fenn van kbc-nél: NY-OTCBB piacon.
Akkor te voltál benne 2,5ről nem Bendegúz.. :) +18% szép.
ja nem, amikor beszakadt, akkor vettem speki korrekcióra, de bealudtam és utána meg leszartam. ez mindig ezt csinálja, nem éri meg ugrálni nagyon. illetve csak akkor, ha nagyon érzed a terndet és én most nem éreztem semmit. 3,11 a beker ha jól emlékszem, 8 centre állunk tőle.
mux ma is erősen megy, az 1300 dolláros arany rántja rendesen. hamarosan nullán leszek :D
McEwen Mining (MUX -12.2%) CEO Rob McEwen says the company is holding back production for its second Mexico mine that just received permitting, preferring to wait for higher silver prices.
McEwen says the 12% increase in gold and silver reserves at MUX's San Jose mine in Argentina is a result of more spending on exploration.
nem tudom, de talán még érdemes. fene tudja, kiestem a ritmusból. fannie mae nincs kbc-ben és zacks szerint otc.
már nem érdemes belevenni?
tudod mi lehet jó most? Fannie mae
megy ez a szutyok MUX, nekem meg nincs belőle. pont tegnap néztem, hogy árbocszalag kitörés előtt, emelkedő trend támasztotta, de az arany meg ennek az indikátorai nem győztek meg. ezt most benéztem
á, ez a mux szerencsejáték. most követtem az elvemet (aminek nem követése beragadást okozott 3 hónapra) és jogosan adtam el. erre ez a hála. megvárom a korrekciót, remélem addig a tesla hoz valamit.
nekem sajnos kevesebb időm van, mint valaha, ezért nem követtem :(
ma is az irodámra zúduló víz vette el az időmet, mert kilyukadt a társasház egyik emeletén a cső, amit nem vettek észre...
amikor kiesett az emelkedő trendből, eladtam. most már ment fél dollárt azóta. baszkiiiiii
az arany technikailag bullos lett, bár egy visszateszt még jó volna. emiatt a mux-ot ismét kinéztem magamnak, mehet 3.5 dollár környékére
Igen, ez benne a lutri. Technikailag régóta túlvetté vált, de az arany csak húzta. Most az arany eléggé lekókadt, bár még nem tört az emlkedő trendecske. Viszont szerintem most pottyan egyet.
na jó, de a nyerőt ki kell futtatni elv alapján viszont jobb, ha adsz esélyt egy nyerőnek
nyilván nem úgy, h. veszteségebe engeded...de nem egyszerű, nézd meg, ma mi lett velem call-ban: nem voltam mohó,húzogattam a stopot, és mivel kezdett túlvetté válni, szűkebbre vettem, a pár napos lokális min. alá. És mi lett? Szinte értem jöttek le, hogy aztán többet menjen napon belül, mint 1 hét alatt....