Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: egyetértek. putymóval :o) természetesen

#694260 Dr. ursi Előzmény: #694254

de igazad van, anno, ugyanúgy ahogy a nagy többség, mindenféle ismeret nélkül, telve a szovjet idők előítéleteivel, sztereotípiákkal a főáramlat szerint kifejezetten utáltam őket.

de akkoriban még nem gondolkodtam.

hanem elfogadtam a média infókat úgy ahogy voltak.

azt hittem az az igaz.

közben meg egy lópikulát.

mindig mögé kell nézni és gondolkodni h vajon tényleg úgy van-e, illetve a következtetés amit levonnak az megtévesztést szolgál -e ... a megfogalmazással mindig terelni akarják valamerre az embereket ugyanis.

ami érdekes még h az öcsém is ugyanerre a következtetésre jutott és érzésvilágra tőlem függetlenül - ez kb fél éve derült ki.

aztán meg eccer láttam a tévében egy kamcsatkai férfit - olyan 60 lehetett - és kiköpött úgy nézett ki mint nagyapám; minden vonása az volt; s mint ilyen rám is hasonlított és mindig mondták nekünk h olyan eurázsiai kinézetünk van; európai arc de mégis olyan kissé ázsiai jelleg, pofacsont, szemek; szóval akkor úgy éreztem hogy én odatartozok, valahonnan onnan jöttem; s az a határtalan végtelen szabadság ami ott lehet térben és időben, szibéria, a tajga, a tundra ... szerintem te érted miről beszélek :o)

#694254 Dr. ursi Előzmény: #694237

az emlékeid csak az időben csalnak.

ad1. putymóért mindig is oda voltam meg vissza :o)

ad2. viszont tény h kb 1,5 éve foglalkozom velük komolyan; kutatási témám ugyanis.

és ahogy egyre jobban térképezem fel őket minden szinten, értsd gazd társ pol; egyre inkább értem és bevallom kedvelem őket, sőt nagyon is együtt tud dobogni a szívem velük.

ha nem magyarnak születek, akkor egyetlen nép talán pont az orosz (néplélek, életérzés) amelyben jól érezném még magam.

#694237 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #694235

Ha emlékeim nem csalnak, akkor te nem voltál ilyen nagy orosz barát a csók elcsattanása előtt (szotyis-putyin smacira gondolok).

egyetértek. putymóval :o) természetesen

#694235 Dr. ursi

Az éles ukrajnai helyzetet éjjel telefonbeszélgetésben tekintette át Barack Obama és Vlagymir Putyin.

A Kreml hivatalos honlapjának közlése szerint a beszélgetést az amerikai fél kezdeményezte. A két elnök más- más módon látja a bonyolult helyzet kialakulásának okait.

Putyin szerint az alkotmányellenes puccs következtében hatalomra jutott ukrán vezetés - amely nem rendelkezik össznemzeti mandátummal – abszolút illegitim döntéseket kényszerít a keleti és a dél-keleti régiókra és a Krímre. Oroszország nem hagyhatja figyelmen kívül a segélykérést, és a nemzetközi jog keretében cselekszik.

Ugyanakkor az orosz államfő kiemelte az orosz–amerikai kapcsolatok fontosságát a nemzetközi stabilitás és biztonság érdekében.

Ezúton szeretném köszönt…

#694232 Nyeretlen_Keteves

Ezúton szeretném köszönteni az összes fórumozót a közelgő nőnap alkalmából! A férfiakat is (sosem lehet tudni ugye :-)

Re: ezeknek meg elmentek otthonról.

#694231 Bendeguz Előzmény: #694221

ennek alapján aki nem szereti a fityisz kormányt, az is menjen? szerintem joggal lehet köpködni a politikusokat, attól még jó hely marad az eu.

Re: hencinek

#694230 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #694201

Mak-mak-mak hauuuuuuu vauuuuuuuuuu.....

Nekem nem csak fogam van még hanem patám is (a keményebb fajtából:-), szóval jobb lenne ha leszállnál a drágámról! :-)

#694221 rbbj11 Előzmény: #694152

azért azt nem értem, ha ilyen indulataid és érzelmeid vannak EU-ról, aminek polgára vagy....akkor igazán átköltözhetnél oroszokhoz. Nem kötelező EU-ban élned.

Re: extra primitívek, szuper bunkók.

#694211 Alter Előzmény: #694170

Lóf@szt, te vagy álszent. Az olimpiai eszme, a sport népek felettisége, az ifjúság hamvas bája, meg az önmagát felülmúló ember diadala...Úgy látom ez járványos a jobbereknél.

Tankkal megy határnézőbe a szomszéd,de hétvégén a szüreti mulatságon már együtt vigadunk ? Na ne már. Az összes sz@rházi diktátor így akarja használni a sportot és a kultúrát, másra se kell nekik, csak paravánnak.

Re: hencinek

#694201 Ibiza Előzmény: #694114

:) látom valami ragasztóra is rápattantál..amitől nagy vagy és bátor. elég katyvasz amiket nyomatsz.....a makákók hordavezére szeretnél lenni? nem fog menni a fogatlan hímek nehezen adják át a helyet...de majd jönnek kurkásznak, hogy lenyugodj..

extra primitívek, szuper bunkók.

#694170 Dr. ursi

ja, és a legtrébb dolog az eu részéről, bármely ország részéről h nem mentek el a paraolimpia szocsi megnyitóra ... ez mutatja a színvonalukat.

eccerűen gyomorforgató a kétszínűségük.

#694167 Dr. ursi Előzmény: #694149

ez is mennyire demokratikus és legitim.

-

Lemondatta tisztségéről csütörtökön Vaszil Turdaj ezredest, Kárpátalja megye napokban kinevezett rendőrparancsnokát a kárpátaljai Jobboldali Szektor (PSZ), amely Ungváron a rendőri vezető ellen szervezett tüntetésen íratta meg vele felmondását.

A PSZ aktivistái délután a Kárpátalja megyei rendőrség épülete előtt tüntettek, majd a rendőrparancsnokkal együtt a megyei kormányzósági épület előtti térre vonultak, ahol a szakmai múltjának egyes mozzanataival és jelenlegi tevékenységével kapcsolatos kérdéseket tettek fel neki. Miután az ezredes - a tüntetők szerint - nem tudta magát megnyugtatóan tisztázni, helyben megíratták vele az Areszen Avakov ukrán belügyminiszternek címzett felmondását, amit azonnal hivatalosan iktattak a megyei állami közigazgatási hivatalban - adta hírül a zakarpattya.net.ua kárpátaljai hírportál.

A napokban Valerij Luncsenko, Kárpátalja újonnan kinevezett kormányzója arra kérte az ungvári tüntetések vezetőit, biztosítsanak Turdaj számára 90 napos próbaidőt, hogy bizonyíthassa szakmai rátermettségét.

-

itt nincs állam ! itt nincs rendvédelem ! egy szélsőséges párt és emberei ilyeneket csinálnak és ölnek is és ezek lennének a nagy demokraták és legitimek ?! persze h nem akarnak közösködni ilyenekkel.

aki marad ukránban az szívni fog. teljes szélsőség ! másutt pl usa eu az ilyeneket betiltják és bebörtönzik ... itt megszerintük ez helyén való ... kurvára érdekes ez a hozzáállás.

Re: nincs cím

#694164 Dr. ursi Előzmény: #694059

Ma reggel nyilatkozott a Berkut parancsnoka, Jurij Abszinov, miszerint:

"Egy bizonyos ponton túl érzékeltük, hogy itt már nem olyan békés tüntetésről van szó, mint 2004-ben vagy 2007-ben. Komoly provokációba csapott át az egész felfordulás, a tüntetők elkezdtek övön aluli taktikákat alkalmazni. Mi végig fegyvertelenek voltunk, viszont azok, akik ezt az egészet kitervelték nyugatról, azt próbálták elérni, hogy átálljunk a tüntetők oldalára, ám ez nem történt meg."

"Ezután következett a legrosszabb. Amikor elkezdték éles fegyverekkel lőni a tüntetőket és minket is. Már említettem, nekünk nem voltak éles fegyvereink. Nehéz volt megérteni mi is történik, de amikor a katonáink elkezdtek összeesni egymás után, egyszer csak hirtelen rájöttünk, itt bizony éles fegyverrel lőnek minket." - emlékezik vissza Jurij - ""Ismétlem: a Berkut katonáinál nem voltak éles lőfegyverek. Innentől lettünk biztosak benne, hogy egy harmadik fél is benne van a játékban. Mocskos, de profi volt a kivitelezésük."

Re: nincs cím

#694163 JP Előzmény: #694153

Biztos van olyan játékprogram, ahol ezt le lehet játszani..... még bonuszok is járnak érte, mondjuk a győztes orosz széjjel atombombázza a nyugatot. Az éhes Kinai másfél milliárd, meg Moszkváig lerágja a fakérget is, de ez már egy set box 2 verzió.

Egyébként ahol szeretik a Depeche Mode-t, az teljesen rossz hely nem lehet. Tegnapelőtt Szentpétervárott, holnap Moszkvába DM koncert. Fuck' Yeah! :-)

Bocs Herceg az off-ért!