Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#687985 Davenport Előzmény: #687982

Basszus beragadtam. Gondoltam itt hagyhatom nyugodtan a reggeli vételemet, mert a 4500-at tartani fogják. Erre beparázik a világ és persze nálunk melyik papírt nyomják le a sárba? Miért nem lehet ezt a terhet más papírra is rátenni? Miért csak az otp szív? Vért izzadtunk mire újra 4600-as magasságokban lehettünk. És volt is erő benne. A ku**a anyját a richternek és a molnak! :(

#687982 Hathor Előzmény: #687363

`Csodas` nap volt ez a mai...

Csak dupla teto szeru formalodott. Jobb csucs magasabb picit..

Csunyan lecsavartak ma.

#687966 Lebleuf Előzmény: #687965

Igen, teljes ciklus zárását várva 200 körül volna most a belépő, későbbre várom a teljes emelkedő ciklus végét, ezért a mai cselekmény.

Beálltam közben 332-re néhány sallerért.

#687965 Hibaz Előzmény: #687957

4250-4300 környéke az erősebb szint,én erre figyelnék ha lenne papírom...

#687962 Lebleuf Előzmény: #687957

52-n bővítettem, záróba még beállok 50 alá, talán hullik valami a sorba állóknak.

#687957 Lebleuf Előzmény: #687951

Mármint nem mersz venni.

Igazad van, belső órám itt kezd nyugtalankodni, nyugtató pakk a párna alá, arra az esetre, ha felpattanna. (remélem az érzésem és a realitás valamikor hamarosan találkoznak, és kialakul az ötvözött stratégiám.)

Amúgy játékpakk, lentebb alapozok, ha tehetem, amikor megállapodik. Ma az 50 úgy tűnik megfogja, de tengerentúlról még jöhetnek széllökések.

Re: nincs tárgy

#687939 banyaiz Előzmény: #687934

Otp -nek van az az unortodox tulajdonsága mostanában, hogy akkor is tud esni ha semmi para nincs nemzetközileg. Egyszer csak úgy elgyengül aztán 10% esés 1-2 hét alatt. Ezt eljátszotta tízszer legalább az elmúlt fél évben.

De ezt a külföldi esést tegnap és ma rosszabbul nem is lehetett volna időzíteni, végre átmegyünk 200 naposon erre elromlik a hangulat. Azért egy ekkora menetelés után amit tavaly nyomtak daxban, usa, japók egy korrekció is lehet 10-20% könnyedén, ez bármikor benne van a kalapban.

#687927 banyaiz Előzmény: #687888

Na tessék , kellett szidjam a múltkor 3% emelkedésnél, csak jobb mint a 3% esés. :)

Végre kicsit megmozdul átmegy 200 naposon erre jön egy para külföldön. 4800 környékét már biztosnak láttam, tegnap is jól tartotta magát.

#687921 Lebleuf Előzmény: #687899

Igen, indulástól, a technikailag kialakított, stabil (vagy kiforrott) és mentálisan következetesen betartott kereskedési stratégiáig. Érdekel a sztori és a nehézségek, tanulópénzek, mérföldkövek, mi mi után sikerült, esetek amikből tanultál, ami számodra leginkább tanulságos volt. Jó ez talán nem 8-10 sor, amihez kedved van itt vagy privátban.

nem tudom mire várjak ve…

#687906 DiamondB

nem tudom mire várjak vele. nincs sok kedvem 400 fölött belevenni, mert ha annak alámegy, akkor jócskán alámegy.

#687898 Lebleuf Előzmény: #687897

Hogy számolják a 3. pénteket? Csak teljes hét pénteke lehet az? (naptár szerint ez a 4.)

#687895 Lebleuf Előzmény: #687888

Ne ostorozd magad szerintem,

én legalábbis a nem bevarrt zseben tanultam a legtöbbet, amit nem varrunk be onnan kifolyhat (ebben remek Tapasz stratégiája számomra), amit meg korán bevarrok oda meg nem jön több (lásd a mostani kört korán varrtam be, kb. ezen a szinten; viszont az máris visszaforgatható).

(gondolkozik, de vsz. mindjárt búcsúzik a 46x most egy időre)