Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#693902 Lebleuf Előzmény: #693899

Szerintem is.

Kösz, erre még rámeditálok a 4 bluet hogyan mozgatják át,

vagy a hazai eszközök súlyozása változik 4.45%-ről. (?)

#693885 Lebleuf Előzmény: #693877

Pergy-re lehet befizetek, fhb nekem itt lutri,

akik jelenleg bent vannak cece-ben vajh' nekik jó lesz-e. (?)

#692509 Mancs Előzmény: #692494

Inkább a 280-as szintet figyeld. ha arrafelé fog tendálni, nem fog örökké kitartani. Amennyiben törik, és folytatódik a trend, a 200 ATL következik.

#692408 Ddavid Előzmény: #692388

Jó lenne valamit kiokoskodni közösen.

Amit látok, hogy épül Miskolcon az üvegház és be lesz kötve hamarosan a belváros is/üvegház.

Jön a Takata ami tuti geoenergiát fog használni és az ipari parkot is úgy akarják kialakítani a közeljövőben, hogy így oldják meg a fűtést.

Ez jól hangzik önmagában növekedési potenciál lenne (egy hideg téllel egyben 2014-re), de amitől félek, hogy mennyi pénz fog elmenni a győri projektra. Lehet még 1-2 évig tuti nem fognak nyereséget termelni. Ezért kellett volna a Miskolc projektet felpörgetni, hogy legyen tőke és nem tökölni...

Röviden ennyi jutott eszembe.

#692388 Pyxis Előzmény: #692386

Így ahogy mondod! :D

Az elmúlt 5 évben mindig csak a bizakodás maradt a papírral kereskedőknek.

#692386 Ddavid Előzmény: #692383

Jó lenne Győr után, mert dinamikusan növekszik a cég(elméletileg), de bármennyi bevételt el lehet verni/lopni. Ez a dolog ami aggaszt és nem szívesen fektetnék komolyabb tőkét bele.

Bár szerintem 1 duplázás benne lehet majd.

#692323 Turkoglu Előzmény: #692216

Ezt a mai forgalmat milyennek értékeled, mert ennél a papírnál a kicsi meg a nagy számomra nehezen értelmezhető? :-)

#692216 rbbj11 Előzmény: #692198

Nagy kérdés napi záró 340 alatt lesz e és mekkora forgalommal? Ha igen, akkor első körben mehet a régi mélypontra.

Sajnos 1/3 pakkom még megvan