Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amibroker

Re: egy kis olvasmány

#68458 spekulans Előzmény: #68455

Melyik dll-t használod, az utolsót? Amikor beállítod akkor mentsd el ne töltsd rá. kilépsz. Visszalépsz az amiba és akkor töltsd be.

#68456 Ozzy_ Előzmény: #67592

nem felejtettelek ám el, megcsinálom az afl-t majd, de most megint programom akadt a következő 3 hétre.

Úgyhogy ha addig valaki nem csinálja, meg, akkor megcsinálom az afl-t.

#68455 Tomy75 Előzmény: #68301

Sikerült átírnom nekem is 10000000-ra a Database Settingben, de valami nem kóser, mert utána kattintok 2-3-at az Ami-ban és berak egy nagy gyertyát és valami hibaüzenet kíséretében kivág...:(

Majd Peti és Ami újraindítása után a gyertyák rendben, de a Database Settinns-et visszaírta magától 499999-re.

Jópárszor nekifutottam...mindíg ezt csinálta.

Mi lehet a gond?

#68301 spekulans Előzmény: #68274

start menü, futtatás, beirod regedit, ok.

Ott végig mész a leírt mappákon az utolsónál aSettings-nél , létrehozod MaximumNumberOfBars kulcsot és adsz neki egy értéket én 1000000 adtam és elmented.

Elindítod az amibrokert datasase settings és a barnál már nem csak 499999-et enged elmenteni.

#68274 Tomy75 Előzmény: #68026

Szia Spekuláns!

Hogy is kell pontosan ezt a max. gyertyaszámot beállítani?

A link alapján nekem még sötét...:(

Ez megoldás erre a pluginos gyertya hibára?

Re: nincs cím

#68208 spekulans Előzmény: #68192

A chart melletti skálán mondod?Mindegyik részvénynél? Akkor valami benne maradt az afl-edbe.

#68182 Amatoregy Előzmény: #68177

olvastam.

Járó gipsz esetén a következőre elviszlek...

Hiszen annyi ismerős rendőr van. Csak tudnám, hogy honnan....

Hiszen mindig integetnek ha meglátnak :)

#68177 spekulans Előzmény: #68143

Sajnálom, hogy az elsőn nem lehetek ott de bepotolom, tegnap ki is irtam a találkozós topicba, hogy azért majd rátok telefonálok. De ahogy megkapom a járógipszet " hagy szoljon" így legalább lesz kifogásom hogy miért kell az asszonynak vezetni, de el ne mondjátok neki. Különben az elismerés Bohóchalat illeti, hogy a magyar ugaron is kitudjuk e nagyszerű szoftvert használni!!!!!!!!

#68143 Amatoregy Előzmény: #68138

szvsz (ez a saját véleményem) ha egyszer eljöttök egy találkozóra bohóchallal együtt inditványozni fogom, hogy nektek ingyen legyen...

#68044 spekulans Előzmény: #68034

Megnézem van egy olyan dll verzio ami csak otpnél kihagy ha napközben elmész és ujra inditod, de így ha egész nap megy nem téma ha érdekel átküldöm?