vettem megint nyitóban
Érdekes a tőzsde: tegnap a 3938-as otimat eladtam 4021-ért, utána elment a 4058 target fölé. Ma a 3660 as ricsi 3775 nél fordult, a 3780 target előtt, bezzeg ezt nem adtam el. Na majd legközelebb.
Lehet, lassan teszek bele egy kis zsét. Nem gondoltam volna, hogy ide leütik még valaha.
Reggel még szidtam a kbc-t, hogy egy rakat beállított sms-ből nullát (!!!) küldött, így a reggeli vételről lemaradtam, zárás előtt örültem, hisz olcsóbban nyomták volna a markomba, de már nem kellett, és holnap bárcsak egy pillantást vetne végre a 3. számomra 3550 környékén, nem lennék hálátlan. így értékelem a mai napot
"nagyon régóta nem láttam elemzést"
A stocki olvasói mind így vannak ezzel.
:))
Ebben nem vagyok biztos,mert nagyon régóta nem láttam elemzést.Így olyan vagyok mint a homokóra...csak veszek.
de hát holnap olcsóbb lesz
Ezzel a lendülettel elindulhat a harc a harmadik papírra vetett számomért, de lehet lentebb kötünk ki. Nem fest rózsásan per. pill.
lehet a következő körben már nem is szeretnék
Én meg nem kaptam 3605-ön
4900-ról szépen behullott
Újabb pakk 3710 ért. Innentől 50 ft onként lefelé veszek duplapakkokat
pici finomság:
az első negatív hír a hrivnya gyengülése miatti komolyabb veszteségekről 9.11kor jött ki
mégis piacnyitásra már komolyabb pakkok várták a vevőket viszonylag nyomott áron, majd nyitás után vagy 90-100e darab rv-t adtak el a hír megjelenéséig
hm,hm nem az ilyenek a bennfentes infókkal való visszaélések tipikus esetei???
nem verték drámain tovább reggelhez képest