Ja,egy év múlva majd újra növekedési papír lesz:)) 250-300
Ja,egy év múlva majd újra növekedési papír lesz:)) 250-300
2015-re már fizethet osztalékot, legalábbis azt várják az elemzők, aztán persze a vezetés lehet máshogy agyal...
Múlt héten még növekedési papír volt mert felment 300-ról 340-ig... :-)
A Magyar Telekom igazgatósága a tavalyi eredmény áttekintése után azt javasolja a társaság közgyűlésének, hogy a Magyar Telekom ne fizessen osztalékot a 2013. gazdasági év után.
Miből gondolod, hogy ideges vagyok? :-) A pakkom nem izgat.... (mondtam, hogy mindig marad egy kevés (hátha...:-) de az viszont igen, hogy milyen pofátlan módon talicskázzák ki a pénzt a cégből! Mi a f@sznak kell ilyen hatalmas összegeket fejlesztésre költeni ha az nem látszik az eredményben? (persze ismerjük a választ). A mutter meg adjon kölcsön a nagymutternak....vagy akinek akar, de ne ennek a cafkának.. csak a sz@rig eladósítja!
Ez a Nagy Jancsi böffentette múltkorában, hogy osztalék papírból majd növekedési izévé válik...lósz@rt mama!
Vezessék ki a pics@ba:-) De azt sem bánom ha kapnak még egy kis különadót!
Nyugi! Ha a legolcsóbban beszerzett pakkod alá megy, mindig rá kell venni... (már ha maradt még pakkod):)
Tudod mert emlékszel, ehhez az ótvarhoz sohasem volt jó a golyós vadászpuska, ehhez mindig sörétes kell(ett). :-)
Ezek tényleg jobban tennék ha állampapírt vennének, mi a sz@rnak erőlködnek ebben az üzletágban... (papíron persze) Gondolom mutter azért elégedett.... az a lényeg! Ez egy ótvar, dögkút! :-)
Van aki nálam is jobban berágott a cafkára! :-))
Fel is jelentem, mert megérdemli. Hol kell megtenni a teljesen komoly névtelen feljelentésemet? :-)
Ezt most miééé? :-) Mellesleg, Nincsoka Günther-t, fel kellene jelenteni, piacbefolyásolás (vagy mi a fa... miatt ) Egy teljesen jól felépített történetet rombolt le az értesületlenségeivel! :-)
Nyeretlen_Keteves _Pál :)))
Esett is.. ez tény! :-) (mivel 335 volt mikor kezdtem "megijedni", és cselekedtem, be is zuhant hirtelen:-)
Nem tetszik nekem a cafka, meg a mutter sem. Nagy befektetésről vakerálnak, csak pénzt nem akar adni a mutter, majd nem vesz fel osztalékot..., meg ad hiteleket a cafkának...
Cég évekig tele lesz adóssággal, osztalék nulla (ez rövid távon biztosan nem teszi vonzóvá a cafkát). Alap pekidszem megmarad, a többit majd meglátjuk. Persze a cég nem rossz, csak ez az árfolyamon nem nagyon látszik, és egy darabig nem is fog (persze lehet ide-oda tenni)
Rövid távon nem látok benne fantáziát, de azért szemem a pályán.
Oszt milyen lesz a jelentés? Vajon hová írogatták a számokat?
1 linket látok tőled tegnapról, ahol az elmaradó osztalékokról vakerálnak... ettől ijedtél meg? Ha nincs osztalék egy korábbi osztalékpapírban, az még egyáltalán nem jelenti azt, hogy esni fog az árfolyam... de ezt nyilván te is tudod. Vagy van valami más is amit csak te tudsz? :-)
"Szóltam tegnap... ne tedd!"
Mit is? Kicsit lemaradtam, összefoglalnád röviden? Annyit látok, hogy szerinted valamiért esni fog... de miért is?
http://www.vg.hu/penzugy/tozsde/eliteltek-egy-ujsagirot-tozsdei-cikkek-manipulalasalert-422401
Még szerencse, hogy nálunk ilyen elképzelhetetlen (mármint, hogy elítélnék :-)
hiszek..de az emeltszintű gazdaságban és politikában nem létezik..semmi sem történik véletlenül..ez a new age...ha két nap múlva nem szóvivő a szóvivő akkor lehet gyanakodni elszólt valamit..de beidomítják őket..nem szoktak hibázni.
Szóval nem hiszel a véletlenekbe!?? Szerintem igenis létezik (most persze tekintsünk el ettől az esettől :-)
Szóltam tegnap... ne tedd! :-) Tegnap pár kosárkát kiürítettem még jó időben, az üres kosárkákat meg eladtam, nehogy véletlenül megteljenek :-) A mutter, meg a cafka is megéri ám a pénzét...(csak nem a BÉT-en) tegnap az a shortfóliós "elszólás" amit kikért magának a cafka... óvatosságra intett. Azt mondom, ha mutternek az a célja, hogy jól eladósítsa ezt a cafkát, akkor tényleg vezesse ki inkább, mert még azok is jobban járnak akik magasabbról vannak benne, hacsak nem szertnének még 8-10 évet a papírban ülni.
Kosárkáim egyelőre tele, de van még belőlük üres a spájzban! :-)
Meg a k. anyucikáját már ennek a shortfóliónak, mekkora sunyik. Ezeket már tényleg illene feljelenteni!! :-)