Invitáljuk meg találkozóra. Lehet totálisan félreértjük és egy laza este után jobban értenénk mit akar a buta kis fejünkbe verni :)))
Invitáljuk meg találkozóra. Lehet totálisan félreértjük és egy laza este után jobban értenénk mit akar a buta kis fejünkbe verni :)))
Engem se zavar. Meg ha nem tecc, akkor beolvasunk neki, azt meg bírja. :-)
AT azért kereste azt kitartóan :)
Mondtam, engem lehet ostobázni, nekem máshol van a G-pontom.
Tényleg gerjedek rá :)
Egyetértek, hogy nem AT kategória, és a stílust leszámítva olyan infókat hoz, amik elsikkadhatnak - függetlenül az infók értékétől.
Személy szerint a stílusa személyemet illetően nem zavar, vagy mi.
Olyan kis csábos jellege van valóban, hajhuzigálos lökdösődős jellegű 'te kis ostoba' :)
Persze, lehet hogy ostobaság a véleményem ;)
pfff :)
Wow,jó írás, Te pszichológus vagy? ;)
Te pszichológus vagy ? :)
Ne izéljetek már, nem látjátok milyen tökéletes prototípus? :-) Tök összevissza helyekről beszívott inkoherens hadova, gyors emésztés kis félreértéssel beragadt bélsár hozzáadással és kész is a hóttkeresztény demokrata világkép. Tanulatlanul műveletlenül elmélyülés hiányosan a hóttmagabiztosságal h mások az ostobák. A küldetéstudatos igazságosztó szerepben tetszeleg. Sajnos ahogy mondom típus, de ne fojtsátok már belé a szót, sírva vígadósan szórakoztató is, és főleg tanulságos az agymosás hatásaiban meg h kikkel élünk magukat főokosnak tartókkal együtt :-) A lényeg h ha változtatni akarunk pont ezeket a mechanizmusokat kell elemezni a bebutítás módszertanát, a fogadókészek személyiségét attribútumait, az ember érzelmi lény.
Nem Ursi ellen mert sztem többrehivatott lenne de vhol gellert kapott – 40 felett gyerek társ nélkül putymófannak így lenni gáz de szociológiai tanulság is h súlyosan hiányos egók állnak be despoták mögé, vmi olyasmit remélve amit aztán persze sose kapnak meg. Kudarcos bexart élet, ne bántsuk, tényleg. A szomorú h a magárairányítás miatt ír itt h majd most hogy fel lesz fedezve és közben riaszt, kivetített téves világkép, súlyos pszichotróp tünetek. Oh nagy Putymó, ha olvasnád, jegyezd már el mindenki érdekében – de ha AT: ő is jó lesz :-)
Herceg: AT-t muszáj volt, tolerálhatatlanul sok volt, eluraló volt. Ursi fórumszinten csak flúgos és főleg tanulságos: gerjeszti a beírásokat, pl Tőzsdenyuszi is rá gerjed :-) Szívjóságos csaj is amúgy inkább befogni kéne fiúk, akkor főzne és nem agyatlankodna, az előbbiben jobb :-) És az alapokat ne feledd, nem tagadhatod meg a társaidat sztem és ő anno a Pf-n is ha más néven is, az volt. Az persze 1 kérdés h a fórum mennyire szolgálja a saját önalázását itt, és menyire kell/szabad itt ennek gátat vetni. Amíg nincs gondnokság alatt bárki futhat, ő dönt, futnak súlyosabbak is. Sok fontos infót is közöl amik a kommentjei nélkül forráskritikával hasznosak. Szal sztem ne bántsd :-) Korábban olvastam már tőle hóttbajnaibenyalóst is, az ideológiája, mondjuk így: addaktív, de ne ez számítson, hanem h 1 ember, aki a forráskutatásával fórumozik itt. Szal ne a jobbra – balra számítson, és legyen tolerancia az esendőségben, ha lehet.
Ez nem így van. Többszöri figyelmeztetés utáni kitartó munka szükségeltetik hozzá. Ez nem véleménykülönbség kérdése.... De én is a doktornő maradására savazok :)
Hiába... kissherceg már csak ilyen.. aki nem az Ő véleményét képviseli az már tiltólistán van... Sztem tanulhatna sokat a Spade-től és mindenki, ritka az olyan ember mint a Spade aki nem csak magával törődik, hanem másokkal is..
szeretném, ha kultúráltan és érvekkel képviselné az álláspontját. ha mindenki lehülyézését be bírja felejzni és megtanul magyarul fogalmazni, akkor maradjon
Henci mindig van, most éppen azon gondolkozik, hogy végre kitiltson e...
"Csak azért, mert az RT-nél dolgozom, nem jelenti, hogy nem rendelkezem szerkesztői függetlenséggel, és nem tudom eléggé aláhúzni, mennyire ellenzek bármiféle bármiféle állami megszállást független országok között.
Amit Oroszország csinál, az rossz.
- teszi még hozzá, majd Martin utána még arról beszél, hogy a katonai beavatkozás soha nem lehet megoldás.
Nem fogok itt ülni, hogy a katonai beavatkozást védjem.
A szívem az ukrán emberek mellett áll, akik most egy globális hatalmi sakkjátszma közepén találták magukat. Ők az igazi vesztesek itt.
- mondja még el Martin, aki egyben bírálta a médiát is, mert félreinformálnak, és nem mutatják meg, mi folyik valójában Ukrajnában."
Ha majd a muszkáknál elfogynak a takonygerincű tv riporterek, akkor exportálunk néhányat a kerályi tv-ből....,vagy kimegy a főnővér, hogy élőadásban lerántsa a Putymókát.
Kiakadt a cionista műsorvezető :) :
"kicsinyítheted "szócskának", "
Engem nyugodtan lehet hülyézni, tényleg nem sértődök meg rajta. A környezetemben mindennapos, hogy elküldik egy mást az emberek a .............-ba. Ami engem itt felpörget, az a főnővérek végtelen gerinctelensége, amivel az élet bármely kérdését megközelítik.
össze se számolom megint hányszor minősítetted a személyemet. viszont abban biztos vagyok, hogy ezért kapod a fizetést az agitprop osztályról.
ezt te lehet h így látod.
de én meg nem így gondolom.
rámhúztok saját sztereotípiáitokat.
képzelgéseiteket.
jókat nevetek.
akkora fantazmagóriákat gyártotok rólam.
-
pár év múlva olvasd vissza és akkor rá fogsz jönni és magadon fogsz nevetni jó esetben de leignákk szégyelleeni fogod magad.
az pl fel se merül h nem ez a munkám h minden erre járónak válaszolgassak meg figyeljem a beírásait ? kit érdekel miket írtok ? engem nem.
az érdekel h ne klegen dög egysíkú a tájékoztatás. mert tőletek csak egyféle telik és ráadásul gyéren informáltak vagytok.
de látom h a többség megelégszik enniyvel.
a butaság az informálatlanság jó.
jó nem tudni a dolgokról addig sem kell gondolkodni megmondják mások mi van.
hát legyen.
nem áll szándékomban felvilágosítani.
ha valakinek jó sötétben maradni ám legyen.