(nyitóban 262-n) majd géptől távol tovább bővítettem 252-n, lentebbre előre beállított vételi ajánlataimból azt aktiválta az árfolyam
(nyitóban 262-n) majd géptől távol tovább bővítettem 252-n, lentebbre előre beállított vételi ajánlataimból azt aktiválta az árfolyam
4430-ról van nekem is, ismét elkapkodtam a vételt:(
a hati külön speki, jól gondolod. Az otinál is hasonló, de mivel nem egyenes vonlban megy fel 4 ről 5 re, ezért átlagban nem 100 jön ki.
A leglényegesebb, viszont az, hogy nem ülsz bele 1 árszinten nagy lóvéval. Mert én mindig a rosszabb verzióra készülök.
De akkor a hatit azt nem fedezeti céllal nyitod ha jól értelek, nem az otp longokat fedezed hati shorttal, hanem egy külön spekuláció. Azért kérdeztem csak mert azt hittem, hogy otp longokat fedezed vele.
Ahogy olvaslak mondjuk 100 Ft-onként kb veszed ha van rajta egy 100 -as eladod. Ez nagyjából azt jelenti, ha 5k-tól veszed 4k-ig és utána visszamegy 5 k-ig akkor kerestél a befektetett tőkén 100 Ft-ot/db. Persze ha nem egyenes vonalban megy vissza akkor többet.
szomorkodik
másik számlámon péntek reggel még szerencsésen eladtam, de sajnos délután vettem 4400 környékén....azt se kellett volna
http://www.portfolio.hu/vallalatok/tankonyvbe_illo_mozgasok_a_tozsden.194521.html
ciklikusság..
azé 250 alá nem kéne esni..de mivel tudják a 250et alá nyomják..
mondjuk nem értem az 500-600 as vevő most mit csinál?
én adom...sajnálom, hogy nem 4600 fölött adtam, de akkor vártam a 4800-at....**** egy papír...
sokan törtök csusza babérjaira
rés nélküli nyitással teljesült,
ahogy 262-n teljesült az újabb vételem…