Regisztráció Elfelejtett jelszó

Nagyvilág

Re: nincs cím

#692311 matgab Előzmény: #692295

te keresztényezel itt egyfolytában... Ráadásul az ukránok nem is keresztények, tehát nem a keresztények lőnek akárkit is ott éppen. Ezért sem értem a szövegedet.

Csak annyit mondtam, hogy cseréld ki a mondataidban a keresztény szót zsidóra és az ilyen nagyon érzékeny emberek mint te ebben a témakörben (ne kelljen korábbi hsz-idból beollóznom), azok mindjárt menekülni szoktak ilyenkor az országból az elviselhetetlen antidemokratikus légkör fojtogató érzése miatt.

#692307 Margaretta Előzmény: #692300

" Aláírták 2014.02.21 15:25iktor Janukovics ukrán elnök és a három ellenzéki vezető pénteken megállapodást írt alá a válság rendezéséről - jelentették a hírügynökségek.

Az egyezmény aláírásánál jelent volt a Kijevben tartózkodó német, valamint lengyel külügyminiszter, akik előzőleg a Függetlenség terén vitatták meg a kormányellenes tüntetőkkel a belpolitikai válság megoldását célzó megállapodás tervezetét - írja az MTI.

A megállapodás értelmében két nap múlva életbe lép a 2004-es alkotmány, így Ukrajnában ismét parlamenti köztársaság lesz, a jelenlegi elnöki köztársaságból. Létrejön a nemzeti egységkormány, a tervek szerint 10 napon belül kell ennek felállnia. Az előrehozott választások csak pár hónappal előzi meg a jövő januárra tervezett eredeti választást.

Portfolión jelent meg ez.

#692306 Bendeguz Előzmény: #692297

a hírek szerint a téren lévők már azt se tudják mit akarnak, csak azt hogy mit nem :((((

#692295 tozsdenyul Előzmény: #692283

finoman lezsidóztál? jól van, emelkedik a színvonal....

én értem, hogy a nagy álkeresztyéneket nem zavarja ha mesterlövészek lőnek ártatlanokat, és legfeljebb az zavarja őket, ha én szóvá teszem az értékrendet, onnantól felém is jut a nagy keresztyéni "szeretetükből"

no problem, matgab, megszoktam már, nem is várok mást, csak hozzátok a formátokat

gyűlöleten kívül más nem nagyon jön fel belőletek, de semmi baj, engem bármikor megtalálhatsz ha már nagyon nincs hova ürítened, engem nem zavar

#692283 matgab Előzmény: #692239

ja, azért, ha nem a keresztény, hanem a zsidó szót használná valaki ugyanebben a stílusban, akkor te már rég disszidálni akarnál itt üldöztetettségi érzésedben...

#692280 Bendeguz Előzmény: #692203

nem lehet, az ilyeneket be kell gyűjteni és ítéletet hozni. tűzszünetben ilyet nem csinálunk. pont.

azért álljon már meg a m…

#692245 Ibiza

azért álljon már meg a menet..valami stílust vigyetek bele..ez a pf-en menőcsávós itt gáz.

#692239 tozsdenyul Előzmény: #692226

Nem mennék odáig, hogy hülye, mert én nem vagyok akkora keresztény, mint ő :)

Szegényke még hisz a mesékben, elég neki amit az oroszok mondanak, főleg mióta kihagyja a másik fél zavaró ellenvetéseit, úgy a legegyszerűbb gyűlölködni egy kicsit meg epét hányni...

http://magyarinfo.blog.hu/2014/02/20/fullba_tolja_az_orosz_seggnyalast_a_magyar_kozszolgalati_media?utm_source=ketrec&utm_medium=link&utm_content=2014_02_21&utm_campaign=index

egyes országokban nehéz manapság kiegyensúlyozott tájékoztatáshoz jutni...

ukránia

#692232 Dr. ursi

amúgy erről van még itt szó ! ne tegyünk már különbséget !

80 halálos áldozata van az ukrajnai zavargásoknak –olvasható Vitalij Zaharcsenko belügyminiszter közleményében.

";Amikor azt mondják, hogy egyik oldalon 13, a másikon 67 vesztette életét, ez nekem elképesztően hangzik, mert 80 polgárunk halt meg”-írja a Facebookon.

Korábban 77 halálos esetről szólt a tudósítás.

#692228 Dr. ursi Előzmény: #692226

nem vagyok sértődős :o) tiszteletben tartom a véleményed csak felhívom rá a figyelmed h nem értek vele egyet és h szvsz nem teljhatalom kell hanem rend.

én a demokráciánál az elnökit favorizálom, mint pl orosz - de még mielőtt elborul az agy a ruszofóbiában :o) - a francia is ilyen, de pl usa is :o)))

#692226 Illuzio Előzmény: #692222

Ahhoz, hogy ezzel erdemben lehessen foglalkozni ellobb teljhatalomra van szukseg, namgondolod? Abban meg ezer%-osan biztos vagyok, hogy a te agyad terfogata meg sem kozelíti az ovet. Az inteligencia hanyadosodrol mar nem is beszelve.Ez nem minosul sertesnek, csak egy velemeny a sok kozul:-)

#692225 Dr. ursi Előzmény: #692222

én ezzel értek egyet.

Az ukrán válság miatt karnyújtásnyira van egy új orosz-amerikai hidegháború, a kialakult helyzetért sokkal nagyobb mértékben terheli a felelősség az Egyesült Államokat és a NATO-t, mint amennyire Oroszországot és Putyint - írta pénteken a pozsonyi Hospodárské Noviny (HN) szlovák gazdasági-közéleti napilap.

-

komolyan kell venni Barack Obama szokatlanul éles bírálatait, amelyekkel Vlagyimir Putyint illette, de - teszi hozzá a szerző - Ukrajna "felforgatásában" Washingtonnak és a NATO-nak sokkal nagyobb a bűne, mint Oroszországnak és Putyinnak. Megjegyzi: Obamának abban ugyan igaza volt, hogy Ukrajna egy sakkjátszma áldozata lett, csak elfelejtette hozzátenni, hogy a sakktáblát, amelyet most "Putyin, a stratéga" is használ, még Georg W. Bush" rakta az asztalra.

-

ÚGY BIZONY !

#692222 Dr. ursi Előzmény: #692220

és már legutóbb a 3 mrd az oroszoktól nem hiteltörlesztésre ment, hanem nyugdíjakra és közalkalmazotti fizura ...

mi lesz itt kérem szépen ?! ezzel kéne klicskónak törődni ... persze mondjuk akkora aggyal ami neki van nehéz ezt felméri.

de igaz ez a többiekre is.

#692220 Dr. ursi Előzmény: #692215

viszont ezzel nekik kéne foglalkozniuk vagy nem ? :o)

Hiperinfláció várható, egekbe szökő árak, és ami ezzel jár. A gyorsan emelkedő árak miatt a kereskedők igyekeznek majd visszatartani áruikat, az ukránok hosszú sorokra készülhetnek a benzinkutaknál, üres polcokkal találják majd magukat szembe az üzletekben, árut pedig legfeljebb a feketepiacon kaphatnak majd valutáért. Elértéktelenednek a fizetések, a nyugdíjak.

már most kiürültek az atm-k és a boltok kijivben ...

#692215 Illuzio Előzmény: #692211

Meg jo, hogy teged nem olvasnak, így legalabb a te velemenyeddel nem kell foglalkoznia az ellenzeknek.Mecsoda szerencselyuk van.