Regisztráció Elfelejtett jelszó

Euroman

Re: nincs cím

#684719 banyaiz Előzmény: #684695

Plazmát azért zártam ki mert azt olvastam kisebb képernyőnél nem menő, és beéghet a képernyőre ez+az.

Nagy választékból így próbáltam szűrni, hogy full hd, lcd ez rögzítve és akkor ezen belül keresgélni. Még ha bevonom plazmát is az már sok.

Panasonic lcd egyik típusáról jókat olvastam nagyon fényezték, majd élőben megnézem.

#684718 banyaiz Előzmény: #684691

Te egy úr vagy. :)

Egy újabb márka, Sharp, jó megnézem azt is mit kínál, eddig nem nagyon találkoztam vele netes keresések során.

Annyi féle tv gyártó van kellene indítani ellenük is egy szabadságharcot, ez nem állapot. Elárasztják ezt a kis országot a termékeikkel, aztán győzzek válogatni. :) Tűrhetetlen.

#684691 Euroman Előzmény: #684688

nyugodtan, hever vagy, nyomjad csak:) én is tanulok belőle....samsungot vagy jászfényszarun vagy szlovákiában szerelték össze....ennek van itt sopronban is szervíze, ez fontos volt nekem....egy volt kollégám vett sharp-ot, neki az is bejött...

Köszönöm még egyszer az …

#684688 banyaiz

Köszönöm még egyszer az infókat , elárasztottatok vele, rájöttem még kevesebbet tudok mint gondoltam a témáról. :)

Ajánlottatok Sonyt, Lg-t, Samsungot. Panasonic ajánlat nem volt azt nem használ senki? :)

Megrágom a dolgot. Ha azt nézem konkrétan mire van szükségem nem kell egy szuper technika, de lehet később jól jön meg kell fontolni.

Szóval az aktív passzív 3 d az a szemüvegben különbség, jól van. :) Ezt is átbogarászom.

Lezárom az érdeklődést szegény Euroman topikját teljesen szétoffolom itt az egyszerű kérdéseimmel.

Re: BUÉK!

#684687 Tapasz Előzmény: #684684

A samsung aktív 3d azaz a szemüveghez kell elem. Az lg passzív, ahhoz nem kell elem a szemüveghez, olyasmi mint a moziban. Van összehasonlító teszt a 2 technika között.

#684686 banyaiz Előzmény: #684674

Jelenleg ott tartok próbálom felmérni mi az a "minden" ami lehetséges egy ilyen tv-ben. :)

#684685 banyaiz Előzmény: #684673

Rákerestem most , de már nem forgalmazzák. Viszont láttam miket tud, ez úgy nagyjából mindent 3d stb. Megnézem majd mi van helyette, gondolom újabb generáció.

#684684 banyaiz Előzmény: #684671

aktív , és passzív arra következtettem egyik szemüveges másik nem, de lehet félreértettem.

#684678 syscrash Előzmény: #684671

LG-t vegyél, ha a passive 3d (Lg) zavart, ahol nincs is villogás a szemüvegben egy szemüveges (aktiv 3d) még rosszabb.

Tehát 3d-st ne vegyél, a többi, majd mind SMART már, ha nem a közvetlen alsó kategóriát vásárolod,de számítani kell arra is, hogy a legolcsóbb kategóriáknál nem lesz zökkenőmentes az internetezés

Ha telefonnal akarod majd összekötni, akkor könnyebb dolgod lesz LG-nél, mint Sony, vagy Samu esetén.

LG gar is jobb, mint a többi.

#684676 Tapasz Előzmény: #684669

Ha megnézed az Avatart és az újabb rajzfilmeket 3d ben, az nagy élmény. 3d filmeket innen tölthetsz le egyszerűen www.hd.filmvadasz.info

#684675 Razamanaz Előzmény: #684670

A földfelszíni digitális miatt.Tud felvenni külső HDD-re,de csak a földfelszíniröl.Van rajta vifi,a kamerám is Sony,csak ráteszem a gépre,és lejátzsa a TV.Van rajta vezetékes internet,szoktam rajta használni a fuso alkalmazást.Van amikor "sorolót" nézek órákig.Van rajta "Internetes videók"alkalmazás,néha ezeket nézem,meg 3D-s videókat.De ezek inkább promóciós jellegűek.A Youtube-on szoktam nézni filmeket néha.Tudsz még csatlakoztatni pendrive-ot,onnan nézed a filmeket.

#684674 _pda_ Előzmény: #684669

legyen benne minden, ha belefér a keretbe, ezt fogod nézni/használni 10 évig legalább

a különféle márkák modellsorozatai lefedik egymást, nagy műszaki különbség nincs ua. az árkategóriában

a sony matrica drágább :))

Nekem és még 3 ismerősöm…

#684673 Tapasz

Nekem és még 3 ismerősömnek samsung ue40es6100 as van. 101 cm smart led tv. Akadásmentes a youtube is. + 1 1,5 tb háttértárról nézem a filmeket. Ne vegyél kisebbet. A www.logout.hu-n van egy teszt ezekről a tv-kről. Bármivel összekötheted (mobil, pendrive stb.)

#684671 Euroman Előzmény: #684669

igazi rendes 3d-s tartalom alig van, ezek 2d-ről vannak felkonvertálva....én csak szemüveges változatot ismerek, abból lg-t próbáltam blueray lemezről filmet...engem zavart, fejem megfájdult tőle...

#684670 banyaiz Előzmény: #684667

Köszönöm átböngészem majd ezt is. Te miért éppen Sonyt választottad?

Annyi infóval elláttatok , hogy bonyolultabb lesz ez a tv vétel mint gondoltam. :)

#684669 banyaiz Előzmény: #684665

Nincs értelme a 3D-nek? Nézegettem és egész normál árakon van már az is amiben van 3d, de láttam ott is van aminél szemüveg kell, van aminél nem kell. Jól megvoltam eddig 3 d nélkül annyira nem csigáz fel, de azért megnézem majd mit tud.