Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: akkor nézzük!

#700679 Bendeguz Előzmény: #700677

tegnap én is megkérdeztem tőle, ugyanúgy én is hülye vagyok, mint te. viszont ursira egyre jobban gerjedek. most már indulatból! :D

#700677 Koffein Előzmény: #700676

cuki vagy... pedig iszom szavaid... akkor mia viharért másolgatsz itt... csinálj egy ruszkik vissza blogot oszt magadba el leszel, nem kérdez és kötekedik senki... :)

#700676 Dr. ursi Előzmény: #700672

nem érted.

tényleg nem jövök ide, mert nem az én szintem.

nincs időm nekem óvodás szinten mindent maygarázni.

leírtam és nem fogod az adást.

ebbő, látszikh gondolatilag értelmileg még lejjebb vagy.

ez nem sértés.

csak tény.

sajnálom tényleg nincs időm erre.

#700672 Koffein Előzmény: #700669

megfordítva a dolgot, ha bedöntik a dollárt, akkor nem jutnak hozzá a pénzükhöz... és bezárult a kör... mindegy, hogy ki kinek az oldalán áll, mert mindenki tudja, hogy mindnyájan veszíteni fognak...

#700670 Dr. ursi Előzmény: #700669

és érdemes még a kírm és szevasztopol csatlakozásán mondott beszédét elovasni angolul is fennvan. igaz oroszul néha kicsit másképp hangzik :o) de a lényeg benne van az angol verzíóban is.

ebből lehet okosodni történelmileg olyan dolgokról is amik titkos szerződésekben foglaltatnak de most kimond egy -két dolgot, h nem ők hanem a másik fél szegte meg azt meg ezt meg amazt a megállapodást . a lényege h fel van osztva európa és ebbe ugattak volna bele az amik ill már jó ideje ugatnak, de putymóm közölte h mindennek van határa !

http://eng.kremlin.ru/transcripts/6889

#700669 Dr. ursi Előzmény: #700531

tehát !

http://www.treasury.gov/ticdata/Publish/mfh.txt

-

az usa ezért nem tud lépni és elveszti egypólusú egyeduralmát.

mert ha bedöntik a dollárt a partnerei (brics) akkor elveszíti legnagyobb jövedelemforrását, a dollár exportot és akkora csőd amilyet még nem látott a világ.

ezt nem engedheti meg magának.

ezért kussolnak és rágják a kefét.

de magukat lavírozták ide. azt hitték nekik mindent lehet.

hát nem.

bekaphatják a mögöttes cionisták.

Re: megint a kettős mérce ! undorító a nyugat.

#700630 rbbj11 Előzmény: #700587

ursikám, kettős mérce? Megfordítva is igaz ám ;) Ugyanis milyen undorító, hogy Putymó támogatta a Majdan-oszlatást és szeretett volna erőszakosabb rendőri fellépést látni, most meg értetlenkedik, mikor FEGYVERESEK (!) önkényesen kormányzati épületeket ELFOGLALTAK. Micsoda kettős mérce! ;)

#700629 Dr. ursi Előzmény: #700602

nyuszóm, te ugye a klinikáknál szoktál leszállni ametróról ?

ismeri valaki nyuszót innen ?

mármint h tényleg orvos-e ?

v ápolt ? :o)

Re: nincs cím

#700625 Dr. ursi Előzmény: #700608

én is tudom h nem aktuális.

ahogy nem ak.

de kb ez a színvonal nyugaton amikor azt miondják h láttak egy desszantost meg mindenkinél ak van aki terepegyenben van és fix h orosz katona.

persze...

fogjanak el egyet élve köülük és kínzás nélkül bizonyítsák be h orosz katona.

Re: nincs cím

#700605 Koffein Előzmény: #700594

ezen a fotón, tuti sok bugyogó vált nedvessé, vagy barna mackóssá... de ez csak pr... :)

#700604 tozsdenyul Előzmény: #700602

Alig várom, hogy Viktor ellentengernagyunk Putymó oldalán lesse messzelátójával a morálban csüggedt amerikai anyahajó köteléket mondjuk a Kuznyecov fedélzetéről...

Egy jó magyar baka puszta kézzel is többet ér egy amerikai rakétaütegnél, igaz?

#700602 tozsdenyul Előzmény: #700584

a hülyeség faktor látom maradt a régi :)

neked micsoda információforrásaid vannak...

A hivatkozott szerződés a montreaux-i szerződés, ami 21 napot enged

(honnan jön a 14 nap?)

A Donald Cook nem lépte túl a 21 napot (de 14-et sem, a cikk szerint is 5 napnál jár)

Egy másik amerikai romboló lépte túl a 21 napot egy török kikötőben, ezt tette szóvá az orosz fél, a törökök pedig mondták, hogy semmi alapja, az ő kikötőjükben ők engedik nekik

az meg hogy simán megsemmisíthető egy hajó ez alapján, az már a hülyeség kategóriájába sem fér bele, az egyezmény a Boszporusz forgalmát szabályozza, azaz a törökök kit engedhetnek át...

szó nincs benne megsemmisítésről

tehát a tények a következők:

1. az oroszok ténylegesen megszegtek egy szerződést, a Budapesti Egyezményt, ami az egész világot destabilizálja az atom kapcsán, kellemes geopolitikai eredménye lehet, mindez egy szaros Krím miatt, amit amúgy is megszereztek volna békésen...

2. egy szabályosan, nemzetközi vizeken tartózkodó amerikai hajó ellen több szimulált légitámadást hajtott végre egy orosz repülő

de persze az amerikaiak provokálnak, nyilván

3. nem gondolod komolyan, hogy a vodkától erős és bátor átlag orosz baka nem fossa össze magát hasonló helyzetben? Csak arról tényleg nem hallasz, a rothadó nyugati média meg beszámol az ilyesmiről...

Amit itt nyomsz az a jereváni rádió szintje, nem az a hajó volt, nem lépte túl, nem 14 nap és egyébként sem lehet megtámadni...

a többi viszont stimmel :))

Utoljára a japán hadvezetés nézte le az amerikai haditengerészet morálját, és nyomta a hasonló színvonalú propagandát, szegény Yamamoto húzta csak össze a szemöldökét az Admiralitásnál..