Na ma nekem is lett egy kevés!Figyelem az időjárás előrejelzéseket,jön a hó!Lesz pénz Eplényben,Csaba tud vásárolni, persze ha egy két hóágyú elromlik dobni kell!:)
Na ma nekem is lett egy kevés!Figyelem az időjárás előrejelzéseket,jön a hó!Lesz pénz Eplényben,Csaba tud vásárolni, persze ha egy két hóágyú elromlik dobni kell!:)
"ne fabulálj
beégett ismét a "jó" hírrel az enefi))))))"
Égett kozma van emelkedéssel..
"A héten 200.
stockfighter"
..............................................
"1 hónap múlva 250 :-)
vigkrisz"
..............................................
"előzmény (#289: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 12:32
miért nem veszel inkább?
stockbee"
Ex, lemaradtál, ha lenne egy kis speka vénád akkor keresnél is, nem csak riogatnál :)
Van olyan itt, akinek 110-ről is van pakkja, meg 143-ról is :)
ilyen lenne a 30K-s srv kb
meg is jött aki öntött rá
Re:
(#281) Re: ENEFI - THE BEST
Értékelés: 0
előzmény (#280: Malvin) | válasz erre | Ma, 10:28
na erre öntöttek is egyet
exmnbs1
Kemény 6k-t :)
Nagyobb emelkedés akkor lesz szerintem, ha egy adott szinten elfogynak a volt kötvényesek (és spekák) részvényei...
Na nyertem is, lásd ezelőtti hozzászólásomat :))))))))))))))
milyen vissza a feladónak????
száz év alatt?))))))))))
na nem kell a rizsa
tolvajrv mint mindig
maguknak szeretnének osztani ingyen papírt, a befektetőik a legkevéssé sem érdeklik őket
És megmondom azt is, mielőtt még írsz azokra, amit alább írtam, hogy valami baromságot fogsz válaszolni.
Rezes, hóágyús, a cég tolvaj.. szavakat belefogalmazva :)))) Mást nem tudsz, mert igaz, amit írtam!
Főj a levedben csak tovább, fórumfüggő :))))
Megmondom mire vágysz!
Arra, hogy kétségbeesett kiskötvényesek/büfik írjanak ide a fórumba, hogy elbuktak mindent, és hogy ment tönkre az életük egy része! Csak azért, mert Te így jártál ezzel próbálsz megnyugvást találni, vagy kompenzációt a szerencsétlenségedre!
;)
Szerintem meg Te égsz be folyamatosan, mert nem tudod játszani a szerepedet.
Előadod itt, hogy a nagy tolvaj cégek ellen vagy, akik szegény befektetőket meglopják, és azért írsz be mindent, hogy lássák ezt a befektetők, és óvakodjanak tőle, miközben meg kiesel a szerepedből, mert előjön az, hogy a háttérben meg annak szurkolsz, hogy mindenki bukjon el mindent, és tudj kárörvendeni!
Egy képmutató vagy!
Ha nem lenne igaz a fenti, akkor örülnél annak, hogy megy felfelé az árfolyam (cég felmutyizza vagy skalpra vágyó spekák húzzák fel tök mindegy)!
Mert akkor azok a volt kötvényesek, akiket Te ELVILEG SAJNÁLSZ, MERT ÁTVERTÉK ŐKET, ki tudnának szállni.
FŐLEG, ha a cég mutyizza felfelé, akkor még jobb, mert a (szerinted) szart/wc papírt azokra sózhatják!!! (Visszaadhatják a feladónak akár veszteség nélkül!)
A valós énedet már mindenki látja, még azok is finoman írtak Neked, akik eddig "Melletted" álltak!
Egyedül maradsz itt is! :)))