Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Dupla belső nap > sza…

#691064 Lebleuf

Dupla belső nap > szakadás gyanúja merül fel bennem (a megelőző trend okán).

ui.: bár, ha mindenki épp ezt várja…

Re: nincs cím

#690510 Lebleuf Előzmény: #690504

Az a hír nekem fura, a híreket általában lebegtetem, egy útkereszteződést mutatnak biztosan és a lehetséges irányból számomra azt az egyet (kettőt-hármat) kínálják fel amit, amiket, másik 359 mellett (ha csak fokokban számolok). Vajon miért? Ez a kérdésem, és ha van időm, kedvem vagy érdekeltségem utána megyek a hírnek, hogy kiderüljön mi van, meddig tudok ásni, ott mi van, és onnan milyen utakat tudok a kialakult, felkínált útkereszteződésből meglátni. (Lehet erre jutok, hogy 20%-ról 15%-ra volt érdemes Aberdeennek csökkenni, de felveti bennem a kérdést, hogy mennyin vett és mit ér a ~15% a ~20-szal, tízzel, öttel, nullával szemben)

Az első körös számom, ami vsz. kellett volna, hogy megfogja 850 körül van (leszúrástól függően picit fölötte/alatta), innen van még kettő lentebb. Örülök is meg nem is, hogy géptől távol voltam a 950-es leszúráskor, mert reggel lett volna mit eladni.

#690504 Janicroft Előzmény: #690503

Én nem hiszek most a le irányban, Aberdeen is azért csökkentett mert a feltörekvőknél muszáj volt neki és a Richteren egész szép haszna lehetett már, ezt Lupin úrtól olvastam odaát, lehet benne valami. Mennyire vannak messze a leírt számaid? -7% körül innen már van számod?

A pszichés szintként eml…

#690503 Lebleuf

A pszichés szintként emlegetett 4k vonalat pénteken 4k±25-ös sávon szépen kiépítették,

kíváncsi vagyok mi történik vele. Megnéztem a leírt vételi számaim, messze van még.

(Nagyok megvették, megetetik vele a népet, majd eladják és mehetünk tovább le(???))

#690429 Janicroft Előzmény: #690365

Egy picike vételem teljesült már, meglátjuk merre lesz az irány a jövő héten. Ami megmaradt a pakkomból az 3500-3600 között van, egyelőre azoktól nem szabadulok meg. Egyébként jól látom hogy a charton a 3600 és a 3740 körül vannak olyan szintek melyekre érdemes figyelni?

#690242 Lebleuf Előzmény: #690229

A shortzárások miatt tdt-re bizsergett a kezem, de kevésbé kalandvágyó napot fogtam ki, várom tovább lefelé. Papírra vetettem a belépő szintjeimet, így zabolázom a bennem rejlő, folyton előbújni akaró vételi vágyat. :-))

Szépen halad

#690229 Janicroft Előzmény: #690214

Biztos hogy nem. Én tettem be vételeket 4000 alá, igaz most felfele korrekciózik kicsit de le fog ez még szúrni (legalábbis remélem).