Gáz short 5-ről?
régi favoritom volt adidas, amikor még 40 volt, most már irtó túlértékelt
Adidas-t néztétek már vagy mostanában? Nekem most beszállónak tűnik, bár vérzivatar hullik mindenfelé. Juniper, F5, Netflix azért fáj, ezeket éreztem, de nem mertem.
jcp repült
ampe vola csökkent...nagyobb elmozdulás lesz, szvsz irány most fog eldőlni. Tovább fel 11-ig v. korrekció.
Valahogy nagyon elromlott a hangulat, nem tetszik amit látok.
attól függ nálam, h. mi lesz ma, mert elég kemény korrekció szag van a levegöben
Haha, következő stoky találkozón behajtom, ha eljössz. :)
Nekem ma hangverseny a program a Zeneakadémián, így szerintem majd csak 10 előtt kicsivel nézek rá, hogy mi van.
Mai nap keménynek ígérkezik...minden fronton. El sem mozdulok a gép mellől.
Neked kösz, lassan érik a söröd:-)
Én vártam a napos megerősítést. Jól jártál, van már rajta 8% körül :) Grat!
Elemeztem gyorsan, szerintem ezek benne vannak:
Nekem már van 2 napja, ahogy beszéltük egy kis pakkal belenyúltam.
JCP naposon vétel, óráson korrekció kéne. Ezek alapján és az órás csökkenő csatorna törésének ürügyén vételre kéne állni 6,50-6,60 között. Az idei esés korrekciója 7,40 (38,2%), vagyis ez az elsődleges rövid cél. Felette 8 körül a csökkenő trend. A dupla alj célárral még korai foglalkozni. Valaki beszáll? Nekem tetszik!
kedvenc érvem a fegyverek mellett angolul hangzik a legjobban, usa-ban veszik elő folyton: guns don't kill people, people kill people.
na jó, azért sztem komoly különbség van bankok, tech cégek és fegyvergyár közt....
jajj, jajj! :D az uzsorázó bankok, extraprofitot termelő tech cégek mik? :D jó, persze csak viccelünk itt a fórumon, de ez a hozzáállás nagyon is valós a kormány köreiben
fegyvergyár? hamarosan támaszhoz ér a korrekcióban.
K+S - Was geht hier ab?
http://www.godmode-trader.de/nachricht/ks-was-geht-hier-ab,a3633983.html