Ezért nem rakok be stoppot soha, inkább kézzel, piacin
Ezért nem rakok be stoppot soha, inkább kézzel, piacin
megint huztak a grafikonba egy csunya csikot.
ha lett volna stopp-om, kivettek volna....
multkor Richter-rel jartam detto igy.
stopp berakva.
par kotes erejeig egyenes vonal a grafikonon, es minden megy tovabb, mintha semmi sem tortent volna.
igen igen, és az lesz a művész, aki minden nap eltalálja a 40ft-os sáv alját és tetejét
:-D
Amúgy elég fura, mondom én, hogy esetleg valakik valamire számítanak.
Vagy nem...
Január végén kezdi tárgyalni az Alkotmánybíróság a kormány devizahitelekkel kapcsolatos alaptörvény-értelmezésre irányuló indítványát - közölte Bitskey Botond, az Alkotmánybíróság (Ab) főtitkára
Kíváncsian várom meddig csinálja még ezt, h reggel fellökik 500 fölé jelentős forgalommal, aztán egész nap 460-70-en tökölődik!!!
Én a bizt. kedvéért 4500-on eladtam. Ha átmegy a 200 naposon visszaveszem.
Érdekes lenne, ha sunyiban, így pénteken tépnék ki, pedig nem kizárt...
Nagyobb halak fickándoznak, egy perc alatt cirka 200 ezer forgott…
Csusza megérkezett a válasz. (?) Ezt még húzni akarják. (?)
"Ez nagyon érdekes. A Fővárosi Törvényszék döntése alapján szinte az összes deviza hitelszerződés megsemmisíthető lenne."
A nagy frászt!
M.o. a vakok országa, de írhattam volna a struccokat vagy a 3 majmokat is.
Az egész jogi rendezés azért állt le és áll most is, mert a magyar igazságügy elkövetett egy óriási hibát úgy 5-6 évvel ezelőtt és ezt nem meri vagy nem akarja bevallani mert nem is teheti a várható következményei miatt, ezért csak maszatolni és időt húzni képes.
És hogy mi volt ez?
Nincs szükség új törvényekre, mert a régi Ptk. is tartalmazta a szabályokat, csak hogy a Bankok ezt nem tartották be, utána pedig az ügyvédek és közjegyzők szintén NEM, azaz a Ptk-val szemben döntöttek. Ezt látva a magyar legfelsőbb igazságügyi hatóságai pedig bedugták a fejüket a homokba és most is ott tartják, mert 5-6-7 évre visszamenőlegesen már nem lehet kihúzni a beláthatatlan következmények miatt. Nem is beszélve a legfelsőbb szintű igazságügyi felelős személyek felelősségre vonásáról.
Ja igaz, kiegészítve az ukrán + az orosz kitettséggel.
Pár húzóerő lecsengni látszik, amire fogták az emelkedést:
366 ezer saját rv vásárlás,
eu bankszektor elmúlt egy hónapos emelkedése összesen +15%,
technikai fordulat.
Most levitál és hezitál, kíváncsi vagyok mihez kezd(enek vele).
Hathor nem Shooting Star, mert nyitóban a réssel felfelé nyitás nem teljesült.
BEARISH SHOOTING STAR feltételei:
Felismerés
A piac emelkedő trendben van.
Az első nap egy fehér gyertya.
Második nap a piac az előző trend irányába réssel nyit és egy kistestű gyertyát formál.
A második nap felső árnyéka legalább kétszer olyan hosszú, mint a teste.
A második napnak nincs (vagy csak alig van) alsó árnyéka.
Nem. Shooting Star gyertya követelménye, hogy réssel kellett volna nyitni reggel felfelé.
Ez nagyon érdekes. A Fővárosi Törvényszék döntése alapján szinte az összes deviza hitelszerződés megsemmisíthető lenne.
Megsemmisítettek egy hitelszerződést
http://index.hu/gazdasag/2014/01/16/megsemmisitett_a_birosag_egy_bb-s_hitelszerzodest/