azért jó volt ez a néhány fillér az elmúlt két napban :))
azért jó volt ez a néhány fillér az elmúlt két napban :))
Valami hasonlót írtam OTP-be én is. Itt shorttal most csak filléreket lehet keresni.
Bux jó nagy minusz után mindjárt zöldben,erre sem tettem volna nagy összeget reggel....
Bikapiac van itt,esésben vétel,short életveszély,én pedig megbolondultam :D
napok óta hati pozi nélkül vagyok. szerintem itt bármelyik irányban egy pillanat alatt "otthagynak" a piacon. Nem is merek belenyúlni.
Pedig most egy rövid shorton gondolkodtam, de kinnt emelkedés van....
ohhh akkor szép boldog napod van, de jó volt a meglátásod grat... nekem még mindig van shortom de kevéske :)
Most néztem vissza az írásom.
Elnézést a gépelési hibáért,...akkor a momentumok alapján felfelé vártam és azért írtam a short zárást.
Most már nem aktuális,...de úgy korrekt, ha elnézést kérek,...mert így visszaolvasva elég nagy baromság. Annak ellenére, hogy a szándékolt írás szerint mentünk.
Mentségemre szolgáljon, hogy ma 3 gyerkőcre vigyázok és még a villanyszerelő is dolgozik nálunk!
Ádám
az a kérdés hogy most hogyan tovább....felmegyünk -e 16500-16600 ra ? vagy usa lefordul ?..
rizikós....én kivárok most....ha felmegy majd onnan shortolom...longot meg nem emrek nyitni..megyek kajálni...majd később visszanézek :-))
Nekem is a szám volt nagy, kivettem a megbízást:)
A mai napot megvárom, visszateszik-e a 630-720 sávba. Mert akkor lehet mondani, a tegnapi egy fals leszúrás volt.
400 felett nyitok még shortot kb
Nyugi,meg lesz még ma,nagynak tűnik lendület felfelé....símán zöldben zárunk!
Látom, nem férek bele. Itt a hatiban komolyabb kereskedők vannak, azt hiszem...
Persze nem magamra gondoltam.
Én már nem férek bele? Pedig 290-en adás, szűk stoppal nekem tetszene.
1k hati longot nyitottam, azt zátam, ennyire volt jó ez a meghúzás.. :)))))))
csak kicsikt vannak hatiban... Kis forgalmú SC...
otp is.
Valami erotikus kép van valahol a rendszerben?
Egyébként usa reggel óta emelkedő csatiban van. Dax pedig adatra fel amit a hati és opt csak kicsit reagált le. Utána kinnt is visszaesés volt, illetve pangás..
No akkor úgy tűnik szerencsére usákok meg tudták oldani a válságot tegnap :D
Érdekes hogy hati milyen függőles vonal mentén képes mozogni....