Regisztráció Elfelejtett jelszó

2014 az okos eszközök éve lesz

Re: nincs cím

#687727 Bendeguz Előzmény: #687724

Ettől még nem értek a kábelszolgáltatók lelkéhez :) Hovatovább trévém sincs. Mutteromnak viszont van, és nála a szerződésben egyértelmű, hogy a set top box vagy bérelhető, vagy egy összegben megvásárolható. Az is lehet, hogy csomagban kaptad: box+előfizetés. Kábelszolgáltatója válogatja.

#687724 Margaretta Előzmény: #687706

Úgy látom értesz ehhez a témához, hátha ezt is tudod.

Telekom kábel tv-nél átálltunk a digitális adásra. A szerelő kihozta a set top box-okat annak ellenére, hogy a tv-k kártyával is hozzák a digitálist. Betette a kártyákat a tv-kbe, a boxokat meg itthagyta, így kell tenniük felkiáltással. Most itt vannak a boxok, csak útban vannak és a telekom nem veszi vissza tőlünk. Nem tudod, hol lehet ezeket leadni? Vagy mi a francot csináljunk velük? Ja, és a telekom havonta fizetteti velünk a box díját, holott nem is használjuk.

#687723 banyaiz Előzmény: #687720

Ezért néztem ki én is mert nem kell külön egér hozzá egyben van az egész ez kényelmesnek tűnik.

Azért próbálok vásárlás előtt infókat gyűjteni mert nincs kedvem utána szórakozni vele, hogy nem az igazi. Utálom visszaküldözgetni netes rendelésnél.

Tv-nél is nem szívesen rendeltem netről, de helyben ugyanez a kütyü 130 euronics, tesco stb. Van egy Samsung márkakereskedés is itt nálunk ott pedig 3 hét múlva tudtak volna szerezni és árat csak akkor tudnak mondani. Kérdeztem az működne e , hogy neten a legjobb árat ők is adják és akkor ott veszem meg. Nem haraptak rá az ötletemre. :)

Olyasmit magyaráztak, hogy a neten azért tudják olcsón adni mert szlovákoktól hozzák , vagy áfával szórakoznak stb.

#687720 Koffein Előzmény: #687719

a haveromnak ilyen van az okostv.jéhez... azért ajánlom, mert kütyü fan, ha neki valami nem válik be, lecseréli azonnal... van rajta touchpad, így az egér kérdés is meg van oldva... ha nem válik be, 3 napon belül vissza tudod vinni, ha neten rendeled, akkor 8napon belül tudod visszáruzni... vagy el is adhatod... :)

#687714 banyaiz Előzmény: #687692

Samsung ue32f6400-at ematrix nevű helyről rendeltem 115 k+2500 kiszállítás, saját maguk szállítják, elvitték a régi tv-t is ebben az árban vállalták azt is. Korrekt cégnek tűnt nekem.

Tapasztalatok, pár napja van nálam, korábban egy 50 centi körüli Alien tv-m volt, még ez a nagy dobozos kivitel kb 2000 környékén vettem, nem akartam lecserélni amíg tönkre nem megy jól bírta. :) Szóval ahhoz képest űrkorszak.

Amit eddig látok belőle az , hogy meglepően nagy ez a 80 centi körüli méret is, színekkel , hanggal stb meg vagyok elégedve. Amúgy az egész olyan mintha egy számítógép lenne , a hozzá adott távirányítókkal a neten mászkálni nem a legjobb azért is nézek billentyűzetet.

Wifivel egy hálózatban van az otthoni asztali gépemmel , amire használtam itt elmúlt napokban belenéztem tv adásba, és netről egy filmet megnéztem rajta youtubeon. Még nem mondhatom , hogy ismerem mint a tenyerem a cuccot. Apró lépésekkel haladok. :)

Illetve amit még észleltem, hogy a 2 db 3D-s szemüveg csak a 40 coloshoz jár, ehhez nem, lehet , hogy az jobban megéri fene tudja mert az 145 k körül van ugyanebben a típusban. Nem tudom mennyire fogom használni ezt a 3d-t eddig jól megvoltam nélküle.

#687706 Bendeguz Előzmény: #687704

Egy bizonyos anyagi helyzet felett már nem fog érdekelni az a havi 10 dollár, amiért cserébe nem kell számítógépet venned, vinyót bővíteni, kutatni a HD torrentek után, letölteni, rart összerakni, kicsomagolni, átküldeni wifin a tévére. Ehelyett nyomsz kettőt a távirányítón és már jön is a film HD-ben.

#687702 Bendeguz Előzmény: #687700

Ez már a múlt. A jövő, hogy minden felhőben lesz. A playstationt meg akarják csinálni úgy, hogy csak netkapcsolat kell hozzá és kontroller, minden hardware egy központban lesz és a képet fogják csak streamelni a tévédre. Nem kell megvenni semmilyen dobozt. A Tv nem igényel nagy számítási kapacitást (még), de előbb utóbb ott is ez lesz. Már most is tudsz ezer helyről filmeket nézni, le se kell tölteni.

#687700 Koffein Előzmény: #687697

amikor én vettem lapos tv-t, akkor nem volt még wifi benne, így kellett vennem egy média lejátszót, azzal már megoldott volt a wifi csatlakozás, így a gépről a film megoszt és megnéz... már ha nézni akarunk valamit...

amúgy ez a jövő, lassan lesz egy képernyő, amiben minden benne lesz net, tv, minden amit a számítógép tud...

#687698 Bendeguz Előzmény: #687697

Google glassban látok nagy potenciált, ha végre kialakítják a jogszabályi környezetet. Ez így nagyon necces jelenleg. Lásd a nem régi hírt, hogy egy mozinézőt a szövetségi ügynökök lekapcsolatak, mert glassban ült be (de nem rögzítette a filmet). Lehet hogy streamelte? :)

#687697 matgab Előzmény: #687696

én mióta átálltunk digitálisra megvettem a set top box-ot és egyszer kapcsoltam be a TV-t abban sem volt nagy köszönet, mert valami MB1-es csodameccset néztem meg.

Most az asszonynak van egy tébolya , ami miatt TV2-t nézünk nagyon néha, de én inkább nem nézem.

Az interneten minden rajta van, a TV meg szar