Minden közösségnek vége és erkölcsileg ellehetetlenül ha elkezd vkit kipécézni és kilökni. Jó persze a közösség is kiveti ahogy a szervezet is az ártalmasat és volt is itt erre példa - nem nevezem meg de nem AL-ra gondolok persze, aki önkéntes durcizásba vonult hiába hívogatjuk… :-))
De Ursi nem ártalmas csak olyan amilyen – ahogy mindannyian, és bátran vállalja magát ahogy azt is h ő ilyen – nem kell szeretni de bántani se, és a rá reagáló kommentekből is látszik h gondolatébresztő a szerepe itt, szal peace sztem :-)
Én ismerem. Orvos. Méghozzá a legkiválóbb, gondolkodó elemző felelősségteljes fajtából.