Nem nagyon válaszol a lényegre az "újságíró"...
Nem nagyon válaszol a lényegre az "újságíró"...
Ex!Én már úgy vagyok ezzel a papírral mint a wc-s néni a ........al,egy keveset keresni akarok vele,némi aprót!:)A többi már lényegtelen!
".
És mi a helyzet a saját részvények vásárlásával?
Az igazgatóság közgyűlési felhatalmazása a kapcsolt vállalkozásokhoz került részvények megvásárlására vonatkozik. A fentieken túl történő saját részvény vásárlásokat nem tartom reális célkitűzésnek a közeljövőben. A szabad pénzállományt elsősorban cégcsoport halasztott adótartozásának törlesztésére kell fordítani."
az állam meg nem fizetett tartozásai Fejérből és Sárospatakról eddig miért maradt ki????
E-Star Esco és E-Star Management a NAV mostani végrehajtási listán vannak
http://forbes.blog.hu/2014/02/08/meguzentek_hogy_egy_forintert_vinnek_a_ceget
kommnetben pf feco és az újságíró))))))
Köszi,de már későn jött,a harmadik kört már könyv nélkül nem mertem megkockáztatni,sajna a legvége kb. 290db 165-ön ment el!Így is 6 forintos pluszban zártam!A fene sem érti miért,de bizalmatlan vagyok az utóbbi pár évben a papír iránt!:)))
Cég Aj. Vétel
0 2 2 000 db 171 HUF
0 3 2 474 db 170 HUF
0 1 2 000 db 169 HUF
0 5 1 662 db 168 HUF
0 1 2 000 db 167 HUF
Eladás Cég Aj.
173 HUF 200 db 0 1
175 HUF 745 db 0 3
176 HUF 1 919 db 0 4
177 HUF 1 780 db 0 3
178 HUF 2 000 db 0 2
Napi min: 165 HUF Napi max: 174 HUF
Nyitó: 172 HUF Előző záró: 177 HUF
Utolsó kötés: 173 HUF, 500 db (2014.02.07. 10:49:01)
Összforgalom: 25 kötés, 21 732 db, 3 703 937 HUF
Egy reggeli könyvet nem tudna valaki berakni?Köszönöm!
Szia!
Én mondjuk a Románoknak se hiszek,ha nem baj..
..de ,ha te nekik hiszel a szíved joga!
Üdv:hali
piár tegnapi cikkből persze ezek a perek kifelejtődtek
az E-Star hatalmas adósságot csinált Romániában, ne csodálkozz
a tervezett gyergyói lelépés sem lesz olcsó
Szia!
Erre én is bármennyit feltettem volna:)
Mondjuk ismerve a magyar-román viszonyt ,ez várható volt.
Utálnak minket!
Ennyi.
Részemről kölcsönös:)
Üdv:hali
ui:a 13.-századig románok nem! éltek Erdélyben!!!-mint ha az ember lelkét hasogatnák -legalább is én így vagyok vele!
Nyeretem!:))A pf-en fél órája olvastam és fogadtam magammal,hogy ez a hír csak előcsalogat!
Hát elég gyenge a reggeli menű,164-178 bármerre mehet kevés pénzel!A forgatókönyv szerint közgyűlés előtt jönnie kellene egy újabb vakondtúrásnak!
Reggel volt ídőm egy picit nézegetni,nekem úgy tűnt mintha nagyon vigyáznának rá,hogy azért be ne essen!Szerintem 250 környékére eltologatják,aztán majd meglátjuk!A Plotinus hír arra mindenképpen jó,hogy a kötvényeseket egy kicsit megnyugtassa!Körülbelül ez olyan,mintha a tengeren hánykodó utasoknak azt mondták volna,most már addig ki ne szálljanak amíg le nem ér a lábuk!:)Aztán lehet,hogy egy szikla szirten kirakják őket!:(
én csak azt látom, hogy tegnap is volt minden szinten eladó, és hatalmas forgalommal sem sikerült reptetni....
portfolio.hu topicjána eszar céghez értő a nagy ágyuk is beszálltak target árakkal:
zsiday , juhásza , ex , hathor , pf2 , stock33.......... és néhány speka pénzét fialtatja vagy veszti el
Az a baj,hogy holnap egész napos képzésen leszek,gép meg sehol!Na most szerinted a vakondturást mikor fogják elgereblyézni?Érdekelne a véleményed persze a mai nap függvényében!