Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

OTP részvény fórum

Persze a 405-ös leszúrás…

#686218 picirigo

Persze a 405-ös leszúrásban kivették a stoppom...

Re: nincs cím

#686206 Hathor Előzmény: #686192

Már megint? :D

akkor mehetünk tovább fel.. :D

------------------------------------------------

Saját részvényt értékesített az OTP

2014. január 13. 14:31

Az OTP délután jelentette be, hogy javadalmazási politika keretében újabb részvényeket értékesített.

#686192 Csusza Előzmény: #686177

"Észre vetted, hogy amikor chartolgatok mindig felszalad az árfolyam?"

:-)

4800 kellene ebben vagy a következő körben elmennie, az tetszene. (Lenne kis eladnivalóm arrafelé...)

#686185 Hathor Előzmény: #686184

Ha előre tudná mindenki hogy lejjebb megy, akkor mindenki eladna.

Jó ez így. nem kell minden kört megfogni.

BUX hati 20Khoz közelít! Remek! Alakulunk..

#686184 Davenport Előzmény: #686177

Remélem igazad lesz. Én ott leszek 0-ban. Így utólag, de jó is lett volna ezt a kört nem kihagyni. :(

#686182 picirigo Előzmény: #686177

Nekem "rövidben" ez a 410-420 környéke a fontos...490 körül már adnám

Ui. reggel 400 fölött sokan shortolták...vsz

#686177 Hathor Előzmény: #686172

Észre vetted, hogy amikor chartolgatok mindig felszalad az árfolyam?

Múltkor amikor írtam 4800felé ment ( a Markerses időben).

Most hogy írtam jó esélyeik vannak a longosoknak, mert mindenki eladott, akkor most már megy 4490felé.. elmehetne oda Nektek..

Ott megnézzük mit csinál, mert emelkedő háromszög 261.8a meglesz ott.

#686176 banyaiz Előzmény: #686172

Vsz nagy negatív reakció akkor lenne piacon választás ügyben ha a jobbik bekerülne a kormányba. Az max akkor képzelhető el, ha fidesznek egyedül nincs többsége. Ez egy negatív meglepetés lehetne piacnak.

Inkább választás előtt mennyire fogja nyomás alatt tartani ez a dev hiteles műsor. Mert még "pár" nyilatkozat várható ezügyben addig. :) Gondolom központi téma lesz az áprilisig várható őrületben.

#686172 Csusza Előzmény: #686153

A rajzod szerint azért még egy-két kör ~4000 és ~4400 között beleférne, mielőtt kitör. (kitör? :-) )

De valóban nézhető zászlónak.

Választásokon töprengek, hogy vajon hogyan fog hatni az árakra. Épeszű ember nem hiszi el a kormányváltást, tehát talán nem lesz nagy hiszti, amikor a fityesz újra győz.

Emiatt talán nem lesz nagy csapkodás előtte-utána.

Egyre hosszabb távon nézegetem már a csártot én is, biztos öregszem... :-)

#686168 banyaiz Előzmény: #686163

Mondok neked egy példát mire gondolok.

IBM. 80-as évek . Gates gyerek barkácsol a garázsában, vagy lehet az még a 70-es évek tököm tudja. Mi jelölte ki , mi rajzolta ki , hogy ez lesz az IBM-ből ami lett? :)

Egyszerűen amit csinált azt jól csinálta, és a világnak volt igénye erre a vonalra. Így lett egy kis garázsvállalkozásból világ egyik legnagyobb cége. Szóval értem mit mondasz, de vannak olyan dolgok is amik most még nem látszanak a charton, de azért lehet rajtuk agyalni, hogy majd fognak.

Illetve Microsoft. Jó példákat hozok. :)

#686167 Hathor Előzmény: #686165

Már nekem kicsit hosszúak soraid. Kb 3.4sorosokat olvasok.

Kb az a válaszom, alacsonyan van itt minden árazva. megy várakozás ki mikor csap le előbb, és a másik meg akarja majd előzni egyiket. Ettől beindul a fúzió fel.

A piacunk le van nyomja. Annak ellenére, hogy a sok fórum olvasó elégedetlen, és mélyebb árfolyamokat vár.

Várjanak. szabad választásuk.

#686165 banyaiz Előzmény: #686163

Szerintem ha konkrétan Otp-ben gondolkodunk akkor nagyjából a sorsa azon múlik, hogy ennek a régiónak amiben működik nem is kicsi szereplőként mi a gazdasági jövője.

Ha az a pusztulat ami jelenleg van és még inkább az akkor sok mindent nem lehet kezdeni egy banknak. Ha felzárkózás nyugathoz mondjuk így (ami persze nem egy gyors folyamat) akkor viszont elég fényes.

Persze bejön még a politikai műsor ami a legjobb vállalkozást is tönkre tudja tenni mint kockázat. Lásd utóbbi idők pl.

Hiszek abban, hogy ez a térség akár ruszkik, Ukrajna, Románia , Szlovákia, Bulgária stb stb ahol csak otp ott van, beleértve Pannon Pumát is inkább képes növekedni mint akár egy usa, akár németek stb egyszerűen azért mert sokkal alacsonyabb szintről kell még előrelépni.

Persze ezen belül vannak rossz , és jó időszakok, válságok, unortodox dolgok (amiket nagyon szeretek:) stb, de ennek a folyamatnak mennie kell ha nem akkor igen nagy szopás van.