Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bitcoin

Az Apple feltámasztja az iPhone 4-et

#690037 Janicroft

Az Apple megint gyártani kezdi a korábban már a piacról kivont iPhone 4-et. A hírek szerint három óriási, fejlődő piacon szeretné megint bevezetni a régebbi típust, ezek India, Indonézia és Brazília. Az iPhone 4-et már szeptember óta nem lehet kapni, a gyártását is régen leállították már.

A lépéssel az Apple gyakorlatilag beismeri, hogy nem úgy sikerült az olcsónak mondott iPhone 5c bevezetése, mint azt szerették volna. Nem adtak el annyit belőle, mint tervezték. Persze az olcsóság relatív, hiszen az iPhone 5c jó 150 dollárral drágább, mint például a Google csúcsmobilja, a Nexus 5.

Nem egyszerű okostelefonokat árulni a fejlődő piacokon, itt nem annyira elterjedt a két éves hűségnyilatkozat, amivel olcsóbban adhatók az egyébként drága mobilok. Az itt élők általában kénytelenek kifizetni a teljes árat. Az Apple nulla százalékos kamattal is próbálkozott és visszavásárlási modelleket is alkotott, de ez sem segített.

Az iPhone 5c ezt a problémát oldotta volna meg, egy teljesen új modellt adott volna a régiek áráért. De a fejlődő országokban az olcsónak mondott iPhone is drágának bizonyult. Meglepő módon sokkal jobban fogott a tényleg drágának számító iPhone 5s. Ezzel a helyzettel szeretett volna valamit kezdeni az Apple.

Az indiai piac amúgy is nagyon fontos, a felmérések szerint 2014-ben 225 millió okostelefont fognak itt eladni, ezek 92 százaléka első alkalommal vesz okostelefont. Érthető. hogy az Apple sem akar kimaradni ebből. Az iPhone 4-et állítólag 320 dollár körüli áron lehet majd megvásárolni az említett országokban. Ez már versenyképesnek mondható egy okostelefonért, bár az androidos okostelefonok még ennél is olcsóbbak még a nagyobb gyártóktól is, mint a Samsung vagy az LG.

Forrás:

http://index.hu/tech/cellanaplo/2014/02/06/az_apple_feltamasztja_az_iphone_4-et/

Re: mt gox 1000$

#685005 Janicroft Előzmény: #684965

A Zynga (Nasdaq) bejelentette, hogy elfogadja a Bitcoint fizetőeszközként, így már a Facebook játékok gyártójánál is lehet a virtuális pénzzel fizetni. A Bitcoint különböző eszközök vásárlására lehet majd felhasználni a Zynga játékaiban, noha a virtuális pénz kockázatára már számos hatóság és ország felhívta a figyelmet. A hírre a Bitcoin árfolyama ismét átlépte az 1000 dolláros lélektani szintet.

Re: nincs cím

#684974 rbbj11 Előzmény: #684968

nem mondhatnám, hogy elégedett vagyok vele, mert a programjuk rendszeresen fagy, idönként még a webtraderük is, de szerencsére egyszerre mindkettö ritkán. Nem kevés a jutalék és a napi swap sem, mindemellé tré a support. Szal nagy xar az egész, de itt lehetett a legkisebb tökével btc-vel kereskedni, arra jó nekem. Mert amíg ilyen volás btc, csak játékból spekizem vele, arra jó ez a plus500, valódi pénzre nem....

Re: nincs cím

#684968 Ddavid Előzmény: #683290

RB eddig meg vagy elégedve a PLUS500-al?

Ez a BTC dolgo nem tudom meddig mehet, de az biztos van jövője a dolognak, ha egyszer tényleg komolyan gondolják.

mt gox 1000$

#684965 Coldplay

figyelitek, mekkorat erosodik? 1000 $ atlepte… kivancsi vagyok meddig menetel.. venni akartam, de ebbe mar nem merek belevenni…. szerintetek mi lesz a story folytatasa mondjuk egy.. masfel het mulva?

Re: How to steal Bitcoin in three easy steps And once you’ve stolen it, how do you unload it?

#683880 rbbj11 Előzmény: #683852

ok, mindenki írjon, ha ilyet hall :)

Re: How to steal Bitcoin in three easy steps And once you’ve stolen it, how do you unload it?

#683852 Sumér harcos Előzmény: #683839

azonnal irjátok ha lesz ez a pletyka...:)

Re: How to steal Bitcoin in three easy steps And once you’ve stolen it, how do you unload it?

#683842 Lebleuf Előzmény: #683839

abszolút

Re: How to steal Bitcoin in three easy steps And once you’ve stolen it, how do you unload it?

#683839 rbbj11 Előzmény: #683827

ezért alig várom a céget, aki előrukkol majd a megfelelő bitcoin védelmi szoftverrel, mert a rv-ei szárnyalni fognak :)

How to steal Bitcoin in three easy steps And once you’ve stolen it, how do you unload it?

#683827 Lebleuf

Ez is megjelent a témában :-)

Earlier this month, someone pulled off the largest heist in the history of Bitcoin, the virtual currency that approximates cash on the internet. The illegal drug bazaar Sheep Marketplace was plundered, either by hackers or insiders, and about $100 million worth of the currency was stolen from customers.

Bitcoin heists are actually not uncommon. In June of 2011, a user named Allinvain was the victim of what is arguably the first recorded major Bitcoin theft. Allinvain awoke to find that a hacker had stolen about half a million dollars’ worth of bitcoins. “I feel like killing myself now,” he wrote at the time.

There have been dozens of Bitcoin thefts since then. The supposedly high-return investment fund Bitcoin Savings & Trust turned out to be a pyramid scheme, its owner charged with ripping off investors for $4.5 million in bitcoins. MyBitcoin, a “wallet” service that stored bitcoins like a bank account, disappeared with about $1 million worth of users’ bitcoins. Several of the most trusted and well-known Bitcoin companies, including the Mt. Gox and the now-defunct Bitcoinica exchanges, have also suffered high-profile thefts.

Victims of credit card theft can cancel a card or reverse fraudulent transactions, but Bitcoin is attractive to thieves because its transactions are irreversible. “Bitcoin is like cash,” says Nicolas Christin, an assistant research professor at Carnegie Mellon University who has done extensive analysis of Bitcoin. “The only way to get it back is by tracking you down and basically beating you up with a lead pipe.”

But like all things Bitcoin, it’s difficult to understand exactly how digital theft works. What are you stealing, exactly? And once you’ve got it, what do you do with it?

(…)

http://www.theverge.com/2013/12/19/5183356/how-to-steal-bitcoin-in-three-easy-steps

Re: nincs cím

#683290 rbbj11 Előzmény: #683281

nagyon király :) elég jó a mozgása, csak egy átlagos rv-vola x 10 a mérték :D