Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: Útelágazáshoz érkeztünk..

#689806 Bendeguz Előzmény: #27

Kis nosztalgia, az első hozzászólásra írtam most a választ :)

Re: nincs cím

#689771 Lebleuf Előzmény: #689765

no most, hogy befejeztem ricsiben az írást arról, hogy az esésével teret nyithat oti emelkedésének, közben meg is indult :-) összefüggés persze zéró.

#689745 Hathor Előzmény: #689580

Deutsche Bank: 4900 forintot ér az OTP

2014. február 5. 09:13

Tovább emelkedhetett a késedelmes hitelek aránya az OTP-nél, ezért a hazai pénzintézet közel 65 milliárd forintnyi céltartalékot képezhetett meg a tavalyi negyedik negyedévben, áll a Deutsche bank elemzésében. Az elemzőház szerint az OTP 23,6 milliárd forintos adózott eredményről számolhat be.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/deutsche_bank_4900_forintot_er_az_otp.5.194978.html

Az OTP-sek már őrjönghet…

#689580 Hathor

Az OTP-sek már őrjönghetnek - Mekkora sokk a gyenge forint?

Palkó István

2014. február 4. 11:02

Jól jön a magyar bankoknak a gyenge forint, hiszen így nagyobb törlesztőrészletet szednek be - véli egy laikus. Dehogyis, hiszen egyre több ügyfél válik a magas árfolyam miatt fizetésképtelenné, ami veszteséget okoz nekik - mondja erre egy másik. Melyiküknek van igaza? Az elsőnek nincs, a másodiknak többé-kevésbé igen, de kétségtelenül mind a ketten fontos kérdést feszegetnek. Hogy valójában mekkora sokkhatást jelent a gyenge forint a magyar bankszektor számára, azt az alábbiakban próbáljuk megválaszolni. A bankok profitjára gyakorolt hatások rövid távon minimálisnak tűnnek (de pl. az állammal együtt az árfolyamgáton ők is buknak), likviditási feszültség pedig valószínűleg csak a swappiac befagyása esetén állna elő.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/az_otp-sek_mar_orjonghetnek_mekkora_sokk_a_gyenge_forint.5.194925.html

jó hír kezdemény: egy né…

#689549 Euroman

jó hír kezdemény: egy német tulajdonú cégnél bekerültem a szűkebb kiválasztásba, a továbbiakról értesítenek...remélem lesz belőle valami

#689439 Hathor Előzmény: #689430

besz@rás, hogy ez az investinges grafikon elemzős reálos cfds cuccos pont ma döglött be, amikor elkezdtem figyelni vételre.

Nálatok is 4161.5öt mutat a 4141es emelkedéstől jövet fel?

#689430 Hathor Előzmény: #689428

Úgy látom tól-ig megvolt.

4190volt a target kb.

189ig ment.

Új dolgon kell gondolkodnom.

Sajnos investingen nem megy a reál így vaktában kellett cselekednem.