sosem lehet igazán tudni
szharok a munkanélküliségi adatok, gondolom árazzák a fogyasztás visszaesését. jelentésekből is ez látszik. noch dazu minden az egekben van, szép sorban bezuttyantják a szektorokat. hajrá arany! :)
Kösz, nem kapkodom el, tegnap nu skin -20%, ma bby -30%, gondolom ezeknek komolyabb okuk van, mint egyszerű korrekció.
ahogy nézem naposon, 5 óráson irobot számomra egyelőre kiharcolta magát, szépet ment és lehet még benne, lentebb szeretnék beszállót, mint ilyen grafikon mellett
múlt héten jött a hír, hogy minden "nagy" kiugrott a kiskerből. most eszméltek a kicsik? beszállót inkább az irobot-ba ajánlok, ha a füles csésze nyakvonalát leküzdi végre. komoly emelkedés van benne!
Best Buy Co Inc (BBY) elhasalt (26.86 -10.79 (-28.66%)).
Beszálló esélyes?
USA cégeknek alapvető pénzügyi adatait hol lehet elérni (mint itthon a mérleg)?
Fundásan is meg lehet játszani, mert nem lufi, nem túlértékelt. szal jó tippet hoztál!
Csak nekem nincs benne az x faktor, ezért én ezen az árfolyamon nem teszem meg. De lehet, megbánom.
érdekes elgondolás. 20-szorozás után valóban nehéz már nagyot emelkedni. technikailag zászló (bázis) épül pár éve. az oldalazást meg lehetne játszani, kicsi benne a kockázat. a xetrán van, nekem viszont csak dollárom van.
Leginkább a megrendeléseik. Egyáltalán nem látom, miért kéne bővüljön a samsung felé az eladásaik, és a china mobile iPhone vásárlásai sztem már beárazottak. Továbbá bármikor lesöpörheti egy konkurens a piacról, ha az olcsóbban nagyon hasonló minőségben tudja a termékeket gyártani: egy ilyen vetélytárs szinte egyik hónapról a másikra bármikor megjelenhet.
Ráadásul nagyon szem előtt van a cég, amit sosem veszek jó jelnek. Amikor 20x-orozott, akkor a nagytulajok nem ismert bankok és bef. szereplők voltak, mint most, mostanra már ismerik őket, ki jelenne meg erős rv-vevőként?
Átnéztem, valóban kiváló cég fundásan is, azonban számos kockázati okból 10 eurónál többet nem szívesen adnék érte. De jelenleg sem nevezném ennek ellenére sem drágának, sőt, az átlag amcsi tech árazásnál még olcsóbb is.
+ hangulati szentiment, ami már optimista, de még nem szélsőségesen
szal sztem idén nulla körül zárnak a piacok
igen, de én akkoriban is azt mondtam, h. sztem ennél fontosabb tényező a likviditási pumpa, ami viszont munkában van
Szia:)
Emlékszel, egy jó éve erről beszéltem, ha majd ez következik be, akkor várható esés a tőzsdén. Nem tudom, ez mennyire komoly most, de ha igen, elindulhat egy komoly esés. Persze nem pánikos, nem olyan 2-3 napos, de egy hosszútávú lemorzsolódás elindulhat.
Csak gondoltam, emlékeztetlek a régi beszélgetésünkre, és felhívom rá a figyelmed:
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/besokalltak_a_cegek_veget_erhetnek_a_szep_idok.573682.html
Én csak figyelemfelhívónak használom őket, a magam szempontjai szerint elemzem az ajánlott cégeiket, de kbc tippjei közt rendszeresen találok számomra is vételre érdemes papírokat.
Érdemes lesz itt mazsoláznod, ha 1x végre oda jutok, hogy folytassam a blogom :D
KBC én is. Jó ez, mert olcsó és itt van helyben, de azért lehetne sokkal jobb is. Ha van 10 ezer dollárod, próbáld ki amit Ricsi ajánlott. Rohadtul nem találom hova írta... vagy ide, vagy platformok topicba! Költségeket megtalálod a honlapon, kb 7 dollár kötésenként, x érték felett százalékos. Asszem.