Ez most komoly? Szerinted megvolt az alja?
ideje visszavenni :)))
Sokan érezték, hogy ez is lufi. Amikor megkérdeztem más fórumokon, hogy mégis mi kézzel fogható dologgal van több benne fundaügyileg mint 3700-as szinteknél nem tudtak válaszolni. Ja jöttek a 2-3 éves tervekkel meg a Caprazineval, amit már rég 2x beárazott a piac.
Most azért esik ennyire. (de jó lett volna megshortolni ott fent... :\)
Jah Még annyit a PF is, hogy fújta a buborékot.. (nagy bevétel lehet a forint gyengülése miatt stb...)
Igen, ezt néztem tegnap a graf-on, 3440 kétségtelen megfog6ja azt látom
(az lep meg, hogy eddig lassan cammogott föl s le, most meg kőként zuhan)
Innen még 20%-ot eshet a Richter?
2014. február 6. 08:07
A tegnapi gyorsjelentést követően módosította a Richter részvényeire vonatkozó ajánlását a Jefferies, a korábbi tartásról alulteljesítőre. Az elemző 3440 forintos célárat fogalmazott meg a papírra, ami a jelenlegi árfolyamnál 21%-kal alacsonyabb. A UBS pedig vételről semlegesre minősítette le a Richtert. A Concorde sem maradt tétlen, az ajánlás itt a korábbi egyenlő súlyozásról alulsúlyozásra módosult, az év végi célár pedig 4700 forintról 4400 forintra csökkent.
kimondottan, már csak zenét kéne választani hozzá, addig megnézem 4k alatt mi fog6ja meg
elég hangulatos első órát sikerül összehozni, többi papírban élet sincs, mindenki ezt nézi
látva a tegnapot 1 fibot kihagyva a következőn vettem: 4108 vétel
meg leminősítették 3400as célárral.
Egy ki s füge jött neki :D
remek fundabunda lufival körítve.
Nem nagyon követem a papírt...mi történ vele???
Ui.: talán Matgab vett??? :)
Tőlem kérdezed?! ;-) Meggondoltad magad, pedig küldtem a jeleket, kapcs. ford. vételt követően. ;-))