az drog, nem álom... :)
az drog, nem álom... :)
Most elolvastam legújabb varázslatot 4 nagybank kivonulásáról beszél, azt hittem vmit devizahitelezésről dumált.
Annyit tudok ehhez hozzáfűzni, hogy ahhoz komoly helyzet kell 4 nagybank kivonuljon. Vevő is kell mellé.
Illetve szubjektívként ha meghallgatják illetve ránéznek erre a jóemberre, hogy ez mnb elnök valóban lehet ilyen vágyuk, hogy minél messzebbre vonuljanak. De azért ez nem ennyire egyszerű.
egész Európában ennek a szerencsétlen országnak a legpatkányabb vezetése
Az valóban álomszerű lett volna ha idei évre ez a szappanopera Kúria döntéssel befejeződik. Ezek még Karácsonykor is gonosz bankoznak egyet. :)
De 5 k az nem álom az egy silány vmi. Álom az öt számjeggyel kezdődik, na az valóban extrém álom mostanában. :)
neked folyamatos álmaid vannak :)
Ja, ha így megy még a végén mínuszban zárjuk ezt az évet. 4150 körül volt előző évi zárás. Pedig hét elején még az 5 k -t se tartottam kizártnak.
"Olyan a beszédük a fülemben mint a légyzümmögés", hogy klasszikusokat idézzek.
Viszont a piac komolyan veszi.
Nem tudom, hogy ezt a mentsünk választás előtt szöveget mennyire lehet komolyan venni. Szerintem a parasztvakító műsor újabb epizódja.
még a büdös paraszt phasztolcsy is megszólalt...ma mindegyiknek szájmenése volt...
2013. december 20. 11:52 - Kósa:
2013. december 20. 15:23 - Orbán: a Kúria a bankok oldalára állt
http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/orban_a_kuria_a_bankok_oldalara_allt.5.193293.html
Még valaki esetleg?? :)
Majd lesz valahogy, TBSZ-en elfér, bár jobb lenne azt a pénzt jobban fialtatni de a tőzsde ilyen, nem vigyáztam eléggé, most iszom a levét. Olyan szempontbl vagyok pozitív az OTP-vel kapcsoltban hogy az utóbbi időben annyi negatívum érte a céget és ettől függetlenül egy stabil, erős vállalat tudott maradni, nyereséget termel, stb, szóval ha csak egy kicsit is javulna neki a környezet akkor az szerintem az árfolyamot szépen megindíthatná felfelé. Bár kockázat is van bőven, országhatáron túl is, lsd ukrán, orosz helyzet...
ilyenbe beleszaladtam már Én is, csak hatin...
Nem raktam STOP-ot és nyaralás alatt zuhant 20%-ot, Csányi-féle eladás.....
nem tettél meg, mert megfőzted (megölted) a narancsot....mondjuk nekem tetszik:)
gondolj bele, ha megeszed a narancsot, mi lesz belőle...na az a fityi, ami a végtermék!
azért én szívesen megkóstolnám:)
nem a narancs tehet róla, hogy rossz kezekbe került....ahogy a szegfű is szép virág, nem kell bántani:))
Francba! És megint francba!
Hát hiába csináltam narancslekvárt és narancstortát?!
Aszittem mindent megtettem a jó ügy érdekében:(
wow, az bizony derék vásárlás volt :S
Meglepően hamar, mondjuk az én 5000-es idei nyári bekeremhez gyakorlatilag teljesen mindegy hogy 4300 vagy 4100 :(
Nem igazán értettem mit keres itt az árfolyam amíg rá nem néztem erre:
Mi van? A Kúria hoz egy jogegységi döntést mi szerint az árfolyamveszteség az ügyfél sara, és ezután a kormány mit fog csinálni? Milyen jogi döntés, könyörgöm? Jogellenes, mint a végtörlesztés?:)
Ezeknek tényleg elmentek otthonról. :)