ép azon gondolkodtam, hogy kockáztatni vágyó vállalkozásoknak megérheti bitcoinba árulni, mert vagy felmegy és megtöbbszörözi, vagy rá_aszik az eladó... :))
ép azon gondolkodtam, hogy kockáztatni vágyó vállalkozásoknak megérheti bitcoinba árulni, mert vagy felmegy és megtöbbszörözi, vagy rá_aszik az eladó... :))
pontosan
aki biztonságossá teszi az őrzését, az lehet többet keres rajta majd, mint egy apple az iPhone-jain :)
Igen. Ott tartunk, mikor arról beszéltünk, hogy biztonságát megoldva befektetés lesz belőle, addig lutri.
Napokkal ezelőtt bezárt a legnagyobb Bitcoin tőzsde, állítólag nem nagyon tudnak mindennel elszámolni, plusz zárolták a számlákat. Az első per el is indult ellenük az USA-ban:
http://www.reuters.com/article/2014/02/28/bitcoin-mtgox-lawsuit-idUSL1N0LX1QK20140228
Az Apple megint gyártani kezdi a korábban már a piacról kivont iPhone 4-et. A hírek szerint három óriási, fejlődő piacon szeretné megint bevezetni a régebbi típust, ezek India, Indonézia és Brazília. Az iPhone 4-et már szeptember óta nem lehet kapni, a gyártását is régen leállították már.
A lépéssel az Apple gyakorlatilag beismeri, hogy nem úgy sikerült az olcsónak mondott iPhone 5c bevezetése, mint azt szerették volna. Nem adtak el annyit belőle, mint tervezték. Persze az olcsóság relatív, hiszen az iPhone 5c jó 150 dollárral drágább, mint például a Google csúcsmobilja, a Nexus 5.
Nem egyszerű okostelefonokat árulni a fejlődő piacokon, itt nem annyira elterjedt a két éves hűségnyilatkozat, amivel olcsóbban adhatók az egyébként drága mobilok. Az itt élők általában kénytelenek kifizetni a teljes árat. Az Apple nulla százalékos kamattal is próbálkozott és visszavásárlási modelleket is alkotott, de ez sem segített.
Az iPhone 5c ezt a problémát oldotta volna meg, egy teljesen új modellt adott volna a régiek áráért. De a fejlődő országokban az olcsónak mondott iPhone is drágának bizonyult. Meglepő módon sokkal jobban fogott a tényleg drágának számító iPhone 5s. Ezzel a helyzettel szeretett volna valamit kezdeni az Apple.
Az indiai piac amúgy is nagyon fontos, a felmérések szerint 2014-ben 225 millió okostelefont fognak itt eladni, ezek 92 százaléka első alkalommal vesz okostelefont. Érthető. hogy az Apple sem akar kimaradni ebből. Az iPhone 4-et állítólag 320 dollár körüli áron lehet majd megvásárolni az említett országokban. Ez már versenyképesnek mondható egy okostelefonért, bár az androidos okostelefonok még ennél is olcsóbbak még a nagyobb gyártóktól is, mint a Samsung vagy az LG.
Forrás:
http://index.hu/tech/cellanaplo/2014/02/06/az_apple_feltamasztja_az_iphone_4-et/
Samsung beerősít, lassan egy fél évvel az Apple előtt kihozzák az új telefont, bár az Apple idei terveiről még nem sok biztosat tudunk:
http://mashable.com/2014/02/05/samsung-galaxy-s5/?utm_cid=mash-com-fb-main-link
A Zynga (Nasdaq) bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoint fizetőeszközként, így már a Facebook játékok gyártójánál is lehet a virtuális pénzzel fizetni. A Bitcoint különböző eszközök vásárlására lehet majd felhasználni a Zynga játékaiban, noha a virtuális pénz kockázatára már számos hatóság és ország felhívta a figyelmet. A hírre a Bitcoin árfolyama ismét átlépte az 1000 dolláros lélektani szintet.
nem mondhatnám, hogy elégedett vagyok vele, mert a programjuk rendszeresen fagy, idönként még a webtraderük is, de szerencsére egyszerre mindkettö ritkán. Nem kevés a jutalék és a napi swap sem, mindemellé tré a support. Szal nagy xar az egész, de itt lehetett a legkisebb tökével btc-vel kereskedni, arra jó nekem. Mert amíg ilyen volás btc, csak játékból spekizem vele, arra jó ez a plus500, valódi pénzre nem....
RB eddig meg vagy elégedve a PLUS500-al?
Ez a BTC dolgo nem tudom meddig mehet, de az biztos van jövője a dolognak, ha egyszer tényleg komolyan gondolják.
figyelitek, mekkorat erosodik? 1000 $ atlepte… kivancsi vagyok meddig menetel.. venni akartam, de ebbe mar nem merek belevenni…. szerintetek mi lesz a story folytatasa mondjuk egy.. masfel het mulva?
ok, mindenki írjon, ha ilyet hall :)
azonnal irjátok ha lesz ez a pletyka...:)