Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: akkor nézzük!

#700732 _pda_ Előzmény: #700731

mint ha családalapításról tettél volna említést, valamelyik nap? :O :))

#700679 Bendeguz Előzmény: #700677

tegnap én is megkérdeztem tőle, ugyanúgy én is hülye vagyok, mint te. viszont ursira egyre jobban gerjedek. most már indulatból! :D

#700677 Koffein Előzmény: #700676

cuki vagy... pedig iszom szavaid... akkor mia viharért másolgatsz itt... csinálj egy ruszkik vissza blogot oszt magadba el leszel, nem kérdez és kötekedik senki... :)

#700676 Dr. ursi Előzmény: #700672

nem érted.

tényleg nem jövök ide, mert nem az én szintem.

nincs időm nekem óvodás szinten mindent maygarázni.

leírtam és nem fogod az adást.

ebbő, látszikh gondolatilag értelmileg még lejjebb vagy.

ez nem sértés.

csak tény.

sajnálom tényleg nincs időm erre.

#700672 Koffein Előzmény: #700669

megfordítva a dolgot, ha bedöntik a dollárt, akkor nem jutnak hozzá a pénzükhöz... és bezárult a kör... mindegy, hogy ki kinek az oldalán áll, mert mindenki tudja, hogy mindnyájan veszíteni fognak...

#700670 Dr. ursi Előzmény: #700669

és érdemes még a kírm és szevasztopol csatlakozásán mondott beszédét elovasni angolul is fennvan. igaz oroszul néha kicsit másképp hangzik :o) de a lényeg benne van az angol verzíóban is.

ebből lehet okosodni történelmileg olyan dolgokról is amik titkos szerződésekben foglaltatnak de most kimond egy -két dolgot, h nem ők hanem a másik fél szegte meg azt meg ezt meg amazt a megállapodást . a lényege h fel van osztva európa és ebbe ugattak volna bele az amik ill már jó ideje ugatnak, de putymóm közölte h mindennek van határa !

http://eng.kremlin.ru/transcripts/6889

#700669 Dr. ursi Előzmény: #700531

tehát !

http://www.treasury.gov/ticdata/Publish/mfh.txt

-

az usa ezért nem tud lépni és elveszti egypólusú egyeduralmát.

mert ha bedöntik a dollárt a partnerei (brics) akkor elveszíti legnagyobb jövedelemforrását, a dollár exportot és akkora csőd amilyet még nem látott a világ.

ezt nem engedheti meg magának.

ezért kussolnak és rágják a kefét.

de magukat lavírozták ide. azt hitték nekik mindent lehet.

hát nem.

bekaphatják a mögöttes cionisták.