Regisztráció Elfelejtett jelszó

Zsiday Viktor fórum

Re: nincs cím

#701305 Láma Előzmény: #697657

"tetszik amikor a birkák birkáznak :)))"

Az se rossz, mikor makik makiznak :)))

#697750 Lebleuf Előzmény: #697736

Ez már lehet kényszeresen direkt tolják, hogy végül a reményt is kiöljék a lelkekből.

Muszáj erősnek maradni. A legalja még messze lentebb is lehet ennél.

Ilyen összezárt sorfal mellett hogyan lehetne kapuba csavarni a labdát?

Ki kell menni az utcára, de majd több milliós igazán éhezővel eljön az idő, de egyelőre rezsicsökkentés után jön az alapélelmiszer áfájának csökkentése és annak kicsikarása, hogy valóban pl. 20%-kal csökkenjenek az alapélelmiszerek árai. És tovább telnek az évek, egyre mélyebbre ereszkedve egy kietlen sötét kútban.

#697668 Turkoglu Előzmény: #697657

Milyen tájékozott vagy csak nem oda is mész?

Jó persze tudom tudom a csak véletlenül hallottad a nyugdíjasoktól akiket éppen raktak fel a buszra ,hogy lesz egy ilyen megmozdulás...

Szerintem ha végig nyávogtad a birkamenetet még szívesen látnak este nyugdíjas barátaid is a másik táborba, egy bomlasztó alak mindig kell a tömegbe aki fütyül ha beszél egy szónok...

#697657 Ibiza Előzmény: #697622

tetszik amikor a birkák birkáznak :)))

a kollektívista gondolkodással rendelkező libsibolsik az individualista egyéniségeket birkázzák (gúgli a barátotok)

úgy hallottam nektek szerveződik birkatüntetés..Opárától indul..este meg majd bééégethettek a holdra..mind a 12-en...ami a sajtó szerint akár 150is volt.

#697654 prfecó Előzmény: #697606

Szombaton jó idő lesz a felvonulásra ))

ingyen Metrózás + várbazár megnézése után jólesően majszolják a Birkalegelőn megkapott eledelt ( nálunk vasárnap ingyen bográcsozás is lesz , biztos , ami biztos alapon ) és így felfegyverkezve hétfőtől ismét door to door látogatásra számíthatok , mint választó polgár!!

Mondjuk minden párt látogatót megkérdezek a forint utóbbi 8 év alatti közel 40 %-os romlása miatt kieső káromat ,hogyan óhajtják kompenzálni az éppen jelentkeő xyz párt konkrétan . Rizsa után menekülnek és bejelölnek "hitetlen gyaurként" , de azért ömlik a propaganda anyag a postaládába . Szerencsére kérdezőbiztosok elől címemet és telefonszámomat le tudtam tiltatni így csak átlag brossura mennyiséget kapom.

#697622 Turkoglu Előzmény: #697606

Jó lenne ha valami erdőbe vinné sétálni a sok birkát a kerály mert ott a levegő is jobb, meg a város se lenne lezárva és lehetne közlekedni, a sok bégetést meg már nem is említem...

#697606 walex Előzmény: #697580

Az a baj, hogy a Ft gyengítésével kihúznak szinte láthatatlanul egy csomó pénzt az emberek zsebéből a sok hülye Bék... birkamenetes pedig tapsol hozzá, hogy ez az OV, csak így tovább! Alapvető dolgokat nem látnak át, nem fogják fel agyilag, hogy a Ft gyengítésével kevesebbet ér a bérük, megtakarításuk, de majd jól felvonulnak.

#697580 prfecó Előzmény: #697520

nagyon jó kis blog

2004 Orbán monológ meg szembeköpése mostani Önmagának, nem is nagyon emlékeztetik rá a zembereket

#696210 Boby. Előzmény: #696135

A kerályi udvar keveri a fekáliát, de erre előbb-utóbb nagyon rá fognak b@szni..., meg velük együtt az ország is.

#695410 Boby. Előzmény: #694143

"Amúgy amit a gazdasági növekedés terén tapasztalok az országban, az csak játék a számokkal. Egyetlen szektort látok akik bővítenek - akár komolyabban is -a külföldre termelő - főképp -autóipari multik. Ezen túl, olyan az ország, mint amit atomtámadás ért."

Ezeket a sorokat én írtam néhány napja. A következő idézetet meg egy makrogazdasági elemző:

"Az ipar jó részében nincs növekedés, egy részüknél kifejezetten visszaesés zajlik. A kis növekedést továbbra is szinte teljes egészében a járműszektor magyarázza, és az ebből fakadó földrajzi szerkezeti átrendeződés tavaly is kitartott - derül ki a Portfolio.hu vizsgálódásaiból. A magyar régiók több mint felében tavaly is zsugorodott az ipar. 2010-ben és 2011-ben két-két visszaeső megye volt, 2012-ben tíz, tavaly pedig tizenegy. Vagyis egyelőre az újraiparosítás várat magára."

http://www.portfolio.hu/gazdasag/igy_sullyednek_el_megyek.5.196490.html