Regisztráció Elfelejtett jelszó

prfeco 2014

Re: bankvásárlások????

#685552 banyaiz Előzmény: #685347

Vsz minden banknál van az a pénz amiért eladó, bármikor nagyjából.

Raiffeisennél magyar részleg a csődtömeg úgy tűnik. Persze önmagában ez a magyar részleg a teljes bankon belül egy miniatűr vmi , de azért sok pénzt elvitt utóbbi években. Viszont feladni ezt a piacot ilyen körülmények között, ilyen időzítéssel , ilyen nyomott áron , ennyi év munkát. Nem csodálom nem nagyon akarják.

Otp első számú potenciális vevő lenne itt, pénze van rá, helyi bank, terjeszkedni akar, ki tudná használni az összevonásból származó előnyöket, egy nagyobb bankba kellene egy kisebbet beolvasztani, nem egy bolhába az elefántot mint ez a Széchenyi bankos forradalmár mutyi, szóval minden adott.

Egy igen nagy probléma van, hogy az állam torzítja a piacot, pontosabban az éhes forradalmárok pénz nélkül az állammal a hátuk mögött .

Nekem az a gyanúm , hogy a Csányi részvényeladás , és az ilyen Lézer féle láncos kutyáknak ugatás engedélyezése Csányi ellen az is ezzel a történettel függ össze.

Nem mindegy, hogy Otp kebelezi be amit lehet, vagy egy ilyen Széchenyi bankon keresztül a haverok.

#685547 prfecó Előzmény: #685530

Megnéztem nekem egyértelmű!!!!!!!!!!

Megy az eljárás eszarral szemben itt és ott. Amott is és ezt tűrik a legrosszabbul :-))

annyi publikus:

1.) Unicredit VIP ügyfeleinek felajánlottak visszautasíthatatlan ajánlatot .

Millió húza-vona , adok-kapok , részvényesből új 50 millió részvényeskénti ,kötvényből kényszer részvényes .

RFV részvényesből átváltva Eszar NyRT régi és ENEFI új vezetőivel szembeni következetes ellentét . Különösen könyveléstechnikai ellentételek ( lásd 13 milliárd forint) felelőssége és a részvényesi felmentvény ügye

2.)Senki által nem vitatott követelés kielégítése azon szinten, ami 2013 első hitelezői gyűlés után kaptak egyesek-kettesek és különösen VIP hármasok))

#685530 treff Előzmény: #685348

na, a Raiffi visszatáncolt... várható volt :)

egyébként ment pü!

#685348 prfecó Előzmény: #685347

ja,......... kimaradt Ödönke már nemet mondott, csak hivatalos formanyomtatványt töltik ki kerályi Állami Bank ZRt számára ))

bankvásárlások????

#685347 prfecó

Tegnapi kommunkációs durrogtatások után nézzünk néhány tényt.

Raiffeisen ténylegesen ki akar vonulni JÓ SOK pénz ellenében.

Erste , CIB dettó. MKB már felajánkozott , kérők tucatjai udvarolnak neki , de kerály emberei pénz nélkül még be sem jelentkezhetnek.

Emlékezz Wolksbank leánykori nevén , új házasságban Szberbank Hungary Bank ZRt-vé változott.

FHB még sokan ráncigáljuk , toljuk feljebb ez jó , lehet pénz keresni.

OTP k@rván alulértékelt , de pénze akvízicióra az bőven van, Magyarországra is( fullra rá tettem pénzemet.-))) ...........

hiába változik speki pénztárca ítélete. TA , chart meg ilyen bise-boca dolgokat meghagyom profi elemzőknek.

Re: első fecske

#685140 prfecó Előzmény: #685108

OTP részvény topicba országról írtam , jót -rosszat , tényt? összeesküvést?

E-STAR mozgató rugókat , meg eszar topicban.

#685108 walex Előzmény: #685023

Írtak hati topicba még ősszel, én felminősítést várok és erre egy szép kitörést az egyre szűkülő háromszögből.

#685023 banyaiz Előzmény: #685019

Valahogy valamikor le kell jönnünk erről a gonosz bankos műsorról. Ha ennek az az ára , hogy király megkapja az új játékszerét egy bankot , legyen.

Jó lenne minél előbb erről az anyagról lejönni mert elég ártalmas.

Zavaros nekem mi lesz ebből.

Először is ahhoz bankot vegyen az "állam" kell eladó is. Lehet, hogy van komoly szándék egy Rafi részéről kivonulásra, vagy van az az ár amiért ezt meglépik, de már ez kérdőjeles nekem.

További lépésekről nem is szólva.

#685019 prfecó Előzmény: #685006

én nem tudom ilyen szépen kifejezni , de , de , de

Szupertitkos megbeszélések a Fináncoligarchia Királya/ IMF/ és kurucz kerály képviselői között semleges országban elgondolkodtatja az összeesküvés elméletek híveit :o)

#685006 banyaiz Előzmény: #684969

Totális focit játszik. :) De az, hogy ki kit fog átbaszni az majd a történet végén lesz kijelenthető. :)

Egyvalami biztos jelenlegi számok alapján itt Otp-nek van mozgástere vásárolni kivonulóktól (ha csak magyarokat nézzük)

Ebbe a piaci helyzetbe a Magyar Forradalmi Állam tud beleszólni. Mert pl ez a Széchenyi Bank a jelenlegi tőkehelyzete alapján kb egy nyalókát tudna venni nem Raiffeisen Bankot. Persze ha alányúlnak akkor sok mindenre képes lehet.

Állam bankvételeinek hatásai elég sokrétűek lehetnek. Egyrészt már nem lesz politikai eszköz a bankok szopatása ami jó. Másrészt az állam viseli a kockázatokat is onnantól kezdve. Illetve belenyúlhat piaci folyamatokba árazásokba ami az álmoskönyvek szerint többet árt mint használ.

Na persze mivel totális fociról beszélünk annyira ne legyünk naívak, hogy a "magyar", vagy "állam" stb nem azt jelenti valójában hogyan lehetne a végére átjátszani haveroknak, így vagy úgy.

Ebben a játékban egy komoly "ellenfél" lehet ez a Csányi féle Otp mint ilyen körülmények között is tőkeerős piaci szereplő.

Érdekes lesz ez a focimeccs még.

#685003 prfecó Előzmény: #684969

talán bedeguzra figyelni is érdemes vagy talán nem))

viszont tény egész pályás letámadást választotta kerály........

kurucz -labanc szabadságharc............

később átmegy hitelminősítő baszogatásba vagy kiegyezés Deák Fecó módra( nem hiába Fecók mindig ott vannak , ahol nem kellenek)

selyemkötél Nemzetközi Finánczoligarchiának!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#684992 Davenport Előzmény: #684969

Nekem néha egy kicsit elvontnak tűnnek a hozzászólásaid, ami persze nem gond, csak nem mindig értem. Lehet velem van a probléma. Konkrétan az utolsó mondatod elmagyaráznád?

#684969 prfecó Előzmény: #684939

Azért kerály úgy bassza át az önmaguk hozsannázásától megrészegedett labanc bankvezetőket, ahogy kell.

Melyik osztrák bankvezér meri azt mondani részvényeseinek , hogy elbukták 5 éves nyereségüket és piaci poziciójúkat a magyarok átrugdalták a Made in China felségterületére.

Oroszok már , amúgy is a spájzban vannak nálunk is , labanc földön is.

Nem minden magyar unortodox politikus síkhülye !!!

Még egy kis pávatánc és megegyeznek valamiben , amit S&P jelent be vagy selyemkötél szorul........

első fecske

#684939 prfecó

szarkavarás elkezdődik?

Raiffeiesen Magyarország első magyar kérője a Széchényi Bank a la Töröcskey

Re: nincs tárgy

#684909 banyaiz Előzmény: #684898

Tőkehelyzet alapján Otp lehetne az aki jó eséllyel begyűjthetné magyar piacon amit lehet.

Nem látok olyan magyar szereplőt aki ezt a könyveiben szereplő számok alapján megtehetné komoly méretekben. Persze az otp mostanában csak "félmagyar" :) Illetve a könyvekben jelenleg szereplő számok csak egy dolog.

Szóval majd meglátjuk hamarosan mi a nagy elképzelés.

Tartok tőle ezeknek a dolgoknak több köze van Cs papa részvény eladásaihoz mint a nagy dev hiteles "mentésnek"

Re: nincs tárgy

#684907 banyaiz Előzmény: #684898

Nem mondom, hogy lehetetlen de ezek komoly bulik lennének. Biztos van az a pénz amit osztrákok már mérlegelnének. Ahogy az Eon is tette. De nem 2 fillér az is biztos.

Takarékbanknál eredetileg arról szólt a mese, hogy majd egyszer a távoli jövőben privatizáció lesz.

Erre kiírják március 30-ra a szerződéskötést , nem is a pályázati határidőt. A választási kockázatot bármilyen kicsi is legyen ki akarják zárni.

Ami most friss infó , hogy az állam megtartja az elsőbbségi részvényeit és így a tulajdonrész privatizáció ellenére komoly befolyása marad.

Ez arra alkalmas (többek között) haveri kutyáknak lehet jelezni, hogy gyerekek ha nyertek együttműködünk, illetve vmikor a jövőben lemondunk az elsőbbségiről. A többieknek pedig ilyen játékszabályokkal nem annyira vonzó. Le lehet verni az árat.

Mert aki nincs ebben a körben mekkora ajánlatot tesz így nyakán az állammal? Biztos kisebbet mint nélküle. :)

Ki lesz itt a befutó jó kérdés. Hamarosan meg tudjuk mire megy ki a játék. De, hogy már le van osztva az vszínű.