Regisztráció Elfelejtett jelszó

ENEFI Nyrt.

Re: Tanulságos napok

#687546 Dicsák Előzmény: #687543

Itt vagy minden nap 0-24-ben, de úgy látszik nem érted a dolgokat, hogy rallit vártál mára :)))))

Még szerencse, hogy a postás pontosan viszi a lét minden hónapban, az állam meg emelgeti szorgalmasan, mert ebből nem élnél meg :)))))

Tanulságos napok

#687541 Hathor

Tanulságos napok ezek..

..............................

"Sztem azért lesz itt vevő, csak nem megy fejjel a falnak.

akpo"

................................................

"csőd nem lett. a cég él.

stockbee"

..................................................

"Kívülállóként kíváncsian figyelem az RFV/ESTAR/ENEFI részvények árfolyamának alakulását.

Egyszer olvastam valahol, hogy legnagyobbat a csődre készülő és végül mégis megmenekülő papírokkal lehet keresni. Gyakorlatilag itt is ez a helyzet nem? A 100 Ft körüli árfolyammal beárazták a csődöt, a felszámolást, de végül mégis megmenekült a cég. Tartozása jelenleg nincs, az összes korábbi hitelező/kötvényes tulajdonos lett.

Szerintem mindenkinek a cég nyereséges működése és az árfolyam emelkedés az érdeke…

Toron"

............................................................

Szia!

Jó páran meg nem.

Ex nem várnánk meg a vitával mondjuk a legalább a nyarat?Vagy év végét?

Aztán kiderül,hogy több lesz-e a részvény ára ,mint most vagy kevesebb(esetleg hasonló mint jelenleg).

Addig ez egy parttalan vita.

Szerintem több,szerinted kevesebb.

Majd meglátjuk.

Üdv:hali

hali

.................................................................................

"előzmény (#262: exmnbs1) | válasz erre | Ma, 09:31

neked minden mutyi, csőd és sitt

stockbee"

.....................................................................

"Exmnbs szerint minden részvény esik, csőd, felszámolás. kár erről vele vitatkozni.

DoktorMinorkaVidor"

.....................................................................

"hát ez érdekes lesz....várható még vakondtúrás a charton?

rbbj11"

................................................................................

"ex, azért nincs mindig igazad eszar ügyben csőd , sitt stb.

nézzd milyen" ereje" van !BUX több mint 200 pontot zuhan ENEFI egy Ft minusz eltérés.

Kamu ez oda , vissza . Csak már szaros 5 millióval nem tudja csabronc csipet csapata mozgatni))

pf2"

...................................................................................

"csőd megvolt ha nem vetted volna észre

exmnbs1"

.................................................................................

Re: 2014.02.13

#687532 cédrus Előzmény: #687531

Tehát valamelyik felhúzást nekik köszönhetjük? Akkor viszont lát benne fantáziát.

#687524 exmnbs1 Előzmény: #687521

érdekes az srv-s kenyérszaporítás már q3-ban is olvasható mint tutti business melő azaz fejéesztus helyett

az srv meg csak részben lesz kivonva

az Alliance-os állítólag a visszatalicskázás miatt találta ki a dolgozóit

#687501 exmnbs1 Előzmény: #687494

nem egy szégyellős társaság

termelő cég létükre árfolyam targetálás, csökkenő operációval

román kiárúsítás bukcsi borítékolható

mintha nem lenne kb 5-6m srv majd bevonva, ja azzal majd a dolgozókat kellene jutalmazni ingyen

és ez az srv erőlködés ha nyereséges ha veszteségesek a kp állományból

és csak a mostani évesre megbízták BDO-t

Re: nincs cím

#687154 prfecó Előzmény: #686646

kicsi dicsák , jó a műfelháborodásod :-)))

gump, ede , former után már már nincs , aki olyan vehemensen próbálja felbeszélni az eszart.

van viszont köszvényesből részvényes ,aki már odafigyel erre-arra.

mindenkinek lehetőséget ad magyar tőzsde a ENEFI részvényeinek megvásárlására .... neked is!!

Februárban 13 -án sok minden tísztázódik!!! ha nem legkésőbb 2014 dec.31-én lemond az It , FB/Audit addig is selyemzsinor már kikészítve ))