valahol 7 és 8 között látok benne új beszállási lehetőséget, idővel kiderül. a 8,5-ös stoppot nem értem. pont ott van egy csúcs, ami támaszt adhat. pár centtel alá tenném, vagy pedig eladnám azonnal.
valahol 7 és 8 között látok benne új beszállási lehetőséget, idővel kiderül. a 8,5-ös stoppot nem értem. pont ott van egy csúcs, ami támaszt adhat. pár centtel alá tenném, vagy pedig eladnám azonnal.
Következő stoppom 8,5...
Ampion gyógyszerről
ügyes, gratula! szerintem most pont nem érdemes venni, minden indikátor eladáson áll. ha ezt a kábé 9,5-ös szintet leküzdi, akkor hűűűű! amúgy másfél éve szép emelkedő trend, minden esetben pattant róla. tetszik!
Most fog csak igazán növekedni, 40 embert vesznek fel + új termelő gyár augusztusig...
Optima gyógyszer a REGN(Eylea gyógyszer) nagy ellenlábasa lehet.....
Kockáztatok. 2 hónapig gyűjtöttem az infót mielőtt kezdtem a vásárlást, meg a technikai elemzésem szerint is akkorra érett meg, szerencsére a kettő együtt egy elég jó beszállót adott. 4 szinten vettem 3 szintnél nyereség védő stopp van. Abból az egyik aktiválódott már.
ampe-ban negyedévente nő a bukó, már 6 m felett negyedévente...cash valóban van
viszont nagyon tetszik az adósság állomány :)
gondolod nem éri meg kivárni? Ha hír és eredmény jön, másnap réssel +100%?
32 misi cash, idén bármi lesz nem kell higítani, van elég della....
Biodel szerintem sem, azon csak buktam.
Ampe portfoliója viszont szerintem nagyon kemény. Szerintem idén árulhatja a diagnostikai részt, nem olyan piac Luoxis által melyben 90% tulaj. Azaz idén csak ebből már lehet nyeresége.
Ampio utolsó tesztje van épp folyamatban a BLA előtt. Ha bejön 10 év kizárólagos jog.
Optima első negyedévben szintén sorsdöntő eredmény várható.
Van a cégben egy ipse David Bar Or. 200 levédett vegyület fűződik a nevéhez. Ebből kettő végső döntés előtt Optima és Ampio..... szóval ez szerintem ha bejön ütni fog.
A luoxis rész miatt meg csak kis rizikót érzek.
azt nézem, hogy ha biodel most nyereségbe is fordulna, akkor is 50-100 között lenne P/E-je...ebből már nem lesz nagy buli...
ez a jazz nagyon brutál!!!
nettó eredmény 8-10x-ezett 3-4 év alatt...brutál
Fundásan tök jó, magas osztalék, gyj-re megütötték (mondjuk én -10%-hoz közeli záróra számítottam), nekem ennyi elég. 25-ről kis kockázattal megpróbálható
nem látom mitől... a füles csésze célár tickre teljesült, most próbál visszazuhanni a borzasztó meredek emelkedő csatornába. nekem túl nagy a kockázat túl kicsi hozamra.
elköv par napban sztem intel is jo beszallot fog ismetelten kinalni
tapasztalatom szerint az ilyen jellegü ütések után amcsi rv-k még 1-3 napig lefelé csorognak, utána jön a korrekció
Szerintem ez tegnapi -28% picit el lett túlozva, és fog is korrigálni, néhány százalékot fog ez hozni az elkövetkező néhány napban. Ezerszer láttuk már ezt mi történik mikor túlfeszítik a húrt mindkét irányba, szerintem meg is játszom egy picike téttel ezt.
ha ezüst 21 felett tud maradni naposon, sztem az egy tuti üzlet lesz