Gondolom veszed most is :)))
Szép nap ez a mai. Agyoncsapták ezt is a forinttal együtt.
Boldog vagyok...
Egy eléggé kicsi, de annál ütősebb egységgel megkezdjük a beszivárágást, oszt annyi is lesz ezeknek a török cionistáknak (hihetetlen veszélyes banda egyébként)
http://www.samsungsport.hu/magyar-labdarugas/20140129/pinter-36-jatekost-visz-torokorszagba/
vmi pletyka megy a angoloknál mai napon a kormány nem tud vmi államkötvényt vagy mit kifizetni,lényeg adóságot nem tud cashalni,gazdaságrádióba volt,ma jelenthetik be
milyen szépen liftezik
Szóval ezért....(törökökkel mindig csak a baj van) Szerintem a forintra most csúnyán rászállhatnak(azok a cionista izék) sőt rá is szállnak, oszt akkor az OTP sem lesz túl fickós.....
A jelenlegi alapkamat mellett nagyon könnyen lehet itt gáááááz!(persze van akinek nem gáz sőt, éppen ezen keres egy rakás pénzt) Jajjj de okosokat mondok :-)
:) ma én is eladtam az összeset, vissza is vettem, s már megint bent állok eladáson. El is menne ha 400 fölé megy.
kis bénázás után (két vétel helyett 1-et vettem, majd 1-et eladtam a nagy kapkodásban)
316-on tdt pakk vétel.
Mi más mozgatná! :-)
Egyébként csak én húzgálom ezt az izét(nem azt :-) itt fel-le aztán megint fel ... de a franc sem gondolta, hogy ennek ilyen hatása lesz...
Közben Django(forint) elszabadult...... történt valami, vagy csak olyan kedve van?
ha így lesz bízom, hogy kisebb rsi mellett mennek föl; az eresztésbe, ha lelógatják a szintemig belekapaszkodok, és mehetünk ma akár 500-ig is (bár a legszebb álmom sem magasabb 450-nél), ennek megjátszását is csak dt, tdt taktikai eszközökkel tudom csak elképzelni.
(szerk.megj.: no már eresztik is?)