Abban biztos vagyok, a kivásárlás meg fog történni..., a nagy kérdés csak az, hogy mikor?
Abban biztos vagyok, a kivásárlás meg fog történni..., a nagy kérdés csak az, hogy mikor?
Már annyiszor cáfolták ezt a kivásárlást hogy tutira meg fog történni! :D Ha arra számítanak hogy javulnak a körülmények akkor meg pláne!
http://www.mfor.hu/cikkek/Kevesebb_kulonadora_szamit_a_Telekom_vezer.html
Bizakodással tekint a Magyar Telekom az idei évre, bővülő gazdasággal és élénkülő belső fogyasztással számol - mondta Christopher Mattheisen, a cég vezérigazgatója a Forbes áprilisi számának adott interjúban. Azt is kifejtette, számít a különadók csökkenésére, de arra nem, hogy a társaság fő tulajdonosa, a Deustche Telekom kivásárolja a kisrészvényeseket.
Egon mester is elbizonytalanodott... Szűkül is meg kioldalazgat, ember legyen a talpán aki tudja, hogy mi lesz itt...
Nézni kéne, hogy Szijjártó mire játszik ő komoly pénzeket keresett tavaly tőzsdén az adóbevallása szerint, de hát aki ekkora tálentum annál magától jön a siker ugye...
Gondolom most örülsz! Majd nem fogsz! :-) De aggodalomra semmi ok, megveszem tőled az összes "pekidzsedet" 289-ért! :-). Amúgy elvannak a gyerekek ennek a szutyoknak a le-fel rángatásával (mostanában inkább le, de majd fel is kell húzniuk 1x, ha jót akarnak maguknak ugye :-)
Persze hogy kaptam, de mivel elérte a bekeremet, már csak pihegek... és várok. 296-on beelőztek az ájszbergesek, így ott hoppon maradtam. Nem baj, majd legközelebb. :-)
Akkor ma kaptál! :-) Én úgy döntöttem, hogy nem leszek olyan rendes Hibaz kollégához, hogy megvegyem tőle drágáért 297-en! :-) De most már figyelek, kosárkákat kihoztam a kamrából.
Szóról szóra ez volt az én elképzelésem is, mikor egyik nap beálltam vételre, de ma már nem vagyok biztos egy ilyen kör lefutásában.
Ja, nem is volt 298, azért nem kaptam. :)
299-en még kaptam, 98-on már nem. Legkevesebb 310/312-ig még fel fog menni rövidesen, hogy aztán onnan ismét lejjebb tudják nyomni... ha már ennyire ezt akarják.
Ez a mini felkör nekem éppen elég is lesz a kiszállóhoz. :) (csak nehogy híres utolsó mondat legyen ebből is) :)
Szerintem is, de ha lehet venni olcsóbban is ugye!? :-)
http://www.portfolio.hu/vallalatok/osztalekot_fizet_a_magyar_telekom_leanya.5.197135.html
Ezen a 300-as szinten ajándék ez a részvény még mindig szerintem. Ma 300-as záró volt, 500 milla forgalom, remélem 2 éven belül lesz fordítva is ;-)
Kosárkáim még nem nyíltak meg.... oszt nem is tudom, mikor fog. Majd mikor megered a nyelvem akkor már lesz! :-)
Merjünk nagyot álmodni! Lesz az még több is, ha nem is idén.
Holnap alighanem az egyik oldalát már megkoccolja (vagy beszakítja) a sávodnak... :) Szegény 340-350 között kitömötteket nem irigylem most (mindig csak a mohóság!)... még a saját 303,50-es bekerem is kissé rémisztőnek tűnik a mai nap után.