majd felfelé bővítesz ;)
Akkor lehetséges, hogy ők rajzolják a chartot ami nem is nehéz...
Ha jól látom a csökkenő ékből kitört fel és a célár valahol 70-100 forinttal feljebb van? 410-430 környékén?
Q4 jövő hét kedd piaczárás után. erste féle várakozások alapján a Q4 684m árbevétel, 113m üzemi eredmény, 59m adózott eredmény. ezek alapján a 2014 Q1 már vastagon plusszos lehet, bár nem volt az évszázad tele.
https://www.erstemarket.hu/files/Erste_Fokusz_2014-02-10_gyorsjelentesek.pdf
sztm ha egy kérdésre nincs válasz, általában rossz a kérdés.
Senki se jós itt, nézd vissza eddigi eredményeket és találd ki, hogy mi a pozitív gyj...
volt brókerekből áll a vezetés...
Hahó senki sem ír??
Most a nem túl hideg tél nem lesz annyira kedvező a gyj-re nézve, de mindenképpen pozitívak a várakozásaim.
Szerintetek mi várható?
Elméletileg a GYJ most pozitív kell hogy legyen, mert eddig csak kiadások voltak nem?
Közben az üvegház Miskolc mellett szépen épül. :)
a pakkom 15% teljesült csak le múlt héten, igazi mocsok :)
elég, hogy az ország lendületben van :)
szépen elcsendesült
ez egyre érdekesebb
abban nincs semmi pénz senkinek, ha folyamatosan csorog lefelé a rv ára. Abban még kevésbé, h. gyakorlatilag egyenes vonalt húzott 300-on és mozgás sem volt benne
Nem fűznék hozzá vérmes reményeket, mivel ez a cég is farfekvéssel lett kitolva a tőzsdére. Tehát először jött az igény, hogy nagy pénzt kellene csinálni a tőzsdén, utána jött az alibi tevékenység meghatározása. re: brokivezetés, e-szar.
Sokáig úgy tűnt, hogy ezek itt a nagyobb gazemberek, de aztán végül soósék körelőnnyel győztek.
én is 360-ról várom a csodát, szal nagyon örülnék, ha segítenél az árfolyamnak megindulni...
rosszul látod, kétszer mágneseztem fel :) csak aztán kiszálltam
Igazából 2 adagom van az egyikkel még bőven jó vagyok, a másikkal meg 354-nél konkrétan....
Nem izgulok, csak gondoltam ha a múltkor lemágnesezted akkor most felmágnesezhetnéd... :-)
hát nem tudom hol száltál be, de volt itt jó irány dögivel :)
Nem már megint, hanem végre a nekem jó irányba... :-)
már megint? :)