Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#688460 Ibiza Előzmény: #688459

nem zárom ki 500ig felnyomják otp-t mert kattoghatnak a vételi stopok..ez egy érdekes szint..ha venni akarnak 300alá nyomják..utána reppen..volt már rá példa.

#688459 Ibiza Előzmény: #688457

ma fed döntés..dax húz minket..kicsit sokat mentek..

mondjuk fed pedzegette európa felé fordul..főleg német részvények..de az eszközvásárlás szűkítése nyomhat egyet le..meg van még argentín és török ügy is..

#688457 Lebleuf Előzmény: #688453

Grat!

További amplitúdókban bízva, hektikus mozgásoktól tartva eladtam a 80-on pakkom

JPMorgan célára 5790;

S&P Ukrajna hosszú és rövid futamidejű szuverén devizaadósságának besorolását az eddigi "B mínusz/B"-ről egy fokozattal "CCC plusz/C"-re rontotta;

Ma újabb —10Mrd QE-ből?

eladtam egyik long certi…

#688453 Ibiza

eladtam egyik long certimet..hozott 15%-ot..a másik még minuszos..

gyííí otp gyííí (by pf)

Re: Ismét kezdődik a fenyegetőzés

#688452 Oszol Előzmény: #688367

kicsit visszakorrigalt.

mindenesetre valahol az 50 napos kornyeken kolbaszol.

es mar senkit nem erdekel?

#688367 DiamondB Előzmény: #688356

persze hogy maradnának. a bank örül, hogy a kormány miatt megtehette, és még mindig mindenki használ bankokat, szóval tesztrepülés megvolt, morog, de bírja a nép, akkor miért is ne? :D

#688356 Janicroft Előzmény: #688350

Kicsi OFF: Szépen összefoglaltad! :) Ott szakadt el a cérna nálam amikor az M1 Híradóban egymás után vagy tízszer visszajátszották meseházi beszéde alatt a köteles bekiabálást. Mondom besz@rt a set top box vagy mi van?? Hát nem, csak érzékeltetni akarták hogy milyen csúfságokat mondanak itt a baloldaliak. Plusz a baloldali szöveg hogy a Fidesz plakátkampányából hány éhező gyereket lehetne etetni, jajjjj, hagyjuk már, komolytalan mindkét oldal!

ON:

Készítettem egy listát ma délelőtt a bankszámlám költségeiről, igen derekasan felment az utóbbi 2,5 évben: 2011 júniusában 649 FT-ról indult, 2012 június: 674 ft, 2013 január: 960 ft, 2013 június 1015 ft, 2013 szeptember: 1320 ft. Tehát 2 év alatt több mint a duplája lett az ára a számlacsomagomnak, szolgáltatásban semmivel nem kapok többet mint eddig. Igaz ez nem OTP hanem másik bank, de el tudom képzelni hogy ez megy minden banknál.

Viszont azt gondolom ha holnaptól kivezetnének mindenféle bankokat érintő plusz terhet, ezek a megemelkedett számla és egyéb költségek akkor is maradnának.....

#688350 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #688326

"Ezek annyira idióták"

Milyen igazad van.. de nem is Neked szólnak ezek az "üzenetek" :-)

Kishazánkban igen jelentős számban élnek olyan polgárok, akiknek viszont igénye van az ilyenekre, mondhatni létszükséglet(valami táplálék féle..) számukra. Naponta kell hallaniuk, hogy g@ci bankok, elmút nyóócév, jobban teljesítünk, megvédünk, gyúúcsány, rezsiharc, g@ci multi, megvédjük, nem leszünk gyarmat(igény esetén gyarmat leszünk :-), ismét megvédjük, nem engedjük, rezsidémon, akkor is megvédjük...stb.

tetszetős. leszúrásban g…

#688312 DiamondB

tetszetős. leszúrásban géptávolból jólvettem, most hátradőlök, meglátom meddig merek vidámkodni benne. lehet déluttán már morcos leszek :D

Re: nincs tárgy

#688274 banyaiz Előzmény: #688196

Hát igen az azért ritka, hogy pl 1000 Ft-ot menjen egyenes vonalban.

Van benne fantázia amit csinálsz. Nagyjából eltalálod azt a sávot amiben el kell osztani a tőkét akkor főleg.

4238 as pakk zárva 4300 …

#688235 Tapasz

4238 as pakk zárva 4300 ért. Megérzésből most.

#688226 Lebleuf Előzmény: #688225

Honnan kapta a 4250 a mágikus erejét, hogy képtelen tartósan aláfordulni (már többször)??