Mi lehet Lupin úrral? És a régi tagokkal? Hmmm
Kiváncsi lennék AL véleményére a migránsokról. Valaki tudja, hol nyilvánul meg?
szerintem az már rég volt
ebben a kérdésben nem hinném hogy egyetért
Tehát AL egyfajta "NER-es bázisdemokrata" volna?
:)
Nem valószínű. AL, Alternatíva híján látens royalista.
"Nem leszünk szar a palacsintában!"
Lupin Úr!
Csak nsem Ön tartotta ezt a táblát a fővárosban amin ez a felirat volt?
Ne fogja vissza magát, most már állapodjon meg itt! Az ellendrukkerekkel meg nem kell foglalkozni. Örülök, hogy visszajött!
"A kötvénypiac is kezd izgalmassá válni, erről is szívesen olvasnám a véleményét."
Érdekel engem is
A kötvénypiac is kezd izgalmassá válni, erről is szívesen olvasnám a véleményét. Láthatóan a jenkik már szeretnének feljebb menni a (hosszabb) hozamokkal ---> ld. taperolás, de az EU-intézkedések jelentős fáziskésése miatt ez a folyamat megakadhat, ami további erőteljes rv-piaci longot jelenthetne. Mit gondol minderről?
Üdvözletem! Hogyan látja a piacok helyzetét így Draghi után? Ismét jön a tulipánhagyma-ciklus? Mindenki gazdagodjon meg longból? :)
Elég mocsok dolog volt h kiturták, nem is értem h ez miért volt jó nekik
Miután kitúrtak az Investorról, valahogy nem tudom sajnálni az origósokat. Gondolom szóltak nekik fentről. Most meg miattuk szóltak.
Hallom eltűnt Lupin investorról is.
Merre járkál az öreg morgó?
jaja mondhatjuk új név kell:)
Lupin Úr! Nem találja helyét, kicsi magának a net nekem úgy tűnik:)Lupin úr én az elmúlt két évben sikeresen megszabadultam a magam teremtette szigorú elveimtől amik egyben a korlátaim is voltak. Hála istennek szabadabb nyitottabb és teljesebb vagyok :)
kivételesen egyetértünk..más a szabadság és a szabadosság..
a liberális horda hozdta be..mindent lehet amit nem tiltanak..vagy amit az ügyvéd ki tud dumálni..
Liberalizmus csak stabil értékrenddel bíró kiegyensúlyozott egyéneknek való..de ezek nem azok..beírtam már ezerszer.
neokommunista beírások miatt? ja, talán tiltsuk be a fideszt is, mi? :)
rezsicsökkentés :)
Szerintem a demokrácia nem azt jelenti, hogy mindent szabad. A másik ember szabadsága és emberi méltósága határ, amit nem szabad/lehet átlépni. Ez az, amit te alapvetően nem tartasz tiszteletben, ezért te nem is vagy demokrata. Visszaélsz a vélemény szabadságával és mások lejáratására, sértegetésére használod azt.