Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#696943 kerikoma Előzmény: #696772

Jó kis gépek ezek. Most kapartam elő a garázs mélyéről szegénykémet, a héten szervizelünk egyet. Gumikat is kell cseréljek:(

Holnap már tavasz van, ú…

#693020 KawaBazsy

Holnap már tavasz van, úgyhogy ideje beröffenteni a gépeket: Easyrider, öcsém! :-)

#687787 Amatoregy Előzmény: #686570

Köszi mégegyszer. Végül megvettem, de nem volt idő beugrani hozzátok. Majd nyáron motorral.. :)

#686539 kerikoma Előzmény: #685839

Jajj bocsánat. Vasárnap hívtak a srácok, kétszer is voltak ott nála, mert félreértették az időpontot. Végül is sikerült megnézni, azt mondták, hogy valóban karcmentes és hibátlan plexi.

#685641 matgab Előzmény: #685610

nekem is a kedvencem a St Tropez, -Monaco- Lyon háromszög. No meg a Dalmát tengerpart...

#685610 KawaBazsy Előzmény: #685605

3 éve voltam, Nizza mellett szálltunk meg, májusban van a Harley tali. Bnőnek akarom majd megmutatni a vidéket, Eu-ban szebb helyen még nem jártam.

#685457 KawaBazsy Előzmény: #685452

Gyere le a Riviérára, úgyis meg akarom mutatni bnőnek is. Csak odafelé is összejön.. :-)

#685452 kerikoma Előzmény: #685435

Elvállalta a srác úgy, hogy a kisfőnöke is motorozik és inkább elviszi magával őt is. Már fel is vették a kapcsolatot az eladóval, ma este megnézik, és holnap fog hívni, hogy mi a helyzet.

Jó lehetett ez a kirándulás. Nem tudom, hogy 2013-ba mentem-e 2000 km-t összesen:(

#685411 kerikoma Előzmény: #685402

Szia!

Hát Fadd nincs messze tőlünk, de most dolgozok ezerrel késő estig is. Hétvégén meg 2 röffencset vágunk nálam pont, ezzel el is megy a szombat vasárnap. Viszont van egy faddi nagyon jó ismerősöm, szinte barátom, ha gondolod megnézetem vele. Nem nagyon ért a motorokhoz (traktoros), de szvsz azt megtudja állapítani, hogy karcmentes-e a plexi.

Érdekel?