Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

szép:)

#698417 Euroman

szűkebb pátriánk napilapja ma bonyolít egy szavazást.

15 órai eredmények:

Ön kire szavazna, ha ma lennének a választások?

Magyarországi Cigánypárt (MCP) - 0%

A Haza Nem Eladó Mozgalom Párt - 2%

Seres Mária Szövetségesei (SMS) - 1%

Független Kisgazda- Földmunkás és Polgári Párt - 0%

Új Dimenzió Párt (ÚDP) - 0%

FIDESZ - KDNP - 18%

Sportos És Egészséges Magyarországért Párt - 0%

Lehet Más a Politika (LMP) - 4%

Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) - 0%

Új Magyarország Párt (ÚMP) - 0%

Munkáspárt - 1%

Szociáldemokraták - 0%

Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt (KTI) - 0%

Együtt 2014 Párt (EGYÜTT 2014) - 1%

Zöldek Pártja (Zöldek) - 0%

Összefogás Párt - 0%

MSZP - EGYÜTT - DK - PM - MLP - 42%

Jobbik Magyarországért Mozgalom (JOBBIK) - 28%

Összes szavazás >>

Re: nincs cím

#697240 Tapasz Előzmény: #697212

Talán arra a 20% ra gondolsz, akik a budai agglomerációból jár be mindennap budapestre úgy, hogy minden adót (már ha fizet) mondjuk telkibe fizeti, utána meg egész nap itt pöfékel a kocsijával a fővárosban, + koptatja az utakat.

Amúgy Budapest köztudottan nem túlzottan jobboldali, legalábbis 2010 előtt nem az volt.

#697212 Bendeguz Előzmény: #697199

Budapest eléggé rendben van, itt él az ország 20%-a, ők ezt elhszik a kényelmes túlfizetett multi állásaikban. De ha az ember kiszabadul, vagy netán eljut akár Pozsonyba, máris ég és föld. És most a lenézett szlovákokról beszélek! Ott is valahogy rend van, tisztaság, működik az ország. Hiába a sok kisebbség meg a maffiapolitika. Ott is van annyi önkontroll, hogy a fele helyett csak 20%-át lopják el.

#697199 walex Előzmény: #697151

Rosszul láttad te azt, jobban teljesítünk! Csökkent az államadósság, nőttek a munkabérek, soha ennyien még nem dolgoztak, rend van. Hát,mi kell még?! :)

Királyi média hírek felér egy alapos agymosással, de szektatv (ellenirányból), rémhírtévé dettó. Ezeket hallva az emberben jogosan merül fel a gondolat,hogy ezek magyarországi híreket közölnek?

#697166 Euroman Előzmény: #697151

igazad van...osztrák politikusok is lopnak rendesen, ráadásul nagyobb összeg 10-20%-át, mint itt, de így is az átlagember szemével nézve jobban mennek a dolgok...

#697151 Bendeguz Előzmény: #697080

Nagyon durva tényleg. Voltam hétvégén lakást bérelni Grazban (sikerült). Az út volt érdekes: a határ felé emlékszem gyerek koromban virágzó gazdaság volt, most minden be van zárva, rohad az egész: benzinkutak, pénzváltók, de még a kocsmák is. Ahogy átértünk a határon, hirtelen élet lett a tájon, rendezett minden. Ennyit ér, ha csak 10%-ot lopnak a közösből, nem 50%-ot... :(((

#697080 walex Előzmény: #697038

Évek óta foglalják. Alföld tele van már velük és egyre többem vannak. Érdekes módon ezeket a NAV nem b@szogatja.

Ha jön valaki Nyugatról, az már az országba lépve azt hiheti, hogy Romániában van.

#696762 Pyxis Előzmény: #696752

Akkor érthetőbben. Az pályázók imponálni akarnak vele, azonban a hozzáértők száma csekély.

Haverom gimiben megtanulta a programot és egyetem mellett tervezőcégeknek bedolgozott, kvázi adatbevitelt végzett. Elég jól meg is fizették.

#696752 Bendeguz Előzmény: #696675

Ó, már azt hittem másképp szűröd :) Azért egy középfokú tudás még elég kevés autocadből. Az kábé nekem van, miután terveztem benne 3-4 terméknek készülékházat.

#696677 Euroman Előzmény: #696676

kösz! már nem is érdekel, mit kezdenek a pályázataimmal...ami helyben van, és elfogadhatónak tűnik, arra mind "lövök"....oszt egyszer csak lesz valami...ha tényleg ilyen arányban csöken a munkanélküliség a megyében, ahogy mondják (3,25%), akkor a végén elfogyunk, oszt valaki csak rám fanyalodik..

#696676 Pyxis Előzmény: #696553

Azért írtam le, hogy lásd, a jól bevált sémákat egy pillanat alatt haza lehet vágni és pont ezért sokszor nem is tudod miért buktál el.

Legjobbakat kívánom.

#696553 Euroman Előzmény: #696519

én nem kamuzok, viszont nem is hallgatok el dolgokat...pl. mondták a dr. címemet tagadjam le..nincs értelme, a személyimben, útlevelemben is így szerepel a nevem....megdolgoztam érte (nem schmittpál módon), nem tagadom el...és olyat se állítok, amit nem tudok....mondták a marketing ismeretem xart se ér, mondjam azt, hogy értek a könyveléshez....mondom 0,1 másodperc alatt lebukok, elém tesz könyvelnivalót, amit utoljára az egyetemen láttam számvitel oktatáson, vizsgán....és akkor se jött be:) concierge az az állás....csak jobb szállodákban van, általában frissen végzet turizmus végzettséges fiatalok csinálják, a szakma alsó lépcsőfoka....van aki 50 évesen ottragad, de 50 évesen ilyet általában senki se kezd, mert ilyen korban már ajánlólevél kell, hogy egyáltalán szóbaálljanak vele...

#696519 Pyxis Előzmény: #696376

Nagyon jól hangzik, azonban az elmúlt időszakban lehetőségem nyílt önéletrajzokat szelektálni, 1-2 visszatetsző részlet elég az önéletrajzban, motivációs levélben és már landolt is a kukában.

Például aki bekamuzza, hogy ismeri az AutoCAD-et, el is esett a lehetőségtől.