Regisztráció Elfelejtett jelszó

Pannergy fórum

Re: nincs cím

#684783 Ddavid Előzmény: #684757

Bocsi, Én sem akartam osztani itt a dolgokat. Arra céloztam a hozzászólásommal, hogy a miskolci történet után a szekér már elviszi önmagát a béna menedzsment ellenére.

Ma dobtam a pakkom 395-403-on. Kicsit furcsa mintha valaki mesterségesen nyomná fel az árfolyamot és utána alátámasztaná, vagyis ma ez volt. Viszont a forgalom kicsit hajaz egy kisbüfi spekulációra és FHB szaga van a dolognak.

Szerintetek mi lehet az emelkedés mögött és mi a célár? (Elbizonytalanodtam ma kicsit...)

ha ma nem zár min. 395-4…

#684769 rbbj11

ha ma nem zár min. 395-400 közt, az elég gáz lesz, főleg a forgalmat is figyelembe véve....

#684757 Janicroft Előzmény: #684711

Na jó, lehet picit erős voltam, de nem vagyok rendőr :) Csak felb*sztam kicsit az agyam ezen az egész Pannergyn a korábban leírtak miatt.

Ha valaki napközben eset…

#684742 Kiss Zoltán

Ha valaki napközben esetleg árér magyarázza el nekem,hogy az internet explorer-en vagyok az erste még is kiírja,hogy csak internet exploreren csatlakozhatok real time adatokra,úgyhogy a forgalomról most csak 15 perces késleltetett adataim vannak!Igaz,hogy már az első fél órában meghaladta a 30 milliót??Mindenkinek előre is köszönöm!!!

#684730 rbbj11 Előzmény: #684711

elfuserált vezetőség? ha az tehetett az eddigi árfolyam esésről, akkor talán változott vmi a vezetőségben? Én nem tudok semmilyen drasztikus változásról....

Nyugalom mindenkinek!Nem…

#684717 Kiss Zoltán

Nyugalom mindenkinek!Nem mindegy a kukacnak,hogy először a vakond hátán megy a föld alá és úgy jön a felszínre,vagy a föld alatt rászállva egyből a friss levegőre jut!:)Volt ebben is abban is részem!

#684711 Ddavid Előzmény: #684703

Még hova juthat! Az elfuserált vezetőségnek köszönhető...

Egyébként a modorodból ítélve nem rendőr vagy véletlenül? :)

#684703 Janicroft Előzmény: #684700

A bomba befektetésről annyit hogy nézd meg honnan hova jutott az árfolyam a mostani emelkedés kezdete előtt.... Lyukat fúrtak már eddig is, támogatást is kaptak dögivel, az árfolyam ettől függetlenül beesett 300 Ft alá. Tipikus kezdő vagy, neked ez attól bomba befektetés hogy 1 hét alatt ment 20%-ot a részvény, pedig te láttad hogy fúrják a lyukat.....

#684700 Ddavid Előzmény: #684622

Első körben 600-ig szerintem elmehet. Funda alapon a Takata tuti szerződést köt velük, de az enyhe tél nem kedvez a Miskolci hőmennyiség felhasználás szempontjából.

A győri történet pedig szép, mert ha a cégek is rákattannak a dolgokra az elég jól hozhat a projekten felül még. Azt se feledjük, hogy az Audi jó referencia lesz, Miskolc pedig egy nagy tesztprojekt ami, ha az elvártaknak megfelelően teljesít, akkor több városban is megléphetik ugyanezt a modellt. (Hosszútávon nagyon optimisták a kilátások és reméljük nem cseszik el, mert ennyi támogatással szép előnyt kaptak).

Bánom, hogy 290-en nem vettem bele pedig láttam Miskolc mellett az építkezést és tudhattam volna, hogy ez bomba befektetés... (Kicsit az árfolyamot tartó pakkok ijesztettek el anno).

#684592 Ddavid Előzmény: #684588

Szerintetek meddig mehet még fel?

A japán gyár is szerződést köt tuti, mert Miskolcon az ipari park az elképzelések szerint teljesen geo energiával lesz fűtve! :) Így a Takata is tuti be lesz kötve.

#684501 Kiss Zoltán Előzmény: #684495

Én a diákjaimmal-országos tőzsdeverseny-jártam így az usa piacokon karácsony másnap!Este ránéztem,na mi van?Ezt is zöld piros villogóra állították,na gyorsan nyomhattam a telefonokat!

Azt hittem,hogy ünnepek …

#684495 Atesz11

Azt hittem,hogy ünnepek közt már nem lesz kereskedés nálunk.

320-325 tájékán jobb lett volna bővíteni.

Csak néztem,mint hal a szatyorban,hogy nyitva vagyunk.