Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Ingatlan

Re: nincs cím

#71655 Ibiza Előzmény: #71647

ha van pénzed sznob vagy? érdekes...

nekem sznob aki nem a saját ízlése és természetes igénye szerint vásárol és akinek az számít ki mit gondol róla..kifele él kifelé villant...és amit összelapától abban nem is érzi jól magát ... ez a pénztöl független.

#71647 Hathor Előzmény: #71646

én sem azt mondtam, hogy az..

hanem tőlük biztos kapnék zsét érte.. mert az egy kaptafából már sok van..

#71644 Hathor Előzmény: #71627

Persze.. mennyit adsz érte? :))

a ház viszont nem.. a neten böngésztem, külsős fotó..

Arra viszont rájöttem, hogy ezt kell építeni.. mediterrán házból már van elég.

Kell egy jó telek Budán, Balatonnál vagy egyéb májer helyen és rányomni a sznoboknak egy ilyen házat. Mediterrán házból már van bőven.. lejár az idejük lassan.

#70921 kerikoma Előzmény: #70871

Hát ezt nem gondoltam, volna! 3 telefon és mind a hármat érdekli!

Konkréten meg kéne tudd, hogy hány aranykoronásak, mennyit kérnek aranykoronánként és nagyjából merre van Somogyon belül.

A gépek és a telephely is érdekelné az egyiket, de ezek azért képlékeny dolgok. Milyen gépek, mennyire használtak, mennyi idősek stb? Az egyik ismerős valamit már szervezkedik, mert egyedül nem bírná megvenn és szólt több ismerős gazdának hogy fogjanak össze és együtt érdeklődjenek rá.

Szóval mondtam nekik, hogy hétvégén többet fogok tudni és hétfőn fogank érdeklődni. Addig légyszi tudj meg mindent amit lehet.

Este majd bepillantok.

#70871 Hathor Előzmény: #70862

köszi, rákérdezek ma is, hátha valamelyik kolléga nem látta a keresést.

#70862 kerikoma Előzmény: #69565

Bocsi csak most olvastam el, valamiért elkerülte a figyelmem. Mindjárt megcsörgöm az érdekelteket.

#69565 Hathor Előzmény: #68590

Ezt kaptam ma a keresésetekre:

Bár nem Tolna, hanem Somogy a Balatonhoz közel, de egybefüggő 1000 Ha jó minőségű föld jó terméshozamokkal, teljes működtetési infrastruktúrával. (Gépek, gépjavító állomás, silók, stb.)

Ha csak Tolna kell, bocs!

ez jött.. azért megpróbálom.. hátha.

USA-ban meg jó adatok

#68656 Hathor

USA ingatlanpiac: elképesztően jó adatok érkeztek!

2009.06.16 14:31

Az ingatlanárak és a jelzálogkamatok csökkenésének, valamint a nemrégiben bevezetett adókedvezményeknek ksözönhetően májusban jóval építkezést kezdtek meg és jóval több építési engedélyt adtak ki az USA-ban, mint egy hónappal korábban. A megkezdett építkezések száma 17.2, az újonnan kiadott építési engedélyek száma pedig 4.0 százalékkal volt magasabb (532 illetve 518 ezer), mint áprilisban.

Tovább: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=116777

Összeomlás szélén

#68655 Hathor

Összeomlás szélén a lakásépítési szektor - Nem lesznek új lakások?

2009.06.16 12:00

Alig vannak induló projektek. A töredékére esett vissza az értékesítés. Jelentősek az eladatlan készletek. A bankok sem a vevőknek, sem a fejlesztőknek nem adnak hitelt. Hatalmasak a problémák az újlakás piacon. A fejlesztők egy része reménykedik, más része alapból jól pozícionált a túlélés szempontjából, miközben egy részük el fog tűnni a piacról, örökre. Ebből a szempontból fontos a kormány előtt lévő új lakástámogatási tervezet.

Tovább: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=116757

#68643 Hathor Előzmény: #68634

nem a munkával van a baj, mert imádom a munkám, nekem teremtették.. de sajna a tőzsde is nagyon érdekel és egy percet sem akarok kihagyni, főleg amikor fordulni készül a piac.. mindegy azért csak elmegyek, nyitó után úgy is vicceskedik a papír..

sajnos mind a két munka 24órát igényel.. legalábbis nálam

#68634 kerikoma Előzmény: #68607

Nem normális! Dolgozni kell sajna és a tőzsde megvár! Én is így vagyok vele, de a melót egyenlőre nem lehet háttérbe helyezni, de nagyon nehéz:)

Függők vagyunk?

#68607 Hathor Előzmény: #68590

áhh b@sszus, annyira rákattantam erre a tőzsdére, hogy full háttérbe helyeztem mindent..

majd megint megkérdezem a kollégákat. Napi 500 E-mail jön, abból kellene mazsolázni..

az is önállóan egy napomat elvenne.. sok sok meló van és fél éve tolom magam előtt..

holnap reggel 9re is kellene mennnem lakást mutatni a Belvárosban, de azon gondolkodom, hogy lemondom reggel, pedig saját kégli.. normális ez?