Regisztráció Elfelejtett jelszó

ENEFI Nyrt.

Na ma nekem is lett egy …

#687604 Kiss Zoltán

Na ma nekem is lett egy kevés!Figyelem az időjárás előrejelzéseket,jön a hó!Lesz pénz Eplényben,Csaba tud vásárolni, persze ha egy két hóágyú elromlik dobni kell!:)

Re: Tanulságos napok

#687589 Hathor Előzmény: #687547

"ne fabulálj

beégett ismét a "jó" hírrel az enefi))))))"

Égett kozma van emelkedéssel..

Tanulságos napok folytatódnak..

#687569 Hathor

"A héten 200.

stockfighter"

..............................................

"1 hónap múlva 250 :-)

vigkrisz"

..............................................

"előzmény (#289: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 12:32

miért nem veszel inkább?

stockbee"

#687568 Dicsák Előzmény: #687562

Ex, lemaradtál, ha lenne egy kis speka vénád akkor keresnél is, nem csak riogatnál :)

Van olyan itt, akinek 110-ről is van pakkja, meg 143-ról is :)

#687561 Dicsák Előzmény: #687560

Re:

(#281) Re: ENEFI - THE BEST

Értékelés: 0

előzmény (#280: Malvin) | válasz erre | Ma, 10:28

na erre öntöttek is egyet

exmnbs1

Kemény 6k-t :)

#687559 Dicsák Előzmény: #687546

Nagyobb emelkedés akkor lesz szerintem, ha egy adott szinten elfogynak a volt kötvényesek (és spekák) részvényei...

#687553 exmnbs1 Előzmény: #687549

na nem kell a rizsa

tolvajrv mint mindig

maguknak szeretnének osztani ingyen papírt, a befektetőik a legkevéssé sem érdeklik őket

#687551 Dicsák Előzmény: #687550

És megmondom azt is, mielőtt még írsz azokra, amit alább írtam, hogy valami baromságot fogsz válaszolni.

Rezes, hóágyús, a cég tolvaj.. szavakat belefogalmazva :)))) Mást nem tudsz, mert igaz, amit írtam!

Főj a levedben csak tovább, fórumfüggő :))))

#687550 Dicsák Előzmény: #687549

Megmondom mire vágysz!

Arra, hogy kétségbeesett kiskötvényesek/büfik írjanak ide a fórumba, hogy elbuktak mindent, és hogy ment tönkre az életük egy része! Csak azért, mert Te így jártál ezzel próbálsz megnyugvást találni, vagy kompenzációt a szerencsétlenségedre!

;)

#687549 Dicsák Előzmény: #687547

Szerintem meg Te égsz be folyamatosan, mert nem tudod játszani a szerepedet.

Előadod itt, hogy a nagy tolvaj cégek ellen vagy, akik szegény befektetőket meglopják, és azért írsz be mindent, hogy lássák ezt a befektetők, és óvakodjanak tőle, miközben meg kiesel a szerepedből, mert előjön az, hogy a háttérben meg annak szurkolsz, hogy mindenki bukjon el mindent, és tudj kárörvendeni!

Egy képmutató vagy!

Ha nem lenne igaz a fenti, akkor örülnél annak, hogy megy felfelé az árfolyam (cég felmutyizza vagy skalpra vágyó spekák húzzák fel tök mindegy)!

Mert akkor azok a volt kötvényesek, akiket Te ELVILEG SAJNÁLSZ, MERT ÁTVERTÉK ŐKET, ki tudnának szállni.

FŐLEG, ha a cég mutyizza felfelé, akkor még jobb, mert a (szerinted) szart/wc papírt azokra sózhatják!!! (Visszaadhatják a feladónak akár veszteség nélkül!)

A valós énedet már mindenki látja, még azok is finoman írtak Neked, akik eddig "Melletted" álltak!

Egyedül maradsz itt is! :)))