Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: nincs cím

#67041 spekulans Előzmény: #67040

Nekem is hasonló a rendszerem, csak nekem egy gép 3 "22-es monitor 4G-rammal 64bites vistával semmi gondom nincs vele.

#67039 spekulans Előzmény: #67036

A legelsőnél volt ilyen hiba, és bármilyen érdekes van akinél az segített hogy egy napot a pluginnel letöltött, egy szűz adatbázisba, majd elé imprtálta az adatokat. Kisérletezni sajna muszály mert szeritem az is előre visz. Persze csak úgy ha mindig van melette egy működő rendszered.

#67037 balacy Előzmény: #67026

Tipp: ne egy gépen futtasd az összes programot, hanem kettőn. Lényegesen gyorsabban fog menni minden. A két gép/egy monitort összekötéshez van kábel, pillanatok alatt tudsz váltani, plusz a gépekhez egy egy monitort teszel, akkor már nagyon komplexen látod a dolgokat.

#67036 Zabás Előzmény: #67033

AZ hibátlanul működik?

Gondolom olvastad, hogy nekem mi a problémám a pluginnal! Régebben pedig el is tüntette a régebbi gyertyákat! Így egyenlőre nem merek kisérletezni vele, de szívesen átküldöm a data-mat, hogy kiderüljön , hogy hol a hiba!

#67033 spekulans Előzmény: #67026

Igen, de nekem megvan még a legelső is tehát ha valakinek kell kisérletezni átküldöm.

Én a metatraderböl is átszoktam küldeni az amiba. És most már itt az IB.-is.

#67022 spekulans Előzmény: #67016

Bocs, megtaláltam csak azzal a szépséghibával hogy nem mozog, ma kisérletezek vele.

Re: Majdnem kész a dvd

#66979 Amatoregy Előzmény: #66972

ezt hétvégén találtam ki, napközben még nem próbáltam.

Igen a négy blue+hati egy blank charton van.

Vonalas ábrázolást használok mert gyertyákkal telefirkálja az egészet.

Nekem is volt olyan verzió amit írsz, de másodszori próbálkozásra nem ismételt semmit a skálán sem...

Re: Majdnem kész a dvd

#66972 _pda_ Előzmény: #66871

őőőőőőő, akkor 1 blank chartra húzod rá a 4 blue-t?

mert így kicsit kesze-kusza a téma

ráadásul az elsőként beállított instrumentum árszintje 3x jelenik meg az oldalsó skálán :S

megnéztem az editorral a tartalmat, ott nem látok ilyen jellegű ismétlődést :oops