Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Euroman

Re: nincs cím

#695244 Euroman Előzmény: #695241

amúgy volt nap kapkodás, mert telon hívtak, hogy 2 óra(!!) múlva interjú....még szerencse, hogy a teljes "harci felszerelésem" (öltöny, fehér ing, nyakkendő, elegáns karóra, filofax, márkás toll, névjegykártya stb.) mindig össze van készítve, úgyhogy csak még egy extra tisztálkodást kellett dobnom:)))

#695240 Euroman Előzmény: #695238

konkrétan ez eszembe se jutott:) első 3 hónap próbaidő, gondolom duplán figyelnek..

#695235 Euroman Előzmény: #695220

megtisztelsz:)...én is annak gondolom magam, csak a munkaadók nem gondolnak annak....azért az elég vicces, hogy az osztrák határtól 5 percre, műszaki diplomás, németül folyékonyan kommunikáló embernek egy ilyen állásért pávatáncot kell járnia, és nem kap a munkaadó 2 kézzel utána....az összes gk. alkatrész nevét németül fejből vágom, tegnap meg is villantottam az ilyen irányú tudásomat, meg említettem, hogy a hiányzó német nyelvű honlapjukért tudok tenni, mégsem mondták azt, hogy OK, maga a mi emberünk...

#695233 Euroman Előzmény: #695226

iegn ,mondták, hogy 3 hónap próbaidő van...értékesítéshez van, lenne egy csomó ötletem, egy párat tegnap el is csepegtettem...mindet nem, mert nem engem választanak, akkor csak ingyen adtam volna a gondolataimat...valami puskapor kell a próbaidőre is, ha lesz belőle valami....most várok, 1 héten belül szólnak állítólag...

#695226 Ibiza Előzmény: #695220

Igen ezt sokan elfelejtik..a 3 hónap próbaidő oda-vissza jó dolog..mindkét fél eldöntheti megy a dolog vagy sem..

#695220 Bendeguz Előzmény: #695217

Inteligens embernek gondollak, remélem a munka se büdös. Simán bele kéne vágnod. Ha másnak nem, tapasztalatnak is jó. 3 hónap próbaidő alatt el tudod döntetni, hogy megéri-e. Hajrá!

#695217 Euroman Előzmény: #695213

gépjármű és tartozékok...főnökök szerint olyan netto 150-250/hó között lehet elérni....250 jó lenne, de gondolom ahhoz már keményen kell tolni, meg szerencse is kell...

#695206 Euroman Előzmény: #695203

én is ezt gondolom...igyekeztem a maximumot nyújtani, 2 férfi volt az interjúztató....egy komoly hibát vétettek, mert az asztalon hagyták az összes önéletrajzot, volt vagy 8 pályázó legalább, 2-vel én is találkoztam....csupa középkorú férfi...szóval korántsem biztos a helyzetem....

#695203 Tapasz Előzmény: #695202

Szerintem próbáld meg. Mit vesztessz vel? Még mindig jobb, mint otthon ülni.Hátha bejön

a napokban megint voltam…

#695202 Euroman

a napokban megint voltam állásinterjún....munka érdekelne, körülmények is jók, 1 hiba van: minimálbér+jutalék értékesítési vezetőként...

„Féltem, hogy mi lesz, d…

#694901 Euroman

„Féltem, hogy mi lesz, de egy levél vagy telefon sem jött. Sokkal nagyobb az érdektelenség, mint vártam: idén eddig már tizenkét közgyűlést tartottam, és ha fel is vetődött a kérdés, legyintettek rá” – mondta. Ő is azt gondolja, mindez arra vezethető vissza: „az emberek ezt nem tekintik tényleges pénznek, nem érdekli őket, hogy e nélkül mennyi lehetett volna a szemétdíj, csakis a valós fizetnivaló, ami a számlán szerepel”. A praxisukban a legszokatlanabb eset a hirdetménnyel érkező képviselőt be sem engedő szomszéd inverze volt: a valamit erősen félreértelmező lakó bement hozzájuk csekket kérni, hogy „befizethesse a rezsicsökkentést”.

Ezért is tart ez az ország itt...van olyan barom, aki be akarja fizetni az erzsi-csökkentést...azért van annyi ramóna, mert csökkennek az erzsik:)

stooq hiba

#694328 Euroman

A Stooq nálatok sem működik??

Ilyeneket ír a képernyőre:

bx-d