Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: Gl

#68264 Kissherceg Előzmény: #68260

550 a 61es fibo, egy zászlót szavazzunk meg, benne vagy?:))

óóóó naposon a bollinger közepe 120.. nem figyeltem.,..

#68262 karakter Előzmény: #68260

A nasd 4 órás építhet egy jobb válat és mi pedig a mozgás jellegét követhetjük....

#68260 karakter Előzmény: #68252

Inkább 16500...a 16550 az már a stop szint szvsz,...annak aki most nyit shortot...

Vagy várjuk meg a holnapot..., vagy a mai nap végi felhúzást,....ha felhúzás lesz akkor holnap short szvsz.

Tegnap nem volt meg a felhúzás,...a reggelt meg is lehetett venni. Persze ez nem szentírás,...de van egy ilyen játék is és néha bejön a szabályrendszere. :-)

Re: nincs cím

#68256 karakter Előzmény: #68248

Szerintem nem szabad lebecsülni a mozgásukat!

Ahogy a dollárnak nagy a szerepe,...de jönnek más devizák...úgy az usa piacnak is még ott a vezető szerepe, DE jönnek más piacok...

Hm...?

#68252 karakter Előzmény: #68247

Most kell csináljon a 60 percesen az rsi egy tetőzést. Ekkor meglátjuk, hogy az 16550 felett vagy alatt lesz. Számomra az lesz domináns.

Nincs pozim, mert csak lopom a pillanatokat ide is... :-)

Pozi nélkül írok, ezt tudni kell!

Talán a nap végén, vagy holnap...

#68249 Kissherceg Előzmény: #68248

ázsia tegnap esett... :) KT játék benne van... BUX is itt ellenállás körül vacakol.

#68248 Ricsi Előzmény: #68241

Ezért gondoltam, nem kellek én oda. Már megúsztam délelőtt egy 290-es eladást. Én most longot érzek, nem tud esni semmi sehol. Pontosabban ázsia tud, de az nekünk kevés

Na, állok ki a könyvből:…

#68224 Ricsi

Na, állok ki a könyvből:) Adat előtt nem kellek én oda.

#68223 Kissherceg Előzmény: #68220

:)) van az úgy, bár ezt a lefelét elég szépen elkúrtam, de vmicsak csurgott azért... Meghagyom 17k körüli átlaggal a pakkot, őszintébb lenne a mosolyom, de sokszor zárogattam, magam sem hittem el az esést :)

Most egy zászlóra apellálok :)

#68214 Lovax Előzmény: #68210

Figyeljétek meg, megindulunk fel a csatorna aljáról!

Én zártam a shortokat és nyitottam pár longot szűk stoppal. OTP-n reggel bejött, remélem itt is.

Ez most bátor. Vagy vak:…

#68210 Ricsi

Ez most bátor. Vagy vak:)))

Adatok előtt 20 perccel...

#68185 Ricsi Előzmény: #68163

Persze, mert a sűrű fillér meg a ritka forint esete...

Komolyan, pár év múlva elmondod ezt a mondást, és megtudod, ki nem tudja, mi volt az a fillér. Hihetetlen, néha belegondolok, nincs váltópénzünk. Sőt, már az 5 Ft. is csak kegyelemből van. Alappénzünk sincs.