Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#685394 Hathor Előzmény: #685388

Mozgóátlagok engem nem érdekelnek. Én alakzatos vagyok.

Jól látják a kollegák a forgalom alacsony..

nem baj különben. Ki hisz a papírban ha mindenki elad? Ne várjunk nagy forgalmat így ha az összes vezető elad és ezzel ellenpéldát mutat. Attól a papír mehet fel.

4320 a célár stooq fibo alapján kb egy emelkedő háromszögnek. Előtte az előző alj csúcs 61.8as korrekciós szintje 4270körül ha jól látom.

Ezt tudom mondani. Nehéz célárakkal tervezni, de szerettem volna válaszolni valahogy kérdésedre.

#685379 Hathor Előzmény: #685375

Nagy menetek vannak a midcapekben. A pezsgő el fog durranni szvsz.

Szűk látáskört tágítani kell.

#685367 Hathor Előzmény: #685366

A tőzsde sosem logikus!

Akkor miértne lehet racionális gondolkodás tőlem, hogy a sok eladás híre pozitív lehet az árfolyamra?!

Számomra jobb mint ha azt írnák veszünk vegyél Te is papírt.

#685366 Janicroft Előzmény: #685353

Tény hogy a vezetők folyamatosan dobálják ezt mostanában, mondjuk ennek rengeteg oka lehet, de a hír pozitívként sehogy sem értelmezhető. Ettől függetlenül simán mehet ez felfele és szerintem fog is ha pont kerül a devizás sztori végére.

"Újabb OTP-vezető adott …

#685353 Hathor

"Újabb OTP-vezető adott el részvényeket

2014. január 8. 08:24

Az elmúlt hónapokban jelentős részvényeladásokat hajtottak végre az OTP bennfentesei, és a sor idén is folytatódik, hétfőn dr. Kocsis István, az OTP Bank Nyrt. Igazgatóságának tagja adott el részvényeket közel 42 millió forint értékben. "

Ez yo.. valamiért egyre inkább érdekel a papír engem ezekkel a hírekkel.. vonzanak a csődösök.. minél inkább rossz híreznek, annál jobban vennék mindent..